"Ko sem se zbudila iz kome, sem izvedela, da se je moj mož poročil z ..." (resnična zgodba)

Po težkem boju za življenje je ugotovila, da se je njen mož poročil in zbežal z ...

"Ko sem se zbudila iz kome, sem izvedela, da se je moj mož poročil z ..." (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
22. 9. 2021

... njeno mamo!

Ko se je Kamylla Wanessa Cordeiro de Melo prebudila iz kome, je izvedela, da jo je, medtem ko je njeno življenje viselo na nitki, moški njenih sanj, ki ga je spoznala pri 25 letih, grdo izdal.

Z 10 let starejšim izbrancem, s katerim sta se noro zaljubila, se je poročila leta 2013, leto kasneje pa se je par razveselila še sinčka.

A ko je leta 2017 utrpela kap, se je njeno pravljično življenje sprevrglo v nočno moro.

Po 78 dneh kome se je prebudila v verjetno enega najhujših dni v njenem življenju, saj je izvedela, da ji je mama "ukradla" moža in se z njim kasneje tudi poročila.

"Tašča po enem letu še vedno zahteva opravičilo, ker ji na poroki nisem dovolila TEGA" (izpoved ženske)

Kot je povedala za spletni portal Marie Claire, je "v tistem času [ko je bila v komi, op. a.] moja mama – prisežem, da je več ne morem tako klicati – odšla k meni domov, da bi mojemu možu pomagala skrbeti za najinega otroka, ki je takrat bil star štiri leta. No, kasneje sem izvedela, da me je moj bivši v štirih mesecih, kolikor sem bila v bolnišnici, ko je moje življenje viselo na nitki, obiskal le dvakrat, moja mama pa niti enkrat."

Ko je dovolj okrevala, je oče prišel po njo in ji sporočil grozljivo novico - izvedel je, da ima njegova žena (Kamyllina mama) afero.

Kot je zaupala zgoraj omenjenemu portalu, še takšne bolečine v življenju ni izkusila. Občutek je bil, kot bi ji nekdo v srce zaril nož. Z mamo, ki je od nje starejša le 20 let, je sicer zmeraj imela razburkan odnos. Slednja naj bi z njo začela tekmovati, ko je bila še najstnica.

No, Kamylla se je kasneje po začetnem šoku vendarle pobrala ter se posvetila svojemu sinu in očetu, zadnjih 10 mesecev pa se nahaja tudi v srečni zvezi.

OMG, tega ne privoščimo nikomur! 😩 Še sreča, da se je za Kamyllo vse dobro izšlo. 🥰

Preberi še: "Med seksom z možem razmišljam o drugem - sem zato slaba žena?" (iskrena izpoved)

Priporočamo tudi: "Po fafanju je pogoltnila tekočino ... ali obstaja kakšen stranski učinek?" (vprašanje Slovenca)