Punca je fanta ujela pri varanju, vrnila pa mu je na genialen način, ki te bo nasmejal (resnična zgodba)

Veš kaj? Zdaj, ko beremo tole, bi se ji najraje pridružile! :D 

Punca je fanta ujela pri varanju, vrnila pa mu je na genialen način, ki te bo nasmejal (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
9. 2. 2022

Ko ji je fant, s katerim je hodila, rekel, da je zaradi službe ne more videti, se je odločila, da ga preseneti s svojim obiskom. Toda 22-letnica je bila zgrožena, ko je stopila v stavbo, kjer je delal, in ga zalotila, kako se poljublja z njegovo kolegico.

Od jeze je videla samo rdeče in se nato dokončno odločila, da se bo maščevala svojemu bivšemu – rekoč, da bi bilo treba fante zasramovati zaradi varanja.

"Možu se ne sanja, da je kovid dobil od mene, ker sem seksala z ..." (izpoved ženske)

Zdaj je stara že 33 let in dela kot kuharica, s tem fantom pa se je takrat dobivala že tri mesece, preden je prišlo do tega brutalnega odkritja.

"Delal je za šankom na kegljišču, tam sva se tudi srečala, saj sem s prijatelji redno hodila tja. Ko sva se začela videvati,  pa sem začela hoditi tja vsak teden - bodisi s prijateljicami bodisi sama -  in klepetala z njim, medtem ko sem pila pijačo."

"Zelo mi je bil všeč, najina zveza res še ni bila resna, a se mi je zdelo, da greva v to smer.  Zelo dobro sva se razumela in zelo hitro sva se zbližala. Potem pa je kar naenkrat postal zelo hladen, nehal pa mi je tudi pošiljati sporočila. Ta nenadna sprememba se mi je zdela zelo čudna."

"Neke noči mi je rekel, da dela, zato sem se odločila, da ga bom obiskala v službi. Ko sem prišla na kegljišče, sem videla, da ne dela. Bil je s svojimi prijatelji in s punco, ki je bila njegova sodelavka. S to punco pa se je tudi strastno poljubljal. Močno sem se razjezila in ugotovila sem, da me pravzaprav ni hotel. Nenehno me je zavajal, govoril 'ne, res sem zaposlen, draga, rad bi te videl' in podobne stvari. Dajal mi je le neko lažno upanje, nič drugega."

Tako je v resnici videti zakon BREZ seksa (iskrena izpoved 45-letne ženske)

"Ko sem videla ta poljub, sem začutila, da se mi je obrnil želodec, počutila sem se res prizadeto in bila sem zares, zares razjarjena."

"Počutila sem se, kot da je bilo vse, kar mi je rekel, laž. Ne vem, zakaj ni preprosto mogel reči 'Ne zanimaš me več'. Bilo me je sram in res me je prizadelo, da so me poznali vsi njegovi prijatelji, ki so bili tudi zdaj z njim na kegljišču."

"Vsi skupaj so delali na kegljišču in vedeli so, da se midva videvava, zato se je zdelo res osebno. To se je zgodilo na tako javnem mestu in pred vsemi temi poznanimi ljudmi. To je bilo moje najljubše kegljišče in po vsem tem sem morala najti novo."

Dekle je bila s tremi prijateljicami, ko je zalotila svojega fanta pri varanju in takrat se mu je odločila maščevati.

"Šla sem do šanka in si naročila velik kozarec vina, ki sem ga popila precej naenkrat. Potem sem šla do juke boxa in zavrtela pesem Gives You Hell skupine All-American Rejects. Glasbo dala zelo na glas in stopila na mizo nasproti mesta, kjer so sedeli oni. Pesem sem zapela na ves glas in s prstom kazala nanj."

»Pri petju so se mi pridružili vsi moji prijatelji in za petje smo pridobili tudi druge stranke, da bi bilo jasno, da je ta tip naredil nekaj narobe. Fant je bil videti popolnoma uničen, kot da bi hotel, da ga tla pogoltnejo."

Nesrečnež je odšel stran od deklet, a so mu sledile in še naprej pele pesem. Na koncu je šel v prostor za osebje, tako da mu nismo mogli slediti.

"Ljubila sem ga, on pa me je ves čas varal!"

"Ko se ozrem nazaj, si mislim, da si je to zaslužil in mi je dobro, ker sem to naredila. Tam sem imela svojo ekipo, ki me je podpirala in nasmejali smo se."

Dekle je še nekaj časa potem imelo težave z zaupanjem in precej časa ni hodila z nikomer drugim. Zdaj pa je že tri leta v ljubečem razmerju in zase pravi, da bolj srečna ne bi mogla biti.

Vir: TheSun