Vama lahko uspe, četudi sta popolnoma RAZLIČNA? JA, če spadata v eno od TEH kombinacij parov!

Ja, res je. Obstajajo določeni tipi parov, ki so morda na prvi pogled nekoliko nenavadni, a živijo skupaj srečno do konca svojih dni.

Vama lahko uspe, četudi sta popolnoma RAZLIČNA? JA, če spadata v eno od TEH kombinacij parov! (foto: Profimedia) Profimedia
16. 1. 2022

Preverita, kakšne so vajine možnosti za "obstanek" v primeru naslednjih kombinacij parov:

1. On je v zgodnjih 20-ih, ti si v poznih 20-ih/zgodnjih 30-ih.

Možnosti za uspeh: SLABE

Večina mladih moških oziroma fantov še ni pripravljena na (resno) zvezo. V primeru, da ti že razmišljaš o tem, kako bi poimenovala svoje otroke, in načrtuješ stanovanjski kredit, on skoraj 100 % ni na isti točki kot ti.

AMPAK! Tudi moški v svojih 20-ih so se sposobni umiriti, le nekoliko več časa potrebujejo, da se navadijo na monogamijo in ne smejo se počutiti prisiljene v takšen odnos. V kolikor si pripravljena počakati nanj, da se "znori", ceni njegov smisel za humor in energijo (še posebej tisto v spalnici ;)) ter dejstvo, da se le redko utrudi.

2. On je v svojih 30-ih ali starejši, ti si v svojih 20-ih.

Možnosti za uspeh: ODLIČNE

Starejši moški običajno nudijo večjo stabilnost in se lažje povežejo z nekom v primerjavi z 20-letniki. Upajmo le, da je ta že opravil s svojo "neodgovorno" fazo.

"Nikoli nisem razumela, zakaj ženske privlačijo starejši, dokler nisem z enim seksala ..." (resnična zgodba)

3. Ti si precej finančno stabilna, on le stežka shaja.

Možnosti za uspeh: SLABE

Moški so namreč še vedno vzgojeni v prepričanju, da morajo oni zaslužiti več, zaradi česar se po počutil, kot da ni izpolnil (tvojih) pričakovanj.

AMPAK! Prosi ga za pomoč na področju, ki mu resnično gre od rok. Ni pomembno, ali gre za njegovo poznavanje politične situacije ali sposobnost, da popravi katerikoli kuhinjski aparat v vajinem stanovanju. Ko mu boš dokazala, da so tudi druge stvari v zvezi še kako pomembne, bo dojel, da ga potrebuješ in v njem vidiš močnega partnerja.

4. On je precej finančno stabilen, ti le stežka shajaš.

Možnosti za uspeh: DOBRE

Mnogi moški pokažejo svojo naklonjenost s tem, ko svoji dragi kupijo stvari, ki jih sicer ne bi nikoli imela, jo peljejo tja, kamor si sicer sama ne bi mogla privoščiti oditi. S tem poskrbijo, da je njihovo razmerje močnejše.

Razmerje, v katerem je med partnerjema TOLIKO let razlike, bo (zelo verjetno) VEČNO trajalo

5. On je nekoliko zaprt vase, ti si zelo odprta.

Možnosti za uspeh: SREDNJE

Ti se preprosto želiš družiti z ljudmi, ki jih imaš rada. Morda te bo v začetku dohajal, a vendar bo sčasoma zagotovo naredil korak nazaj, zaradi česar boš slabe volje.

AMPAK! Zadovolji svojo potrebo po družabnem življenju in se redno dobivaj s svojimi prijatelji, njega pa vzemi s seboj le v tistih najpomemnejših trenutkih. In tudi takrat, ko bo končno prišel zraven, ga ne sili na plesišče, ampak ga predstavi ljudem in pri tem izpostavi tisto, kar ima z njimi skupnega.

6. On je odprt, ti si nekoliko zaprta vase.

Možnosti za uspeh: SLABE

Družbena interakcija zanj pomeni izpolnjevanje pričakovanj in določen status, zato bo predvideval, da se boš pridružila njegovemu družabnemu svetu in ne boš tiha, sramežljiva ali muhasta.

AMPAK! V kolikor se boš potrudila in se z njim udeležila njemu pomembnega dogodka, mu boš s tem pokazala, da ti je mar. Le prosi ga, da te prej pripravi. Povprašaj ga o ljudeh, ki bodo tam, kaj počnejo, kakšne hobije imajo. Pripravi se na kramljanja o temah, do katerih bi lahko prišlo glede na podatke, ki si jih "zbrala". Predlagaj mu druženje z njegovimi prijatelji, ki si jih že spoznala in so ti všeč.

7. On je sproščen/spontan, ti si organizirana.

Možnosti za uspeh: DOBRE

Čeprav morda lahko kdaj pride do nesoglasij, je njegov sproščen odnos eden izmed razlogov, zakaj te privači in ti bo pomagal, da se občasno tudi sama nekoliko sprostiš.

Preveri, KAKO pogosto bi morala seksati glede na svoja LETA (se strinjaš s tem?)

8. Ti si sproščena/spontana, on je organiziran.

Možnosti za uspeh: DOBRE

Ko ima ženska ob sebi nekoga, ki je organiziran, se počuti bolj gotovo in varno. Hkrati pa bosta oba uživala, medtem ko mu bosta pomagala, da se tudi on malo sprosti. ;)

Po predlogi Cosmopolitan.hr

Preberi še: Horoskop: To so 4 astro PARI, ki bodo v 2021 zelo verjetno šli narazen

Priporočamo tudi: 6 tipov moških, katerim se v 2021 izogibaj v veeelikem loku (hvaležna nam boš!)