"Mesec dni sem se vsako jutro samozadovoljevala - priporočam tudi tebi" (iskrena izpoved)

"Prisežem, da je eden od nadrejenih celo komentiral mojo izrazitejšo dobro voljo."

"Mesec dni sem se vsako jutro samozadovoljevala - priporočam tudi tebi" (iskrena izpoved) (foto: Shutterstock) Shutterstock
30. 5. 2022

V trenutku, ko moje življenje postane vsaj malce stresno, pozabim, da imam obratujoči klitoris. In zadnje čase so bili moji dnevi boleče stresni. Opravljam tri službe, skrbim za bolnega psa in sem totalno izmučena. Plus – moj mož neprestano potuje. Moje stanje je bilo že lep čas diametralno nasprotno pohoti.

Ker sem zanemarjala svojo intimo, je moj klitoris samodejno izvedel intervencijo. "Hej, mogoče bi pa morala vsako jutro pred odhodom v službo masturbirati," mi je zaklical. Ali pa sem o tem samo sanjala? Dejstvo je, da me, ko zvečer pridem domov,

tudi invazija serijskih morilcev ne bi obdržala v budnem stanju, zato je zelo mogoče, da je pol mojih idej spalnih halucinacij.

V to konkretno idejo sem potem skočila z vagino naprej, ker sem se znašla na točki, ko bi sprejela vsako vrsto osebne nege, ki bi mi povečala energijo in zmanjšala napetost. In sem začela …

Prvi teden

Ponedeljek zjutraj. Iz predalnika sem potegnila svojo zanesljivo magično paličico Hitachi, ki me je v nekaj minutah zvibrirala do orgazma. Deloma zato, ker je res vrhunska igračka, deloma pa tudi zato, ker sem bila očitno že precej sestradana seksa. Nemudoma sem občutila olajšanje in si želela, da bi šla kar nazaj v posteljo na en hitri dremež.

A ker sem pridna punca, sem odvihrala v službo, tokrat z jasnimi mislimi. Ko je imel čez dan šef neke izpade jeze, sem jih sprejela popolnoma mirno, s presenetljivimi zen občutki lagodja. Orgazmi so torej odlično zdravilo za soočanje s tečnimi šefi.

Preostanek tedna sem se počutila kot poslovna ženska iz kakšnega filma o energičnih borznikih. Vse, kar sem si želela, sem si vzela. Z možem sva si celo privoščila seks po telefonu. Precej netipično za naju, ker mene prehitro zmoti ta ali ona stvar. A se je izkazalo, da ko se enkrat počutim seksi, se potem hitro počutim … še bolj seksi?

Drugi teden

Vztrajam pri svoji čarobni paličici. Mislila sem, da se je bom hitro naveličala, a me sploh ni začela dolgočasiti. Posledično sem tudi še naprej dominirala v vseh mojih službah. Vmes prileti letno poročilo, v katerem je šef celo pohvalil mojo "izrazitejšo dobro voljo". Razmišljati začnem, ali je solo seks mogoče kar ključ do miru na svetu.

Ko se je mož v četrtek vrnil s službene poti, sva imela pravi seks. Jutranja masturbacija + seks zvečer = precej lažje, kot sem mislila. Morda sem se zmotno prepričevala, koliko truda in časa bi mi sicer vzelo toliko intime naenkrat.

Tretji teden

Mož je bil spet na poti, zato sem presedlala na svoj Womanizer, seks igračko, ki simulira oralni seks. Sicer so mi po glavi že švigale misli, da pretiravam in da bi si morala počasi vzeti malce premora, ampak nisem tip človeka, ki bi vrgel puško v koruzo (ali vibrator v predal).

Ob seznamu obupnih stvari, ki jih moramo početi v življenju (ščetkanje zob, čiščenje posode, kupovanje dragih serumov), se samodejni užitki zdijo bolj kot ne vrhunska popestritev. Če bi se pritoževala, bi bilo tako, kot da jamram, ker moram crkljati malega kužka. Kdaj pa je to res lahko nadležno?

Poleg tega sem začela opažati ogromno pozitivnih učinkov svoje nove utečene vsakodnevne navade. Recimo to, da sem končno lahko spala vso noč. Ja. Vso noč.

Četrti teden

Finalni teden se je zdel podoben tistemu občutku, ko moraš zjutraj na fitnes. V glavi mi je odzvanjalo 'Ni šans!', potem pa sem se vseeno zvlekla na tekoči trak. Oziroma, v mojem primeru, na vibrator.

Na koncu sem bila nase prav ponosna. Da sem se prebila čez rutino, sem porabila vsa orgazmična orodja, ki sem jih imela na voljo: roke, dildote, vibratorje in mojo magično paličico.

A veš, kako sijočo kožo imaš po naporni vadbi? Isto velja v tem primeru. Zakaj bi torej kurila kalorije v zatohli telovadnici, če se lahko vsako jutro streseš v orgazmu?

Zaključne misli

Mesec dni masturbacije pred delom mi ni umoril vagine, tudi klitoris se mi ni odvil in odpadel (presenetljivo, kajne?). Pravzaprav je na novo vzplamtela moja želja po seksu – z možem sva v tednu po eksperimentu seksala trikrat.

Bila sem tudi bolj srečna. In po mojem tudi bolj zdrava? Ne mislim, da sem fizično bolj fit, sem pa vsekakor bolj sproščena. Poleg tega sem vsak dan začela s toliko energije, kot je skodelica kave nikoli ne more sproducirati. Zato hvala, drage bralke, da ste vzdržale čez ta esej. Če povzamem: vsakdo bi moral dan začeti z orgazmom. In konec.

4 stvari, ki jih potrebuješ za solo zabavo

1. Ritem

Ne začni evforično drgniti klitorisa, kot da si v urah pred gala dogodkom nanašaš samoporjavitveno kremo. Raziskave pravijo, da ženski intimni del obožuje štiri ključne gibe: gor in dol, krožno, levo in desno ter hitro pulziranje. Razišči, kateri je tvoj najljubši.

2. Sočna plejlista

Cardi B ni rezervirana samo za ljubljenje v dvoje. Zelo verjetno si med 81 odstotki naših bralk, ki med solo zabavo potrebujejo glasbo. Kar privošči si in sestavi svoj lastni masturbacijski soundtrack.

3. Vlažilni gel

Lepo prosim, da investiraš v kakovosten lubrikant na vodni osnovi. Dodatna tekočina izboljša vsak dotik. Mene je prav lubrikant popeljal čez tretji teden, ko sem mislila, da moje telo preprosto ni več zmožno proizvajati vlažnosti.

4. Luštne spodnjice

Ko si videti lepa, se tako tudi počutiš. In se tako tudi igraš. In narediš več dobrega zase kot sicer. Za solo akcijo si nadeni seksi perilo, ker je prav, da se urediš, ko se pelješ v posteljo.

Po Predlogi Kriste Mcharden

Prevedla Ana Murn,

Fotografija: Shutterstock, Promocijsko Gradivo