Zapis Cosmo novinarke: TAKO v resnici izgleda spolni odnos POD TUŠEM (daaaleč od tistega v filmih)

Ko boš prebrala tole, boš še enkrat dobro premislila, če si ga res želiš preizkusiti ... 🤣

Zapis Cosmo novinarke: TAKO v resnici izgleda spolni odnos POD TUŠEM (daaaleč od tistega v filmih) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 10. 2022

Če ne drugo, te bo tale iskren zapis Cosmo novinarke nedvomno nasmejal do solz! Takole namreč, po njenih besedah, v resnici izgleda seks pod tušem:

1.

Na hitro skočiš pod tuš, zavedajoč se, da boš, če ne boš pohitela, v celoti namiljena in s šamponom v laseh stoje zaspala pod slapom tople vode. Med tem seveda še zmeraj sanjariš o čutnih dotikih, poljubih in vročem seksu.

2.

On vpraša, ali je kaj prostora zanj (z znatno manj nežnim glasom, kot si si ga nekaj sekund prej predstavljala). Ti se na videz obotavljaš, a po kratkem "premisleku" seveda privoliš in ga spustiš noter.

3.

Že po prvi minuti skupnega tuširanja in tistega, kar bi moralo biti nepozabna zabava po tušem, izgubljaš živce, ker se je prvi objem končal z udarcem komolca v ploščice, zaradi katerega se ti je kar zvrtelo v glavi, šampon z njegovih las pa je nekako uspel pristati v tvojih očeh.

4.

Četudi sta se slučajno odločila, da bosta idejo realizirala, te on po kakšni minuti več ne bo zmožen držati – ker je preprosto samo človek, ne pa James Bond. Zaključila bosta s preizkušanjem nadvse čudnih položajev in še bolj čudnih kotov, ki so vse prej kot udobni.

5.

Pravzaprav si že od samega začetka želiš, da bi vendarle vzela lubrikant, ker voda – na vajino veliko žalost – pač ni lubrikant.

6.

Ostajaš sama pod tušem, srečna, ker se lahko končno pošteno umiješ. Seks ti več ne pade niti na kraj pameti. Preveč si utrujena, pa tudi komolec te zaradi tistega udarca zelo, ampak res zelo, boli.

Nič kaj preveč seksi scena, kot smo je sicer vajeni iz filmov, se strinjaš? 🤣

Gifi: Giphy.com

Preberi še: Moški razkrili najbolj SEKSI načine, kako so jih ženske povabile k seksu (če morda iščeš idejo)

Priporočamo tudi: Takšna bi bila IDEALNA ženska, če bi jo moški 'naročali po meri' (po mnenju moških)