"Med družinskim kosilom sem postala vsa mokra, ker mi je fant ..." (seksi zgodba Ptujčanke, ki te bo razvnela)

Preveri, kako je fant našo bralko vzburil brez, da bi se je dotaknil!

"Med družinskim kosilom sem postala vsa mokra, ker mi je fant ..." (seksi zgodba Ptujčanke, ki te bo razvnela) (foto: Profimedia) Profimedia
19. 1. 2022

Dotiki in poljubu so gotova pot do vzburjenosti, ampak a si vedela, koliko se v resnici da doseči le z besedami? Iskrena izpoved naše bralke je tudi nas popeljala v svet domišljije.

"Čas praznikov pri naši družini pomeni čas velikih družinskih srečanj in kosil, ki trajajo več ur. Edina rešilna bilka letošnjega praznovanja je bila ta, da sem letos s seboj imela fanta, za katerega sem upala, da mi bo uspešno krajšal včasih kar mučno družinsko druženje.

To, da želim, da me na druženju zamoti, sem mu tudi namignila pred začetkom. On je očitno vse skupaj po svoje razumel, saj mi je tekom pojedine namigoval le na eno stvar – seks. Njegove besede, ki so bile sprva nedolžne in zabavne so se dokaj hitro spremenile v strastne. Še sedaj ne morem verjeti, kaj vse mi je zašepetal v uho, medtem, ko je okoli mene sedela celotna družina!

"Danes izgledaš tako slastna, da bi te celo oblil s čokolado in nato počasi poljubljal vsak del tvojega telesa. Tako bi te stisnil k sebi, da bi čutila moje srce, kako bije. Vrgel bi te na posteljo in si te vzel od zadaj ter te pri tem poljubljal po vratu," mi je govoril in me ob tem božal po stegnu.

Od njegovih besed se mi je mešalo!

Mešanica njegovih besed, adrenalina, da mi to šepeta v prisotnosti moje družine me je tako vzburila, da sem bila totalno mokra tam spodaj! Še dobro, da je bil pred nami zgolj še zaključek večerje, saj sem ga takoj zatem zvlekla v shrambo, pod pretvezo, da greva nekaj iskat, ter ga tam nato strastno poljubila in oralno zadovoljila! "

Preberi še: "Med tem, ko me je oralno zadovoljeval, sem dobila menstruacijo" (malce nerodna izpoved Primorke)

Priporočamo tudi: Naš bralec iskreno: 'Ful mi je všeč, če ne vem, s kom seksam' (o FETIŠU seksa na slepo)