"Zaječim Ne!, a njegov prijem je le še bolj močan ..." (zelo poredne seks fantazije)

Nepričakovan mamljiv vonj ti lahko v trenutku pričara neobvladljivo čutnost. In zakaj si tega vonja ne bi pričarala kar s fantazijo ... še ta trenutek?

"Zaječim Ne!, a njegov prijem je le še bolj močan ..." (zelo poredne seks fantazije) (foto: Profimedia) Profimedia
20. 6. 2020

Od nekdaj mi je všeč misel: domišljija je inteligenca z erekcijo. Možgani so namreč naša največja erogena cona – daaaaleč pred klitorisom. Dejstvo! Verjetno si že slišala, da je pri ženskah, ki redkeje doživljajo orgazme, največja težava to, da se premalo posvečajo ‘duševni stimulaciji’ možganov. Povedano z dvema besedama: premalo fantazirajo!

Strokovnjaki pravijo, da so seksualne fantazije del zdravega spolnega življenja, a ‘superstrokovnjaki’ trdijo, da življenje z bogatimi seksualnimi fantazijami vodi tudi v boljši seks. Oookej! Potrebuješ še kakšen razlog, zakaj se je koristneje predajati fantaziranju kot malodušju?

Naj te spomnim, da žgečkljive scenarije, ki ti vzbujajo ugodje, lahko preneseš tudi v realnost – če imaš seveda partnerja, ki mu tu in tam ni odveč odigrati npr. vlogo neznanca ali nedolžnega študenta.

Po drugi strani pa se v domišljiji lahko popolnoma brez slabe vesti ljubiš z božanskim tujcem, pa to ne bo ogrozilo tvoje trenutne zveze, kot bi verjetno jo, če bi to tudi v resnici naredila.

S fantaziranjem osvobajamo nakopičeno seksualno napetost, čeprav je res tudi, da bi se včasih raje pisale na besedo na D, kot da bi jih zaupale svojemu partnerju. To je popolnoma normalno.

Kot si že sama verjetno opazila, si določene fantazije želiš uresničiti s sedanjim partnerjem, medtem ko na iste stvari morda pri drugem (prejšnjem) partnerju niti pomislila ne bi – in obratno.

Če potegnem črto: erotično fantaziranje je stimulacija možganov, ki izboljšuje naše seksualno življenje in nas osvobaja napetosti! In še zadnje, a daleč ne najmanj pomembno: bolj ko so tvoje fantazije v realnosti neuresničljive, večji učinek imajo. Saj se razumeva, kajne?

In skoraj bi pozabila: obstajajo tudi ženske (šest odstotkov), ki so sposobne doživeti vrhunec že ob intenzivnem erotičnem fantaziranju, ne da bi se sploh dotikale svojega telesa!

Če si slučajno ena od njih, ti toplo odsvetujem branje seksualnih fantazij, ki so jih zaupale cosmopolitanke – razen če ... si sama ali pa v družbi, kjer si ga lahko privoščiš. Orgazem, mislim.

Poredna fantazija št. 1: Vzame me ‘na silo’ ...

“Ples v maskah. Takšnih, ki pokrijejo samo polovico obraza. Oblečena sem v kraljico. Imam široko, nabrano dolgo krilo škrlatne barve in črn steznik, lakaste salonarje in svilene nogavice. Črne rokavice mi segajo do komolcev. Že na začetku ga opazim.

Stoji pri vratih. Visok je in mišičast. Cel v črnem in na obrazu ima črno masko. Približuje se mi in kar naenkrat izgine. Zbegano gledam okoli in ga iščem zunaj, ko v temnem kotu naenkrat začutim njegovi roki na svojih bokih.

Grobo me potisne ob zid. Upiram se, a v njegovih močnih rokah kar otrpnem. Globoko diham in trepetam. Z eno roko me prime za prsi, z drugo mi spodreca krilo ...

Proseče zaječim ne, a njegov prijem je le še bolj močan, in ko s prsti zazna, da ne nosim spodnjih hlačk in da je moje mednožje popolnoma mokro, se prisesa z usti na moj vrat in si medtem odpne zadrgo – zasadi se vame ... Moj upor v tistem trenutku popusti, predam se skrivnostnemu posiljevalcu ... ki je moj fant.”

Poredna fantazija št. 2: Seks z neznancem ...

“Sem na morju z družbo, ko zadnji večer pred odhodom domov v sosednji apartma pridejo štirje fantje. Naveličana zabav raje na terasi berem knjigo. Tudi vsi ‘sosedovi’ so šli ven – razen enega. V trenutku, ko sva se prvič spogledala, se je v meni prebudilo nekaj predrznega ...

Kot da bere moje misli, vpraša, ali sem za nočno kopanje. Bila je polna luna, na potki do morja sva bila tiho. Čez nekaj trenutkov sva bila že oba gola in se nagajivo škropila v plitvini peščene plaže.

Nastal je trenutek, ki je trajal neskončno dolgo. Imel je popolno, mišičasto telo in ... ogromno erekcijo. Sledil je živalski seks, popolnoma brez zadržkov, in to s poželjivim tipom, ki sem ga poznala ... dobrih pet minut?”

Poredna fantazija št. 3: Dva štoparja ...

“Bil je gost promet, kot zakleto sem naletela na same rdeče. Spet čakam, dva mladeniča stojita ob cesti in štopata. Odločim se, da ju poberem. Gledam mladca na svoji desni, opazujem drugega zadaj. Oba me poželjivo gledata, prvi me spominja na Mr. Smitha iz Seksa v mestu. Tudi drugi ni slab ...

Prvi začuti, da ga opazujem, začne se me dotikati po nogi – počasi, vendar prijetno, medtem ko drugi raziskuje moj vrat. Zapeljem na stransko pot, poljubljam drugega, medtem ko Mr. Smith grizlja moje bradavičke.

Moji roki končata na mednožjih štoparjev. Vidim, da jima ugaja. Uf, kako lepo otrdelo. Mmm. Njuni roki se sprehajata po meni. Hitro odpenjam pas prvemu, medtem ko drugi trga tangice z mene.

Začutim leden jezik, ki polzi po mojih stegnih vedno višje in višje, zmrazi me, hkrati pa tako poživi. Prepustim se mu, medtem ko še vedno ročno obdelujem korenjaka na zadnjem sedežu ... Dvigne me in me posadi med oba stola, z glavo pristanem na korenjaku, ki že nestrpno čaka igro mojega jezika. Povsem me že meče od pohote, medtem ko je Mr. Smith že globoko v meni ... Kaj pa je to? Hupanje?? Joj, zelena!”

Poredna fantazija št. 4: Biti dominantna ...

“Primem moškega za vrat ali lase in ga vržem na posteljo, s kolenom ga obvladam, mu zvežem roke, ga po vsem telesu preližem, pregrizem, preščipam, prebožam in prepraskam, vse tako, da ni preveč boleče, potem se usedem nanj in mu pokažem, zakaj se še splača vaditi jogo, in mu ga obdelam tako, da se zvije od užitka, do konca, v usta.

Nato mu razvežem roke in se nežno stisnem k njemu, ga poljubim in pobožam. Pridna punčka kot sem, seveda pričakujem, da nekaj podobnega naredi tudi on meni, z dodatkom nečesa trdega med nogami.”

Poredna fantazija št. 5: Seks z rock zvezdo ...

“Koncert. Desettisočglava množica ljudi, prepotenih teles in vročičnih obrazov. Gnetem se v prvi vrsti. Na odru on – moj idol, moje mokre sanje. Balada, stoji čisto pod mano: poda mi roko in me z enim gibom potegne na oder. Topim se ... v transu sem.

Varnostniki me odpeljejo v VIP prostor, ker kažem znake, da bom omedlela. Zavem se šele, ko je koncerta konec, in ob svojih kolenih zagledam NJEGA.

Njegov izraz je zaskrbljen, a kmalu ne več. Počutim se glamurozno in seksi. Mislim, da sanjam, zato se približam njegovim ustnicam ... potem si ne morem pomagati in že mu odpenjam kavbojke. Hlastno se prisesam na njegov penis ...

Ko trga oblačila z mene in se potopi v moje mednožje, sem že v ekstazi ... Spretno me dvigne v naročje in nasloni ob steno. Buta vame z vso močjo, in medtem ko ga vlečem za njegove prepotene lase, se on poljublja z mojimi trdimi bradavičkami ... želim si, da se seks z mojim najljubšim zvezdnikom nikoli ne konča.”

Poredna fantazija št. 6: Seks s privlačno šefinjo ...

“Bila sem na razgovoru za delo za prestižno delovno mesto v multinacionalki. Asistentka me pospremi do direktorice podjetja. Sedi za veliko mizo s steklom v srajčki, krilu in z očali. Asistentka zapusti prostor in intervju se začne.

Šefinja mi govori, kako je težko dobiti službo v tako prestižnem podjetju in da moram imeti določene kvalitete, če hočem uspeti. V tem trenutku zaklene vrata. Potem sname svoja očala in jih postavi na mizo.

Začne se igrati z mojimi lasmi, nato pa me poljubi ... Dovolj imam – močno jo primem in jo posedim na mizo, dvignem ji krilo in že obdelujem njeno mokro mucko. Začne glasno vzdihovati in čez nekaj trenutkov skoraj počijo šipe!

Preseliva se na črno usnjeno garnituro. Iz omarice poleg potegne črn ‘strap-on’ z usnjem in mi reče, da podjetje zahteva, da so ženske nalogam kos kakor moški ... Pričvrstim si umeten penis, ona se postavi v pasji položaj, in že od zadaj globoko prodiram vanjo. Njena ritka je božanska. Biti ‘moški’ sploh ni slabo ...”

Poredna fantazija št. 7: Seks v nočnem klubu ...

“Na plesišču. Pleševa, predajava se glasbi, drugi pa naju zavistno opazujejo, ko izvajava ‘skoraj seks’ na plesišču. Ko se drgnem ob njegovo prepoteno telo, čutim, kako potreben je. To me spravlja ob pamet.

Grem se malo ohladit in zmočit na WC: postalo mi je neznosno vroče in čutim, kako zelo potrebna sem.

Od zadaj pride za mano in me z vso silo pritisne ob zid. Da ne bi zakričala, mi položi roko čez usta. Potem me začne strastno božati in poljubljati. Povsod ... Grobo mi strga hlačke, rahlo privzdigne krilo in si me vzame, močno, strastno, na silo. Ko končava, me močno objame, poljubi in mi pove, kako rad me ima.”

Poredna fantazija št. 8: Skupinski ‘holivudski’ seks ...

“Poletje v Kaliforniji, zasebna zabava zvečer ob bazenu. Kakšnih dvajset samih privlačnih ljudi iz filmske in glasbene industrije. Punce smo v seksi mini oblekicah z visokimi stiletkami.

Moški so zgoraj brez, v seksi kavbojkah in bosi. Pregrešno drag šampanjec naredi svoje in par deklet nas je že golih v bazenu ... Začnemo se poljubljati in božati, tudi drugim postaja vroče in nekaj moških se nam pridruži – z močno otrdelimi penisi. Kmalu se začne orgija.

V nekem trenutku od zadaj seksam z Jude Lowom, medtem ko oralno zadovoljujem Ashlee Simpson, ki razkrečeno sedi na robu bazena. Do jutra vsak seksa z vsakim (vse povprek), družno se božamo, poljubljamo in si drug drugemu nudimo orgazme. Najlepši in najmočnejši pa je takrat, ko je v meni moker pirat s Karibov ...”

Poredna fantazija št. 9: Seks med družinskim piknikom ...

“Nedelja. Družinski piknik obeh družin. Sedi poleg mene, oblečeno imam kratko krilo, spodaj sem brez, ko začutim pod krilcem njegovo roko. Nežno ga pogledam in on mene, začne me božati ... Zadržujem se, da drugi tega ne bodo opazili.

Čakava trenutek, da bova lahko odšla od mize, medtem jaz primem njegovega korenjaka ...

Postane mu zelo vroče. Bojiva se, da ne bi tega kdo opazil, zato odideva v bližnji gozd, kjer se skrijeva za smreko in nadaljujeva tisto, kar sva začela. Tam je bilo še bolj strastno in vroče – večkrat mi je prišlo, še preden je prodrl vame, nato je še njemu – tako kot še nikoli.”

Poredna fantazija št. 10: Fant in njegov prijatelj ...

“Fant me preseneti in povabi k nama domov svojega prijatelja. Malce popijemo, da se vsi sprostimo, potem pa gre moj fant na kolena in svojemu kolegu odpne hlače, mu vzame ‘korenjaka’ ven in mu ga pošteno oralno obdela ...

Mislim, da se mi bo kar zmešalo! Še bolj me vzburi, ko potem tudi seksata eden z drugim pred mojimi očmi ...

Seveda na koncu na vrsto pridem tudi jaz, kajti stvari, ki sem jih gledala, so me naredile pošteno pohotno. Hočem kar oba naenkrat.”

Poredna fantazija št. 11: Opazovana med božanjem ...

“Ležim pod palmami rajskega otoka. Zraven imam svoj bungalov. Sama sem. Na sebi čutim žgoče poglede zagorelega svetlolasega kodrastega fanta, ki nekaj metrov stran sede masira svojo punco, ki leži na trebuhu. Vroče flirtava. Ona ne vidi, kaj se med nama dogaja, in to me noro vzburja. Kmalu ne zdržim več in se odpravim v bungalov.

Uležem se na posteljo, zamižim in mislim nanj, ko se božam ... Spet začutim njegov pogled – odprem oči in zagledam ga, ko stoji pred oknom bungalova in me nepremično opazuje s priprtimi očmi ... Vse močneje se drgnem med nogami, ko se gledava.

Njegove mišice na eni roki se začnejo premikati in čeprav ga lahko vidim le do popka, vem, da se je začel tam doli božati tudi sam. Doživim silovit orgazem ... Odprem oči – njega ni več. Vrnem se na plažo, on pa še naprej masira punco. Tokrat s ‘polnimi’ kopalkami.”

Napisala: Marta Lamovšek

Preberi še: 7 skrivnosti, za katere bi njegov penis želel, da bi jih ti vedela ali pa 8 vrst poljubov za doseganje največjih spolnih senzacij