"Z možem sva imela trojčka z drugo žensko, zdaj pa on noče ..." (izpoved ženske)

17. 11. 2023
"Z možem sva imela trojčka z drugo žensko, zdaj pa on noče ..." (izpoved ženske) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Besna sem. Najino zaupanje je popolnoma uničeno ..."

"Z možem sva imela trojčka z njegovo prijateljico, zdaj pa se ne neha pogovarjati z njo. Ugotovila sem, da sta po našem seksu v troje ves čas v stiku, zato sem mu rekla, naj se z njo preneha pogovarjati.

Po nekaj mesecih mi je povedal, da se še vedno pogovarjata in da sta se dvakrat videla, ampak da med njima ni ničesar in da sta zdaj le prijatelja. Bila sem besna. Najino zaupanje je popolnoma uničeno.

Ko sem se razjezila in mu (ponovno) rekla, da želim, da z njo prekine vse stike, tega ni želel storiti. Odvrnil mi je, da mi bo dokazal, da sta le prijatelja, da ga ne zanima razmerje z njo in obratno, ampak da ne bo nehal govoriti z njo.

Čeprav mu verjamem, da sta le prijatelja, se mi vseeno zdi, da hodita po tankem ledu, poleg tega pa sva zaradi nje že toliko prestala. Boli me, da je sploh pripravljen tako tvegati."

Kaj meniš ti? Ali res njen mož dela napako? Ima ženska prav?

Je prijateljstvo med dvema, ki sta imela spolno razmerje, čeprav se je seks zgodil le enkrat, res možno? Pfred kratkim je svojo skrb glede podobne zadeve na spletni portal Reddit naslovil neki fant.

Njegovo izpoved in nasvet enega izmed uporabnikov si lahko prebereš tukaj:

"Je normalno, da moja punca s svojim bivšim VSAK DAN počne TO?" (Klic na pomoč fanta)

Preberi še: "Najina ljubezen je bila pravljična ... Dokler nisem morala nekega dne poklicati policije" (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: "Mami sem dal darilo, namenjeno moji ženi - ko sta to izvedeli, sta obe ponoreli" (izpoved Slovenca)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ