Uoooou! Teh 7 istospolnih izkušenj HETERO moških te bo pustilo odprtih ust!

Amm ... Izpoved št. 3 je pa kar precej hardcore! 🤯

Uoooou! Teh 7 istospolnih izkušenj HETERO moških te bo pustilo odprtih ust! (foto: Profimedia) Profimedia
9. 3. 2021

Seks med dvema je lahko nadvse zabavna, a včasih tudi smešna in celo nekoliko neugodna izkušnja. Včasih pa gre pri vsem tem le za ... eksperimentiranje. Zato je spletni portal buzzfeed.com prosil svoje bralce, da delijo svoje istospolne izkušnje.

Tukaj so – in pustile te bodo odprtih ust:

1.

"V študentskih letih me je zelo zanimal seks in sem pravzaprav imel celotno paleto seksualnih izkušenj. Udeležil sem se trojčka z žensko in njenim biseksualnim fantom. Naj vam povem, da je precej zanimivo med tem, ko imaš penis drugega moškega v svojih ustih, spoznati, da ti niti malo niso všeč moški. Seveda sem ga spravil do konca, ker takšen dober prijatelj pač sem."

2.

"Oralno me je zadovoljil moški, ki je živel v moji bližini, in to preprosto zato, ker sem želel vedeti, kakšen je občutek. Imam prijateljico, ki je biseksualka in mi je rekla, da jo ženske znajo bolje oralno zadovoljevati kot večina moških, zato sem mislil, da bo morda pri moških isto. V tistih časih sem zelo rad svingal in nekega večera sem si po nekaj pijačah mislil: 'Zakaj pa ne.' Poslal sem sporočilo tipu, ki je živel blizu mene in mu rekel, da bi rad enega hitrega oralca, in se je strinjal. Za vse je poskrbel on. Ni mi prišlo, ker sem se počutil nekoliko neprijetno. Bilo je okej, a preprosto mi ni bilo ugodno, ker mi je to počel moški. Rekel sem mu, naj neha in se mu opravičil za izgubo časa. Bil je zelo razumevajoč in mi ni nič zameril (vedel je, da gre le za eksperiment). Vesel sem, ker sem to storil, ne bi pa več tega ponovil."

Bralec:"Ljubimkal sem s poročenim sosedom, nato pa mi je njegova žena poslala TOLE!"

3.

"Preko spleta sem spoznal tipa, ki mi zaradi strahu ni želel poslati svoje fotografije. Odločil sem se vseeno sprejeti priložnost in se z njim dobiti pri njem doma. Ko je odprl vrata, pa sem ostal odprtih ust. On je še danes eden izmed top dveh najbolj privlačnih moških, s katerim sem se zapletel, haha. Izkazalo se je, da je poročen in da je njegova žena medicinska sestra, ki je tisto noč delala nočno izmeno. Najin seks je bil fantastičen, spila sva nekaj piv in dovolil mi je celo, da se potem stuširam. Počutil sem se nekoliko krivega, ampak kdo ve, kakšen dogovor sta imela z ženo. To je bil iskreno eden najboljših seksov za eno noč v mojem življenju."

4.

"Ko sem še bil v zgodnjih najstniških letih, sva s prijateljem večkrat eksperimentirala tako, da sva se izmenično oralno zadovoljevala. Bilo je zabavno in tega nikakor ne obžalujem. Bila sva res dobra prijatelja in nama ni bilo nič neprijetno. Nato pa sem v odraslosti začel sumiti, da sem morda zaradi teh izkušenj v mladosti v resnici biseksualec. Že nekaj časa nisem bil z žensko, zato sem se oločil, da poskusim z moškimi, a sem hitro spoznal, da me ne privlačijo. In razen v primeru, da sem noro pohoten, me ta ideja precej odbija."

"Čeprav sem heteroseksualka, rada gledam lezbične porniče, in TO je razlog" (iskren zapis ženske)

5.

"S prijateljem sva se neko večer odpravila v mesto, a nisva imela sreče. Na koncu sva pristala pri njem doma, s kar nekaj alkohola v ta zadnji in podivjanimi hormoni. Kar naenkrat sva se začela poljubljati in grabiti drug drugega. Naslednje jutro sva se zbudila in še enkrat poskusila, ampak ni bilo isto. Če potegnem črto, je bila to res zabavna izkušnja. Še nekaj časa zatem sva drug drugemu d*kala, ampak sčasoma je tudi to izzvenelo."

6.

"Bil sem na druženju s prijatelji. Eni izmed njih je ušlo, da se ji zdi 'totalno vroče', če bi se dva tipa pred njo zalizala in da si je to na skrivaj zmeraj želela videti. S prijateljem sva si v hipu izmenjala poglede. Še danes mi je noro smešno, ko se spomnim tistega neumnega nasmeška na njegovem obrazu, ampak hkrati pa je bilo precej vznemirljivo. Z dlanmi je objel moj obraz in nato sva se divje zalizala, se grabila za riti in vse ostalo. Ne vem, ali je to bilo zaradi same akcije ali pa zaradi njene navdušene reakcije, ampak definitivno sem nekaj začutil."

"Moj fant me je prevaral z moškim" (iskrena izpoved dekleta)

7.

"Nekega večera sem bil pri prijatelju. Pila sva, gledala film in se pogovarjala. Naenkrat sva prišla do teme o seksu in beseda je nanesla na to, ali sva kdaj že razmišljala o seksu z drugim moškim. Oba sva priznala, da naju zanima, kako bi bilo, ampak nihče od naju ni želel glede tega nič ukreniti. Ena stvar je vodila k drugi in odločila sva se za malo eksperimentiranja. Na začetku je bilo vznemirljivo, saj nihče izmed naju še nikoli ni naredil kaj takšnega. A že kmalu zatem sva ugotovila, da to ni za naju. Na koncu sva odšla samo še spat. Naslednji dan sva se o tem pogovorila in še vedno sva v zelo dobrih odnosih. To je ena tistih stvari, za katero sva vesela, da sva jo preizkusila in potešila svojo radovednost, ampak je ne bi želela še enkrat ponoviti."

Preberi še: "Ne upam zapustiti moža, ker se bojim, da me zaradi TE težave nihče drug ne hotel" (izpoved Slovenke)

Priporočamo tudi: Izpoved bralke: 'Na Tinderju me osvaja znan slovenski pevec (z zeloo vročimi sporočili)'