"Vem, da se boste zgražali, a želim si biti intimna s fantovim prijateljem, in TO je razlog" (klic na pomoč Slovenke)

"Čudno je vse skupaj, ja, ampak tako je. Že dolgo ... Rada bi vaš odgovor v zvezi s tem, kaj naj naredi ženska v takšni situaciji, kot sem jaz."

"Vem, da se boste zgražali, a želim si biti intimna s fantovim prijateljem, in TO je razlog" (klic na pomoč Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 9. 2022

"Ne bom pisala o tem, koliko let imam, naj bo dovolj, da povem, da sem recimo v poznih tridesetih.

Imam fanta, s katerim sem v zvezi nekje 13 let ali več. Nimava otrok. Še zaenkrat. Odnos je ok, lahko bi bilo boljše, ampak lahko rečem, da sva dobra prijatelja in se imava rada, le seksava skoraj nič oz. zelo, zelo malo.

On ne da skoraj nikoli pobude, jaz pa tudi ne. Niti ne vem več, koliko si še želim seksati z njim, če sploh, saj me v postelji odbija oz. če sem bolj natančna, se ne morem pred njim sprostiti, še manj imam željo po razgaljenju pred njim.

Čudno je vse skupaj, ja, ampak tako je. Že dolgo. Morala bi povedati celo zgodbo, da bi razumeli, zakaj, kako itd. Moje otroštvo je bilo eno samo trpljenje. Oče alkoholik je neprestano uničeval vse, kar je bilo v hiši dobrega, imela sem posledice njegovih psihičnih in čustvenih motenj. Še danes ga iskreno sovražim.

Imela sem en kup [odnosov z zlorabljajočimi moškimi, op. a.]. In tudi žensk/ami/. Veliko ljudi me v življenju spešta, mimogrede naredi majhno in poniža. Ko začutijo, da imam travmo, začnejo tacati po meni in se izživljati.

Ta fant je prva normalna oseba v mojem življenju, ki je poštena, srčna, delavna in me ima rada.

Vendar problem so nezdravljene rane iz mojega otroštva, življenje v isti hiši z rabljem (živim namreč v zgornjem nadstropju v hiši staršev, sicer z ločenim vhodom) in nezmožnost ali nehotenje razgaliti se pred nekom, ki mi je blizu. [Posledica so, op. a.] moje konstantno beganje v fantazije z drugimi moškimi, s katerimi bi bila pripravljena seksati, saj z moškimi, s katerimi nimam vzpostavljenega odnosa, lahko seksam.

Težava nastane [pri seksu, op. a.], saj pride do toksičnega sramu, s katerim se pred človekom, ki mi je blizu, zaprem. Z moškim, ki [ga ne poznam, op. a.], pa bi lahko seksala takoj. Sliši se morda čudno, a tako je. Torej v odnosu in nasploh z življenjem, ki ga živim, nisem zadovoljna zaradi zgoraj naštetih dejstev.

Rada pa bi bila srečna v partnerskem odnosu, ki bi mi nudil tisto, kar si zaslužim, in to je tudi dober seks.

Čutim, da zaradi travm, ki jih je preveč, ne zmorem živeti, čutim dušenje od zlorabljajoče družine, čutim zlorabo očeta, zaradi katere ne morem imeti normalnega odnosa z nikomer. S fantom bi sicer rada ostala, a po drugi strani ni prav, da ostajam nepotešena in seksualno neizživeta. Ko sem hotela na terapijo, fant niti slišati ni hotel.

Čutim eno globoko žalost.

Če me kdo osvaja po fb, sem vesela, vendar se mi dogaJa, da vsi slej ali prej zbežijo, da nihče ne ostane in da vsi ti osvajalci po fb samo izigravajo, v resnici se nihče sploh noče dobiti z mano, niti seksati, čeprav bi se jaz takoj, saj ne glede na vse ni prav do mene, da ostajam seksualno nepotešena. Rada bi vaš odgovor v zvezi s tem, kaj naj naredi ženska v takšni situaciji, kot sem jaz.

Naj omenim še, da sta mi všeč 2 njegova prijatelja.

Od fanta prijatelja, nimam namreč socialnega kroga, kjer bi lahko spoznala nove ljudi. Eden je že namignil, da bi lahko kaj imela, drugi se ni izjasnil, vem samo, da sem mu všeč. Oba delujeta, da rada seksata in če ne drugega, bi se vsaj naseksala, ne pa, da pri živem telesu propadam, tako telesno kot duševno.

Vem, da se bote zgražali, da si želim seksati s prijateljem od mojega fanta, vendar kako si ne bi, ko sem v najlepših letih, zgledam zelo dobro, a v sebi nepotešena. O tem njegovem prijatelju tudi vsak dan fantaziram. Vseč mi je zelo in če bi se mi ponudil, bi šla takoj z njim v posteljo.

Kajti tako ne morem več živeti. Brez seksa pri 30-ih."

Vir: med.over.net

Preberi še: "Ko sem se zbudila iz kome, sem izvedela, da se je moj mož poročil z ..." (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: "Tašča po enem letu še vedno zahteva opravičilo, ker ji na poroki nisem dovolila TEGA" (izpoved ženske)