"Z možem nama ne uspe zanositi, zato skrivaj spim z neznanci" (izpoved ženske)

"Skušam izbirati moške, ki so po videzu podobni mojemu možu – srednje visoki, športne postave, modrih oči in temnih las."

"Z možem nama ne uspe zanositi, zato skrivaj spim z neznanci" (izpoved ženske) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 10. 2021

Vse odkar sva se pred šestimi leti z možem spoznala, sem vedela, da si z njim želim ustvariti družino in sem komaj čakala, da bova imela otroke.

No, po treh letih neuspešnih poskusov, da bi zanosila, sem začela spati z neznanci – v upanju, da bi se vendarle zgodilo.

Oba sva stara 31. Življenje brez otrok me dela resnično nesrečno. Moj mož ne ve, kaj počnem. Če bi izvedel, bi mu počilo srce.

Doslej sem spala s štirimi neznanci, ki sem jih spoznala, ko sem bila kje zunaj in sem vedela, da sem tisti dan najbolj plodna.

Skušam izbirati moške, ki so po videzu podobni mojemu možu – srednje visoki, športne postave, modrih oči in temnih las.

Po letu in pol truda sem namreč svojemu možu predlagala, da obiščeva zdravnika. Vendar pa je odklonil in mi rekel, da če bi nama bilo usojeno biti starša, bi se zgodilo, ter da se preprosto morava bolj potruditi.

Preveč je ponosen in vem, da ga to mori.

Med nama ni več isto. Počutim se zatirano. Ampak še zmeraj zahteva, da redno seksava in se trudiva spočeti. Sama pa ne čutim več veselja.

Ves čas me sprašuje, v kateri fazi cikla sem in ali čutim kakšne znake, da bom dobila menstruacijo.

Prav tako vztraja, da po seksu 20 minut ležim na hrbtu z dvignjenimi koleni, "da nama kar se da izboljšam možnosti za spočetje".

Ne želim ga izgubiti, a vendar me skrbi za prihodnost najinega razmerja, v kolikor ne bom kmalu zanosila.

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: 'Na pomoč! Ujeta sem v razmerju z LENIVCEM, ki se mu nič ne da' (+ KAJ storiti)

Priporočamo tudi: "S partnerjem sva priredila SEKS verzijo serije 'Squid Game' in končalo se je TAKOLE" (resnična zgodba)