Strokovnjakinja: "Priljubljenost te spolne prakse strmo narašča, in TO je razlog, zakaj"

Vodilna strokovnjakinja za spolnost je razkrila pravi razlog, zakaj je zadnje čase tako popularno to 👇.

Strokovnjakinja: "Priljubljenost te spolne prakse strmo narašča, in TO je razlog, zakaj" (foto: Profimedia) Profimedia
5. 8. 2022

Ženske vedno več dajemo na svoje zadovoljstvo (no, ali pa si šele zadnja leta to upamo priznati tudi na glas) in pri Cosmopolitanu si prav tako že od nekdaj močno prizadevamo poudarjati, kako pomembno je, da sta v spolnem odnosu zadovoljena tako moški kot ženska. Četudi je kdaj potrebno stvari vzeti dobesedno v svoje roke (brez sramu :)).

Skladno s tem seksologinja Chantelle Otten zdaj trdi, da v zadnjem času naglo narašča priljubljenost klitorisnih stimulatorjev. V nadaljevanju preveri, kaj je razlog.

Kot pravi, so ti zakladki (tako jih sama poimenuje), absolutni 'must have'.

Klitorisni stimulator je namreč narejen specifično za to, da zadene tvojo 'najmočnejšo' točko, ki jo sestavlja kar 8000 živčnih končičev (mimogrede: to je dvakrat več kot jih je v penisu). In ker smo moderne ženske zadnja leta vedno bolj ozaveščene, kako pomemben je naš užitek, ni nič presenetljivega, da te majhne igračke postajajo vedno bolj priljubljene. Kar 70 % žensk namreč potrebuje stimulacijo klitorisa, da doživi vrhunec.

6 moških iskreno o tem, kako je, ko penetrira ženska (in zakaj jim je bilo neizmerno všeč!)

Klitorisni stimulator oziroma vibrator to nalogo odlično opravi, in to brez pretiranega napora.

In ne, ni namenjen zgolj samozadovoljevanju.

Odlično ga lahko namreč vključiš tudi med seksom v dvoje (stavimo, da ga bo želel na sebi preizkusiti tudi tvoj moški  – kako, prepuščamo vajini domišljiji ;)), zato nismo niti malo presenečeni, zakaj postaja vedno bolj priljubljen.

Pa ti, že imaš svojega?

Lahko zanosiš od predsemenske tekočine? Ne - razen v TEM primeru!