"Sumim, da je otrok sinove nove punce v resnici moj" (izpoved 45-letnika)

"Ne morete si niti predstavljati, kako neverjetno neprijetno je bilo, ko sem jo prvič 'spoznal'."

"Sumim, da je otrok sinove nove punce v resnici moj" (izpoved 45-letnika) (foto: Profimedia) Profimedia
11. 7. 2022

"Danes bom svojemu 28-letnemu sinu moral povedati, da je morda otrok njegove nove 35-letne punce moj," izpoved na spletnem portalu Reddit začne 45-letni moški.

"Tukaj ni bilo nobenega varanja v kakršnikoli obliki. Svojemu sinu tega nikoli ne bi mogel storiti. Kolikor mi je povedal, se videvata šele nekje 4 mesece, jaz pa sem z njo hodil pred dvema letoma. Razmerje sem končal jaz, saj sem se takrat odpravljal na večmesečno službeno potovanje in kasneje sva zgubila stik.

Ima leto in pol starega sina, ki je zelo verjetno moj otrok. Sin mi je povedal, da ona z otrokovim očetom nima stika, to je pa tudi vse, kar mu je razkrila.

Nato pa se mi je, v hipu, ko spoznal, da gre za njo, posvetilo. Ne morete si niti predstavljati, kako neverjetno neprijetno je bilo, ko sem jo prvič 'spoznal'.

Na srečo so zraven bili tudi drugi družinski člani, a tudi sama je bila vidno šokirana. Pa vendar, te skrivnosti ne moreva držati zase, če je otrok moj, moram to vedeti. In čeprav me močno boli, da moram svojega sina postavljati v tak čuden položaj, mora tudi sam vedeti. Kasneje pride na obisk, da se pomeniva. Noro sem živčen in niti ne vem, kako mu naj kaj takšnega sploh začnem pojasnjevati," je napisal na omenjenem portalu, nato pa se kmalu zatem vrnil z nadaljevanjem.

"Mož me vara, a ga nočem zapustiti. Prijatelji pravijo ..." (resnična zgodba)

"Ja, moj sin zdaj ve vse. Pogovor ni bil niti malo enostaven. Bil je zelo zmeden in razburjen, kar bi iskreno bil vsak. Pričakoval sem, da me bo nadrl, ampak je bil preveč šokiran, da bi tako močno odreagiral, a še vedno je bil zelo resen. Poskrbel sem, da ve, da bom razumel, če je vse skupaj zanj preveč in se bom potrudil storiti vse, kar bo od mene potreboval. Zdaj potrebuje le nekaj prostora. Kolikor vem, sta se pogovorila tudi s punco. No, ne vem točno, pri čem sta zdaj. Z menoj ni govoril ves dan, dokler mi ni prej poslal sporočila, v katerem mi je napisal, da me ima rad, ampak, da potrebuje nekaj časa zase, kar popolnoma razumem.

To ne bo nekaj, kar bo zlahka prebolel. Kar se tiče očetovstva, sicer še ničesar ne vemo. Njo sem kontaktiral glede lokacij, kjer bi lahko opravili ta test, zato bomo to storili ta teden. Ne morem več čakati, saj bom v nasprotnem primeru znorel."

Ojoj, tole pa je sila neprijetna situacija! 😓

"Sram me je svojih misli, skušam vztrajati, ampak ..." (klic na pomoč Slovenke)