'Na pomoč! Ujeta sem v razmerju z LENIVCEM, ki se mu nič ne da' (+ KAJ storiti)

Tako 👇 ga boš subtilno 'prisilila', da se bo premaknil.

'Na pomoč! Ujeta sem v razmerju z LENIVCEM, ki se mu nič ne da' (+ KAJ storiti) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 10. 2021

"Na pomoč! Ujeta sem v razmerju z lenivcem, ki se mu nič ne da". Ti je znano?

Tako ugotoviš, da se v takšnem 'lenobnem' razmerju nahajaš tudi sama (in kako lahko to popravita):

1. Nikoli ničesar ne načrtuje.

Vse, kar si od njega želiš, je, da včasih kaj predlaga – karkoli, kar bi lahko skupaj počela med vikendom ali dopustom.

A žal te moramo najprej postaviti na realna tla: verjetno je enkrat poskusil nekaj predlagati, pa si ga podzavestno zavrnila. Običajno je tako, da ko se en partner pritožuje nad drugim, da ta nikoli nič ne organizira, je slednji verjetno to že enkrat v preteklosti poskusil, pa njegov predlog ni bil dobro sprejet. Zato je razumel, da želiš le ti biti tista, ki vse organizira in imeti stvari pod nadzoron ter sčasoma postal pasiven.

Obrni dinamiko in se spomni stvari, ki jo je predlagal in mu povej, da bi tej ideji vendarle želela dati priložnost. Četudi te je povabil na ribolov. Ko bo videl, da si odprta za njegove ideje, se bo tudi v prihodnje opogumil.

2. V seksu je pasiven.

Ko moški ve, kako te pripeljati do orgazma in je 100 % prepričan, da ga imaš rada kljub njegovemu poraščenem hrbtu, se lahko zgodi, da izgubi motivacijo po tem, da bi v postelji preizkusil nekaj novega.

Ko najdeš TAKŠNEGA moškega, ga nikar
ne izpusti iz rok ❤️

'Zbudi' ga tako, da mu predlagaš seks na nekem nepričakovanem mestu, recimo v kuhinji. S tem da boš spodbudila, da se bo tudi sam odzval na enak način.

Ko se preneha briti, mu na primer reci: "Rada bi te poljubila, ampak me tvoja brada preveč pika." V kolikor želiš, da je tudi na drugih mestih urejen do potankosti, mu pristopi med prhanjem in mu zašepetaj, kako močno te vzburja, ko je tam spodaj sveže obrit.

3. Podarja ti napačne stvari.

Seveda bi bilo super, če bi te za vsak tvoj rojstni dan ali posebno priložnost presenetil z nečim, kar si si resnično želela, ne da bi mu to povedala. A to ne gre tako.

Zato ni nič narobe, če mu daš vedeti, kaj si želiš. Se ti to ne zdi niti malo romantično? Prav nasprotno. To je pravzaprav gesta ljubezni. S tem mu namreč daš priložnost, da te osreči, in to je tisto, kar si moški najbolj želijo.

To so (po mnenju strokovnjakov) skrivnosti parov, ki so skupaj od nekdaj

4. Ne zapomni si tvojih prijateljic.

Tvoje prijateljice ima rad, a vendar se ne obremenjuje s tem, da bi jih spoznal tako dobro, kot poznaš ti njegove prijatelje. Ženske imajo običajno boljše družbene veščine kot moški in se bolje znajdejo v skupini ljudi, četudi jih ne poznajo najbolje.

Povabi ga, da se vam pridruži pri družabni igri, ki jo ima rad, saj preprosto ne bo mogel zavrniti povabila. Ko se moški v družbi dobro počuti, se bo povezanost zgodila sama od sebe.

5. Raje umre, kot da nekaj skuha.

Tvoje kuharske sposobnosti zelo ceni, a vendar bi bil enako zadovoljen, če bi za večerjo jedel narezek in zato nima motivacije, da bi ti v kuhinji pomagal. Mnogi moški se je pravzaprav bojijo.

Zato ga moraš tega naučiti – začni tako, da ga prosiš, naj ti pomaga pri nakupu sestavin. Če kupi napačen sir, se ne smeš razjeziti, saj se sicer nikoli ne bo več niti približal polici z mlečnimi izdelki. Ko bo usvojil to, je naslednji korak, da ti pomaga pri pripravi obroka.

Na koncu mu lahko rečeš tudi, da se ti zdi moški, ki zna kuhati, noro seksi, nato pa ga prosi, naj ti uresniči to fantazijo.

Vir: Cosmopolitan.hr

Nova raziskava šokirala: Moški z VEČJIMI STOPALI naj bi pogosteje ...