Strokovnjaki razkrivajo: To je ODLOČILNO pri tem, ali bo seks dober ali slab (si vedela?!)

Baje morata upoštevati samo to 👇 pravilo, da bo vajin seks iz povprečnega postal VRHUNSKI! 😉

Strokovnjaki razkrivajo: To je ODLOČILNO pri tem, ali bo seks dober ali slab (si vedela?!) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 3. 2022

Pri seksu je tako: nekateri želijo kar se da podaljšati predigro, medtem ko drugi najraje takoj "gredo v akcijo". Ne glede na to, v katero skupino spadata vidva, pa obstaja en zelo enostaven način, s katerim bosta izboljšala svoje spolno življenje.

A v nasprotju s splošnim prepričanjem, da lahko do tega pridemo s preizkušanjem 1001 položaja iz Kamasutre, je nedavna raziskava pokazala, da je ključnih šest minut pred seksom.

Kot poroča spletna stran Rafinery29, ki je povzela rezultate 1500 sodelujočih, lahko upoštevanje pravila šestih minut znatno izboljša razmerje.

Za kakšno pravilo pa sploh gre?

V osnovi pravilo pravi, da bi morali ljudje najmanj šest minut pred seksom posvetiti predigri oziroma izmenjevanju nežnosti – poljubljanju, crkljanju in podobno – s partnerjem.

Namreč, v primerjavi s tistimi pari, ki so imeli krajšo predigro ali pa je sploh niso imeli, so pari s šestminutno (ali več) poročali, da so se po seksu počutili veliko bolje.

Seks terapevt razkriva TRIK, kako se lahko s partnerjem med seksom (še bolj) povežeta

Rezultati raziskave so pokazali, da so bili slednji 'zelo seksualno zadovoljeni', ta odstotek pa se je znatno povečal (56 % moških in 55 % žensk), če se je par crkljal tudi po seksu.

Izkazalo se je, da je to pravilo še posebej pomembno za seksualno izkušnjo žensk, saj jih je kar 61 % izjavilo, da brez tega ne morejo doživeti orgazma.

Tudi moški so se strinjali, da je zaradi šestminutnega pravila bil seks boljši, a vendar jih je večina tudi brez tega lahko doživela orgazem. Moški pač. 😅

Slovenec razkril BIZARNO seks metodo svoje partnerice, ob kateri si boš rekla WTF

"Še posebej v heteroseksualnih razmerjih je glavni dogodek sama penetracija. Pogosto pozabljamo na priložnost, ki se nam nudi po seksu. Takrat smo ranljivi, počutimo se sproščeno in povezano s partnerjem, zato je to popoln trenutek za intimnost, ki lahko privede do večjega seksualnega zadovoljstva," pojasnjuje profesorica spolnosti Robin Milhausen.

Pravilo šestih minut je torej izjemno preprosta in popolnoma brezplačna stvar, ki jo lahko vsak par vnese v svojo seksualno rutino. Tudi vidva – poskusita, škodilo vama zagotovo ne bo! 😉

Gif: Giphy.com

Preberi še: Je pomanjkanje 'veščin' med rjuhami opravičljiv razlog za KONEC (ali: kaj narediti, če ne zna seksat)?

Priporočamo tudi: Ali je za moške občutek v vagini DRUGAČEN po tem, ko ženska rodi? (ODGOVOR strokovnjaka)