Ta TRIK z jezikom mu bo med oralcem popolnoma zmešal glavo!

Če mu boš med oralnim zadovoljevanjem počela to 👇, ga bodo do nepozabnega orgazma ločile le sekunde!

Ta TRIK z jezikom mu bo med oralcem popolnoma zmešal glavo! (foto: Profimedia) Profimedia
5. 5. 2020

"Prijateljica mi je pred časom pripovedovala o novem triku, ki ga počne z usti, medtem ko oralno zadovoljuje svojega fanta. Bo moj mislil, da sem nora, če se ga kar naenkrat odločim preizkusiti tudi pri njemu?" se sprašuje Cosmo bralka.

Cosmo odgovarja!

Ne, prav nasprotno. V kolikor mu ta, sicer neobičajna, poteza z usti ne povzroča bolečine, si bo skoraj gotovo v trenutku, ko bo spoznal, da si v vajino seksualno igro vnesla nekaj novega, mislil, da si boginja seksa!

Pravzaprav predvidevamo, da bo njegova reakcija verjetno približno takšna: "OMG, kako to paše, kje si se tega naučila?"

Po drugi strani pa, v kolikor vendarle nisi prepričana, če mu je tvoj novi način všeč, lahko to vedno preveriš z enostavnim vprašanjem: "Ti je to všeč?"

Čeprav dvomimo, da bo njegov odgovor negativen, se lahko zmeraj vrneš k svoji stari 'tehniki', ki jo oba dobro poznata in mu preverjeno nudi užitek.

Preberi še:

O katerem triku pravzaprav govorimo?

Se tudi ti ves čas zadržuješ na zgornji polovici njegovega penisa? Napaka! Trik do fantastične izkušnje oralnega zadovoljevanja in posledično orgazma je namreč v tem 👇.

S konico jezika se sprehodi tudi čez spodnjo polovico penisa, pravzaprav se lahko lotiš njegovega obdelovanja, tj. lizanja, v celoti – od vrha do korena.

Preizkušaj različne tehnike, delaj kroge oziroma razne vzorce z jezikom, menjuj hitrost in podobno. Pusti domišljiji prosto pot!

Čeprav preostanek penisa (telo) ni tako močno občutljiv kot njegova glavica, boš s tem početjem samo še povečala in podaljšala pričakovanje, hkrati pa tudi užitek. Preizkusiš lahko tudi kombinacijo nežnega sesanja vrha penisa in vrtenja jezika.

Gif: Giphy.com

Preberi še: Med karanteno je spletu zavladal NOV ultra bizaren seks trend (kako, prosim??! 😳)

Priporočamo tudi: "Drug drugemu sva sklenila biti 'poskusni partner' za bodoče zveze in nato se je zgodilo ..." (čudovita zgodba o ljubezni)