Vroča zgodba: "Iščem nekoga, da me pošteno po*uka, nič drugega"

"Gledal me je na videz mirno, a tokrat sem v njegovih tesnih hlačah brez problema opazila močno erekcijo."

Vroča zgodba: "Iščem nekoga, da me pošteno po*uka, nič drugega" (foto: Profimedia) Profimedia
29. 5. 2022

Na videz ni bil nič posebnega, po obnašanju je bil pa precej podoben onemu s prejšnjega zmenka, le z manj gestikuliranja in s še več smeha. Skratka, prijetna družba. Napetost je popustila, pogovor pa je stekel. Bila sem ponosna nase, kako sem se v nekaj urah prelevila iz prestrašene potrebnice v samozavestno žensko, ki točno ve, kaj išče, in tudi, kako in kje bo to dobila.

Bila sem nekoliko razočarana, saj sem takoj videla, da se tam ne bom mogla iti igric pod mizo. Sedela sva sicer kar daleč od šanka, a Mojca je, čeprav ne preveč očitno, vendarle ves čas gledala svoja edina gosta. Čez čas so sicer prišli slonet za šank trije mladci, a to ni ničesar spremenilo.

Moški je bil prijeten in že po nekaj minutah pogovora sem se odločila, da bo on moj drugi poletni ljubimec.

Bila sem vesela in zelo zadovoljna s tem, kako hitro sem dobila dva primerna moška. Najbrž bi se za prvo silo zadovoljila tudi s kako precej slabšo izbiro, pa na srečo ni bilo treba. Preostal mi je torej le še test z neposrednostjo, ki je odgnal prvega kandidata. Bila sem že dovolj samozavestna, da sem lahko pri tem uporabila bolj trde besede. "Iščem nekoga, da me pošteno po*uka, nič drugega. Vsaj za začetek ne. Kaj praviš na to?"

Nikogar takšne besede najbrž ne bi pustile čisto hladnega, na tak ali drugačen način. Na moje veselje tudi njega niso. Pravzaprav je reagiral najbolj burno od vseh treh, kar me je presenetilo, saj je na začetku pokazal precejšnjo iznajdljivost. Trznil je in ob tem prevrnil kozarec s pivom. Temu je sledilo glasno opravičevanje, klicanje Mojce, brisanje, spet opravičevanje. Trajalo je nekaj minut, da se je vse umirilo in uvidela sem, da mu je to dalo dovolj časa za razmislek.

"Ne sprenevedaš se," je rekel. "Nisem še doživel česa takega, a ne rečem, da mi ni všeč."

Prav, vsaj pobegnil ni. Nisem mu hotela pustiti prednosti, zato sem mu pričela pripovedovati o svojih fantazijah, o tem, kaj me vzburja in kaj bi želela početi. Pravzaprav sem mu opisovala, kar sem počela s svojim zmenkom številka dve. In vse skupaj še malo popestrila. Gledal me je na videz mirno, a tokrat sem v njegovih tesnih hlačah brez problema opazila močno erekcijo.

To je to, res imam dva ljubimca, sem zadovoljno pomislila med govorjenjem. Ko sem končala, sem mislila, da bo potreboval nekaj časa za prebavljanje slišanega. Pa je spet pokazal, da se dobro znajde v nenavadnih situacijah.

"Želiš torej nekaj divjega," je rekel precej glasno. Ustrašila sem se, da bo kljub glasni glasbi kdo kaj slišal. "Seveda." "Tukaj?"

"Kako to misliš tukaj? Ne znam si predstavljati, da bi tu lahko kaj skrila pred njimi," sem pomignila na družbico pri šanku. Sklonil se je k meni. "Takole bova. Vece je tam, na hodniku pri vhodnih vratih. Poslovila se boš, kot da odhajaš. Od šanka nihče ne more videti, ali greš ven ali kam drugam. Avta tudi nihče ne more slišati, tile mulci pa so komaj začeli popivati in še hitro ne bodo odšli. Prav? Šla boš torej na ženski vece. Jaz bom pri šanku spil še kakšno rundo. Čez deset minut me boš poklicala po telefonu, pa pridem za tabo."

Odlomek iz knjige Fuk z mukami! avtorja Antona Tomaža Seliškarja, založil Kulturni center Maribor (2020).

Imaš željo po še? Več erotične vsebine, ki jo boš prebrala v eni sapi ... 👇

Serijska morilka Alvina Knightly je nekoč živela kot v sanjah. Imela je vse; neomejeno količino denarja, prekrasne 'počitnice' v Italiji, vročega novega (mafijskega) ljubimca. Toda usoda zna biti kruta. Leto dni po nesrečnem pripetljaju je Alvie brezdomka, ki se komaj preživlja iz dneva v dan, zastavlja nekdaj z lahkoto kupljene torbice vrhunskih oblikovalcev in prešteva vse bolj kopneči kupček denarja. Čas je, da udari še zadnjič – in tudi tokrat namerava udariti v svojem neponovljivem in precej norem slogu.

Na ladji iz Marseilla proti Istanbulu se na krovu srečata dva para: Béatrice in Didier, ki odhajata v Indijo iskat nekaj duhovne spodbude in eksotičnih dražljajev, ter nekoliko čudaški, cinični paraplegik Franz s svojo mlajšo, izzivalno in zapeljivo partnerico Rebecco. Franz začne Didierju razkrivati burno zgodovino razmerja z Rebecco, od nore zaljubljenosti do najrazličnejših spolnih igric. Na drugi strani Rebecca draži Didierja, ki čedalje bolj podlega njenim čarom in pri tem v nemogoč položaj sili Béatrice.

Avtor nam na prijeten, lahek in včasih tudi satiričen način opisuje svobodo seksa, ki s kančkom pornografije pričara vsakemu posamezniku točno tisto, kar si v ozadju želi tudi sam. Spontanost, prikazana v tej knjigi, je pravzaprav samo neka ideja in avtorjev realni prikaz, kako se moramo potruditi, da se stvari uresničijo. Vsebina je lahka, dogajanja v njej so razvejana in potekajo na več dogajalnih prostorih, čeprav je osrednji del ravno jadrnica. V knjigi te bo prevzela tudi besedno bogata vsebina.

Pripoved je polna pikantnih erotičnih prizorov, ki pa so napisani briljantno, polnokrvno in literarno bogato. Na straneh tega romana bomo srečali prizore ljubljenja, (divjega) seksa, ljubezni ali pa zgolj mehaničnega predajanja užitkom. Vse to pa je opisano na prepričljiv, skoraj poetičen način. In proti koncu te gladko tekoče pripovedi o nekem življenju se zaletimo v misel: Ljubim pot, samo ustaviti se ne bi smel … In to je to. V knjigi te čakajo najboljše strani slovenske erotične literature!

Pripravila: Lori Divjak
Fotografija: Profimedia

Preberi še: "Mesec dni sem se vsako jutro samozadovoljevala - priporočam tudi tebi" (iskrena izpoved)

Priporočamo tudi: "Takšen je v resnici seks z moškim, ki ima malega" (brutalno iskren zapis novinarke)