"Zadovoljil me je na zadnjih sedežih letala, in to med zasilnim pristankom" (vroča izpoved dekleta)

"Pozornost vseh se je usmerila naprej, Alex pa se je nagnil k meni in mi zašepetal v uho: 'Zdaj, ko nihče ne gleda ...' in mimo mojih črnih čipkastih gatk potisnil dva prsta naravnost vame."

"Zadovoljil me je na zadnjih sedežih letala, in to med zasilnim pristankom" (vroča izpoved dekleta) (foto: Profimedia) Profimedia
29. 4. 2022

"Ni moj tip," je bila moja prva misel, ko sem spoznala Alexa. Bil je drugačen od podobe, ki sem si jo ustvarila v glavi na osnovi njegovega profila s aplikacije za zmenke in zdrave mere zasledovanja na družabnih omrežjih.

A kljub temu sva se v hipu ujela. Bil je zabaven, prijazen in neverjetno srčkan. Da ne govorim o njegovih jagodno-blond laseh in čeljusti, zaradi katerih je izgledal kot princ Harry.

Zelo, zelo poreden princ Harry. Seks z njim je bil najboljši, kar sem jih doživela v življenju.

Od popolne dolžine do popolnega obsega, Alex je točno vedel, kako se stvarem streže. V enem trenutku sva bila zaklenjena v najbolj romantičnem poljubu, že v drugem pa sem bila ujeta pod njim, z njegovo dlanjo okoli mojega vratu.

To je bila ravno pravšnja kombinacija sladkobe in iskrenosti, pomešana z grobostjo in divjaštvom. In izkoristila sva čisto vsako priložnost, da sva to počela. Če nisva bila na zmenkih, obiskih gledališča, domačih zabavah in kosilih z njegovimi prijatelji, sva bila v postelji ali na kavču. Vedno znova in znova.

Še nikoli nisem spoznala osebe s tako močno spolno slo – ali takšno vzdržljivostjo. Ampak Alex je bil zmeraj pripravljen, ne glede na to, kje sva bila.

Zato me ne bi smelo presenetiti, ko me je šest tednov zatem, ko sva se spoznala, želel zadovoljiti na letalu proti Franciji. Stvari med nama so se hitro odvijale in za vikend sva se odpravila v Toulouse.

Do trenutka, ko se je ugasnil znak za obvezno pripasanje, si več nisva mogla pomagati. A medtem ko sem ga z roko, skrito pod njegov plašč, dražila po zunanji strani kavbojk, so njegovi prsti odtavali nekoliko globje pod mojo obleko. Nervozno sem jih potisnila vstran.

Kar naenkrat se je oglasil kapitan in odredil, da zaradi zasilnega pristanka v Parizu ostanemo na svojih sedežih. Težava naj bi bila z eno od potnic, zato smo jo morali odložiti.

Pozornost vseh se je usmerila naprej, Alex pa se je nagnil k meni in mi zašepetal v uho:

"Zdaj, ko nihče ne gleda ..." in mimo mojih črnih čipkastih gatk potisnil dva prsta naravnost vame. Od šoka, ker se me dotika v javnosti, sem zadržala dih. Najbližji potnik je sedel le 30 centimetrov pred nama.

Skrita pod mojim plaščem ju je začel pomikati noter in ven ter se kot profesionalec lotil mojega ščegetavčka. Pogledala sem diagonalno proti desni in zagledala dojenčka, ki me je sumnjičavo gledal nazaj.

"V redu je," sem si rekla. "Njemu se niti ne sanja, kaj se dogaja."

Nato sem nežno zaprla oči in se predala užitku, ki je preplavljal moje telo. Začutila sem, kako me je Alex začel nežno poljubljati. Pravo nasprotje tistemu, kar se je dogajalo nekoliko nižje.

Medtem ko se je v meni nabirala orgazmična eksplozija, sem se na vso moč trudila nadzorovati svoje dihanje.

Močno sem se ugriznila v ustnico in se nagnila k Alexu. Zgrabila sem ga za zapestje in se trudila ostati mirna. Na srečo je ropotanje motorjev preglasilo kakršenkoli zvok. Alex je počasi osvobodil svoje prste in svojo dlan pomaknil proti mojim ustom. Na ustnice mi je nežno prislonil prst, da sem okusila sebe ... in njegov sladek uspeh.

Vir: mamamia.com.au

Preberi še: "Seksa doma skoraj ni, on pa si izmenjuje seksi sporočila z drugimi in trdi, da ..." (klic na pomoč Slovenke)

Priporočamo tudi: "Fuj! Razšla sva se, ker je bil odvisen od TAKŠNIH porničev" (resnična zgodba)