Tri Slovenke so se okužile z ISTO spolno prenosljivo boleznijo (na najbolj BIZAREN način ever)

Ali to šteje kot četverček? 🙊

Tri Slovenke so se okužile z ISTO spolno prenosljivo boleznijo (na najbolj BIZAREN način ever) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 4. 2021

Spodnja izpoved bralke nas je izučila, da je včasih še kako dobro, da imamo določene higienske standarde tudi med najboljšimi prijateljicami. Za začetek, vsaka naj uporablja svojo zobno ščetko!

»To je zgodba, ki bo za vedno, ampak res za vedno, ostala v mojem spominu. In v spominu mojih dveh najboljših prijateljic in sostanovalk. Skupaj smo živele vsa štiri leta faksa in v tem času se je zgodilo nešteto zabavnih trenutkov, pijanih noči, vročih zmenkov z neznanimi in znanimi tipi. Najpomembneje pa: v štirih letih smo postale nerazdružljive. Delile smo si vse: zapiske, zgodbe, hrano, ličila in ja, tudi zobno ščetko, če jo je katera pozabila.

Naše stanovanje je bila prava cona zabav, druženj in nepozabnih trenutkov. Vse tri smo bile samske, zato obiski Tinder fantov v našem stanovanju niso bili nič nenavadnega. Enkrat si mlad in takrat je čas za nora seks doživetja.

Eden izmed teh obiskov pa je pustil veliko več posledic, kot je bilo sprva načrtovano. S fantom, ki ga sicer nisem dobro poznala, sem seksala in čez nekaj dni ugotovila, da z mojim telesom ni vse popolnoma v redu. Žal pa nisem bila edina. Vse tri sostanovalke smo imele podobne simptome, zato smo se odločile, da se gremo testirati za spolno prenosljive bolezni.

Ne bom pozabila, kako neprijetno nam je bilo v čakalnici. Med čakanjem na rezultate smo se za tolažbo šalile, da smo gotovo paranoične ter da je za vse kriva pijača. Prejšnji večer smo namreč žurale v mestnem klubu.

No, ni bila kriva pijača. Vse tri smo dobile izvid, na katerem je pisalo, da smo pozitivne na KLAMIDIJO!

»Kako vse tri?« je presenečeno vprašala cimra, ki ni seksala že nekaj časa.

Zdravnica nam je hitro pojasnila, da se klamidija ne prenaša zgolj med seksom ampak tudi v nekaterih drugih primerih, na primer prek uporabe tuje zobne ščetke!

No, k sreči z boleznijo nismo imele hujših zapletov, le totalno nepriročno je bilo vse skupaj. Ampak hej, če že moraš dobiti klamidijo od nekoga, a ni boljše, da je to od tvoje najboljše prijateljice?«

Preberi še: "Zadovoljil me je na zadnjih sedežih letala, in to med zasilnim pristankom" (vroča izpoved dekleta)

Priporočamo tudi: "Skušala sem ostati hladna, a kaj, ko je bil mojster 'dirty talk-a'" (VROČA izpoved bralke)