"TO bizarno stvar je med seksom od mene zahteval znan Slovenec" (izkušnja bralca, ki nas je pustila brez besed)

"Samo, da smo si na jasnem - na aplikaciji Grindr je cel kup pohotnih znanih Slovencev, ki imajo med seksom preprosto bizarne želje. To je ena od njih."

"TO bizarno stvar je med seksom od mene zahteval znan Slovenec" (izkušnja bralca, ki nas je pustila brez besed) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 2. 2022

Bralec s Primorske nam je v pismu razkril, kako je po naključju pristal na zmenek z znanim Slovencem, ki pa se ni odvil po pričakovanjih.

"Prijatelji so vedno šokirani nad mojimi seks zgodbami, ki sem jih doživel odkar sem si ustvaril profil na aplikaciji Grindr, ki je namenjena spoznavanju takšnih in drugačnih moških. Kolege vedno znova najbolj preseneti dejstvo, da se lahko z neznancem v pičli minuti ali dveh dogovorim za srečanje, ki nato privede do spolnega odnosa.

Njihove dvome in presenečenje sicer razumem, a jim hkrati vedno skušam pojasniti, da so odnosi v istospolni zvezi nekoliko drugačni kot tisti v heteroseksualni. A hkrati moram priznati, da so nekatera srečanja na aplikaciji tudi mene pustila brez besed.

Najbolj nenavadno srečanje do tega trenutka ostaja tisto z znanim Slovencem, ki me je kontaktiral na aplikaciji ter me vprašal, ali bi se srečala. Kljub temu, da ni uporabil svojega pravega imena sem ga takoj prepoznal, saj sem bil kot otrok obseden z eno od njegovih pesmi in kljub temu, da me vizualno ni privlačil, priložnosti nisem želel izpustiti iz rok.

"Kot psa me je nadomestil z novo igračko, in to zato, ker ..." (žalostna izpoved Slovenke)

Ko sva se na aplikaciji dogovorila za čas in kraj srečanja, sem se hitro uredil in odpravil tja. Prvo presenečenje: živela sva le slabo ulico narazen.

Ob srečanju nisva zapravljala časa za pogovor in hitro prišla k bistvu. Pred menoj je pokleknil na kolena in mi pričel odpirati zadrgo na hlačah. Nato je z roko prijel moj penis in si ga dal v usta ter me pričel oralno zadovoljevati, pri tem pa me je tako intenzivno gledal v oči, da mi je postalo prav malce nerodno. To pa še zdaleč ni bil najbolj šokanten trenutek!

Ko sva prišla do točke, ko sva bila oba pripravljena na seks, mi je namreč predlagal, da bi seksala brez kondoma. To sem seveda takoj zavrnil, saj kljub številnim spolnim partnerjem še nikoli nisem seksal brez kondoma.

Mojo zavrnitev je očitno preslišal, saj je še kar naprej vztrajal in vztrajal, da želi, da ga analno zadovoljim brez kondoma, ker želi čutiti, kako velikega zares imam.

Moje zavrnitve so postajale vedno bolj odločne in odrezave, v nekem trenutku pa mi je tako prekipelo, da sem povzdignil glas in dejal: "Če hočeš, da te po**kam, bodi tiho!"

Očitno je bil to recept za uspeh, saj se je ob mojih besedah namuznil, utihnil in se dal v položaj.

Zadevo sem tako skušal čim prej opraviti in izginiti iz stanovanja. Seveda pri tem nisem pozabil na aplikaciji blokirati njegovega profila. In od takrat naprej se držim nepisanega pravila: Nikoli ne seksaj z znanimi osebami."

Preberi še: Seksi izkušnja bralke iz prestižnega hotela v Portorožu: "Seksala sta, kot da je konec sveta"

Priporočamo tudi: "Med družinskim kosilom sem postala vsa mokra, ker mi je fant ..." (seksi zgodba Ptujčanke, ki te bo razvnela)