'Prvič sem imela prijatelja za SEKS, a kaj, ko se je izkazalo, da je ...' (resnična zgodba naše bralke)

Ne boš verjela, kaj se je zgodilo naši bralki, ki si je želela le nekaj neobvezujočega seksa. 🙊 Hahahahahahaha. 

'Prvič sem imela prijatelja za SEKS, a kaj, ko se je izkazalo, da je ...' (resnična zgodba naše bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 12. 2021

Saj si že slišala za tisti pregovor, da je svet majhen. Da to še kako drži, je kaj hitro spoznala tudi naša bralka, ki nam je spodaj zaupala, kaj se ji je zgodilo pred časom.

»Celo svoje življenje sem preživela v majhni vasi, kjer so vsi poznali vse detajle mojega življenja in nobena skrivnost ni ostala skrita za več kot nekaj ur. Tudi to je bil eden izmed razlogov, da sem bila večino svoje mladosti samska in se le redko zapletla s kakšnim fantom, saj mi je že misel na to, da bi vsi o tem govorili, povzročala nočne more.

Prav zato sem se študija v drugem mestu še toliko bolj veselila. Ne le, da sem spoznala veliko novih ljudi in strmela k svoji karieri, končno sem lahko pozornost posvetila tudi svojemu ljubezenskemu življenju. In še bolj pomembno: končno sem lahko imela neobvezujoč seks, brez da bi me kdo obsojal.

TO je razlog, zakaj veliko žensk zanosi decembra (in ne, NI tisto, kar misliš)

To, da sem s fantom lahko bila skupaj le za eno noč ali dve ter ga potem nisem več videla, mi je končno ponudilo tisto svobodo, ki sem jo doma pogrešala.

Nekaj burnih in vročih noči sem tako preživela tudi s fantom, ki sem ga spoznala na neki božični študentski zabavi. Oba sva iskala zgolj »popestritev«, zato si več kot imeni nisva izmenjala.

Prav tako se nikoli nisva dobila pri njemu ali pa pri meni doma, ampak sva večino časa preživela kar v njegovem avtu.

Seks je bil izjemen, a sva po nekaj zmenkih izgubila stike, sama pa sem se v tem času posvetila tudi izpitnemu obdobju, zato o njemu nisem kaj preveč razmišljala, dokler ni nekega dne pozvonilo na vratih mojega najetega študentskega stanovanja. Ko sem odprla vrata in videla, kdo stoji za njimi, me je kmalu zadela kap.

Stvari o seksu, ki bi se jih morale naučiti od moških

Pred svojimi očmi sem zagledala prav omenjenega fanta, zraven njega pa je stala moja mama?!

»Hej, presenečenje! Bila sem v mestu pa sem se odločila, da te pridem pozdravit in pogledat novo stanovanje. Tale prijazen fant mi je spodaj odprl vrata in mi pokazal kje je stanovanje Novakovih (op. a. najemodajalcev).«

No, izkazalo se je namreč, da je moj skrivnostni ljubimec v bistvu tudi moj sosed, to pa ni presenetilo zgolj mene, ampak tudi njega.

K sreči sva oba ohranila mirno kri, tako da mama ni nič posumila. Je pa ta nezgoda pustila tudi pozitivne posledice. Ne le, da sva s sosedom ponovno vzpostavila stik, svoja »druženja« sva iz precej neudobnega avta premaknila v veliko bolj udobno posteljo. In ja, še zmeraj je vse neobvezujoče!«

Imaš vročo zgodbo, ki bi jo rada delila z nami? Oddaj jo TUKAJ.

Fotografije: Profimedia