Teh 5 znakov razkriva, da ima VELIKEGA (ali majhnega)

Priznajmo, ni nam čisto vseeno, kako velikega ima. Ti znaki ti lahko pomagajo odkriti velikost penisa, še preden skočita med rjuhe. 

Teh 5 znakov razkriva, da ima VELIKEGA (ali majhnega) (foto: Unsplash.com/Charles Deluvio) Unsplash.com/Charles Deluvio
3. 10. 2021

Edini in tudi najzanesljivejši način, kako preveriti dolžino penisa, je do zdaj bil, da smo fanta slekle do nagega in fizično izmerile dolžino.

Seveda, če je fant to dovolil.

A ker so dolžine pod boksaricami največkrat zelo skrivno bogastvo, se je izoblikovalo kup bolj ali manj znanih metod ugibanj.

Cosmo ti ponuja pet najbolj znanih mitov za ugotavljanje dolžine “užitka”, pri katerih moški ostanejo kar oblečeni. 

Mit o moškosti št. 1:

Velike dlani pomenijo velik organ

Ta mit se ne nanaša zgolj na velike dlani, temveč tudi na velika stopala in (pre)velik nos. Teorija je verjetno najbolj znana in na prvi pogled se zdi, da je smiselna.

Končno so roke, nos in stopala zunanje okončine – tako kot genitalije. Sedaj najbrž mislite, da so dolžine okončin v nekakšni medsebojni povezavi.

Na žalost niso. Lahko bi celo rekli, in to brez dvoma, da gre za moško zaroto proti ženskam, da bi nas speljali na napačno sled. In tudi znanstvenega dokaza, ki bi potrdil teorijo, da lahko velikost njegovega “prijatelja” ocenimo, recimo, na podlagi velikega nosu, ni.

Za zabavo seveda lahko ugibamo, vendar pa velika stopala v večini primerov pomenijo le veliko številko čevljev.

Sklep: Mit ne drži. Zatorej lahko prenehate skrivaj opazovati njegove roke, nos in stopala in se raje osredotočite na zanimivejše dele telesa.

Mit o moškosti št. 2:

Plešec, ali imaš res velikega?

Vzemite si trenutek in si v misli prikličite Seana Conneryja. Je seksi, karizmatičen in plešast. Če verjamemo mitu št. 2, potem to pomeni, da narava pri njem tam spodaj pač ni skoparila. Legenda pravi, da so plešasti moški bolj možati in imajo večje “premoženje” od drugih.

V tem je zrno resnice, vsaj po raziskavi med 22.000 moškimi v ZDA. Povečana stopnja testosterona namreč povzroča plešavost, po drugi strani pa zvišana stopnja testosterona razvname strast. Torej, strast je večja, ne pa tudi penis.

Sklep: Mit ne drži. “Obrok” ni prav nič obilnejši, le apetit je večji.

Mit o moškosti št. 3:

Je črn res daljši?

Da. Pravzaprav je to eden izmed redkih mitov o dolžini penisov, ki je dejansko potrjen z raziskavo. Toda črna rasa ima ne samo najdaljše, ampak tudi najtanjše.

Zbrani podatki kažejo, da imajo Azijci najmanjše (v erekciji merijo v povprečju od 10 do 14 centimetrov), sledijo belci (njihovi tički v erekciji merijo približno 15 centimetrov), najbolj obdarjeni pa so seveda črnci s povprečno dolžino, izmerjeno v erekciji, od 15 do 21,5 centimetra.

Sklep: Mit drži.

Mit o moškosti št. 4:

Glasen moški, majčken prijateljček

Ko se moški dobijo na pivu – kar je dovolj pogosto, da lahko zapišemo kot prispodobo za moško druženje – je nekdo med njimi vedno najbolj glasen, malce opolzek, celo razuzdan, krohota se na vse grlo, po hrbtih po moško treplja kolege in se spogleduje z vsako čedno mladenko, preden odvihra s svojim najnovejšim avtomobilskim lepotcem.

Ali s tem morda kompenzira majhen penis?

Prav pogosto je dolžina najboljšega prijateljčka obratno sorazmerna z glasnostjo moškega. Verjetnost, da ima malo v hlačah, se torej z glasnostjo povečuje.

Seveda ni treba vnaprej obsojati vsakega bučnega frajerja, toda ko pridemo do tehnik ljubljenja, lahko skoraj zatrdno rečemo, da bolj ko je poln samega sebe, tem večji sebičnež je v postelji.

Sklep: Mit drži. Priznajte, to ste že tako in tako vedele.

Mit o moškosti št. 5:

Bistvena je razdalja med prsti

Morda ste že slišale, da je “plešavček” velik ravno toliko, kolikor meri razdalja med iztegnjenim palcem in kazalcem.

Zaradi pomanjkanja uradnih raziskav o tem fenomenu se je Cosmo odločil za lastni mali preizkus. Od 25 moških jih je teorijo potrdilo 19, kar sploh ni slabo. Trikrat hura za moške z veliko razdaljo med prsti!

Sklep: Mit večinoma drži. Sedaj pa kar premišljujte, kako ga že na prvem zmenku prisiliti, da bi raztegnil svoje prste.

In zmagovalec med slavnimi je ...

Ali gre verjeti naštetim mitom, bo vsaka presodila sama, mi pa smo se po zgledu kolegov iz tujine z njimi malo pozabavali ter jih prenesli v “prakso”.

Pod drobnogled smo vzeli nekaj znanih javnih osebnosti in jih »izmerili«. Preden “razkrijemo” Slovence, si poglejmo, kakšno lestvico so sestavili na tujem.

Za “zmagovalca” so postavili nogometaša Davida Beckhama, ki si je priboril mesto v vrhunskem razredu dolžin (20 do 23 cm).

Zasluga za visoko mesto gre veliki razdalji med prsti, obupnemu dolgočasju, povprečnim avtomobilom in dejstvu, da mu ni nič bolj pri srcu, kot mirna noč z ženo Posh, ki si jo razvedrita z igro kart.

Tik pod vrhom (15 do 20 cm) se je uvrstil pri nas bolj ali manj neznani kuharski mojster Jamie Oliver, v srednjem razredu (12,5 do 15 cm) pa sta pristala Michael Douglas in Robbie Williams

Ker pa je še nedavno veljal za zasvojenega s seksom, lahko le domnevamo, da je ne preveč dobra uvrstitev posledica nenadnega krčenja. Robbie Williams: Je že res, da bi nas morda želel zabavati, toda njegov “janezek” gotovo ni visoko na lestvici.

Umetelno oblikovana pričeska sicer poudarja njegov profil, vendar pa je vse preveč rad v središču pozornosti. Na spodnjem delu centimetrske mreže (do 12 cm) sta se znašla Noel Gallagher in Jude Law.

Gallagherju so očitali preveč bleščeče avtomobile, nespodobno in opolzko obnašanje ter dlakavost telesa, za Lawa pa so ugotovili, da ga k dnu tlači “žurerski” slog.

Napisala: Irena Zajec

Preberi še: "Možu sem povedala, da bi rada seksala z drugimi moškimi, in TAKO se je odzval ..." (resnična zgodba)

Priporočamo tudi: 'Kako naj se samozadovoljujem, če nisem nikoli sama doma?' Strokovnjaki svetujejo ...