Naš bralec iskreno: 'Ful mi je všeč, če ne vem, s kom seksam' (o FETIŠU seksa na slepo)

"O, prišel si. Jaz sem super, a te moti če imam prevezo gor? Ful mi je všeč, če ne vem, s kom seksam! Vem, da zveni čudno…"

Naš bralec iskreno: 'Ful mi je všeč, če ne vem, s kom seksam' (o FETIŠU seksa na slepo) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
15. 12. 2021

»Sem zvest uporabnik aplikacije Grindr, na kateri najdem moške, ki, tako kot jaz, iščejo avanture in neobvezujoč seks. V preteklosti sem se znašel že v precej zanimivih situacijah, a v spominu mi bo za vedno ostala ta:

Nekega dne mi je na aplikaciji pisal nekdo, ki je precej hitro prišel k bistvu in me vprašal, če bi se želel z njim dobiti. Ker sem imel ravno prosto popoldne, sem ga vprašal kje in kdaj bi se srečala.

Odgovor sem prejel v sekundi, v njem pa točen naslov ter pripis:

»Ko prideš do vrat, je v cvetličnem loncu poleg njih skrit ključ, vrata si odkleni sam in vstopi, jaz te bom pa čakal.«

'Prvič sem imela prijatelja za SEKS, a kaj, ko se je izkazalo, da je ...' (resnična zgodba naše bralke)

Sporočilo se mi je zdelo nekoliko nenavadno, a sem se tja vseeno odpravil in sledil njegovim navodilom. Nisem točno vedel, kaj naj pričakujem, ampak kar sem zagledal, definitivno ni bilo niti približno podobno mojim pričakovanjem.

Pred menoj je klečal napol gol moški s prevezo na očeh.

»Um, a si v redu?« sem rahlo panično vprašal. Nisem vedel, ali sem ravnokar vstopil na prizorišče zločina ali v začetek porniča.

»O, prišel si. Jaz sem super, a te moti če imam prevezo gor? Ful mi je všeč, če ne vem, s kom seksam! Vem, da zveni čudno…«

»Aha, okej…ne, ne sej je kul,« sem kar se da sproščeno odgovoril. Ne bom lagal, ideja se mi je zdela precej vabljiva, a pojma nisem imel, kako bi to izgledalo v praksi.

Stvari o seksu, ki bi se jih morale naučiti od moških

Začetek je bil precej neroden, a je bil moj »partner« v tem očitno precej izurjen, saj je dokaj hitro situacija postala precej vroča, dejstvo, da me on ne vidi, pa je še dodalo k že tako precej drzni avanturi.

Bil sem precej navdušen nad dejstvom, da je s prekritimi očmi vseeno točno vedel, kako me zadovoljiti in to je počel nadvse dobro.

Ko sva zaključila, si preveze ni dal dol, ampak me je le pozdravil in dejal, da lahko grem. Še nekaj časa sem potreboval, da sem dojel, kaj se je pravzaprav zgodilo. Tudi prijatelji mi sprva niso verjeli, ko pa smo skupaj strica Googla vprašali, ali ta fetiš zares obstaja, smo bili presenečeni, kako pogost je.

To je bilo definitivno moje prvo, a ne tudi zadnje srečanje s tem fetišem.«