"Spoznal sem krasno punco ... a v postelji je kot truplo" (klic na pomoč Slovenca)

"Punca je super. Mi paše v vsem, imava ogromno hobijev za skupaj početi, smisel za humor ima isti, samo v postelji mi ne ustreza ... Naj še vztrajam ali naj bom samo prijatelj z njo?"

"Spoznal sem krasno punco ... a v postelji je kot truplo" (klic na pomoč Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
2. 3. 2022

"Na Tinderju sem spoznal res ena A dekle, stara je 32 let in še iz mojih koncev doma, pisala sva si kar dva tedna, preden sva se končno dobila. Bila sva na pijači in se pogovarjala dobre štiri ure, ni zmanjkalo.

Potem sva se slišala še isti dan zvečer, se zmenila spet, da se vidiva, šla sva jest in na sprehod, prvi poljub. Potem sem jo povabil k sebi domov na druženje, seveda sem pričakoval seks, ki se je tudi zgodil.

In zdaj pride tukaj komplikacija. Punca je super. Mi paše v vsem, imava ogromno hobijev za skupaj početi, smisel za humor ima isti, samo v postelji mi pa ne ustreza.

Samo ležala je in čakala, tiho kot miška, samo ulegla se je in počakala, da sem opravil svoje. Predigra je bila, ona mene ni hotela, ni ji prišlo, ko sem ji jo z jezikom obdeloval. Kot bi bila truplo.

Po seksu pa je oživela in me objemala in se hotela cartat in vse. Do zdaj sva seksala 6x, vsakič je isto. Čedalje bolj se ohlajam, čeprav je drugače res punca z razpucano glavo in vse.

Poskusil sem se pogovorit z njo, pa me je samo gledala in rekla, da pač taka je. Meni pa ni normalno, da seksam samo v enem položaju (misijonar ali pa če je dobre volje, mi pusti od zadaj), ona pa ne da od sebe NIČ, niti glasu, ne nič.

Naj še vztrajam ali naj bom samo prijatelj z njo?" se je po pomoč na slovenski forum obrnil moški.

"Bojim se, da nisem dober v postelji" (+ 7 stvari, ki ga skrbijo, pa ti tega NIKOLI ne bo priznal)

To mu je svetoval eden izmed uporabnikov?

"Kot običajno pri teh stvareh, je to vprašanje, na katerega moraš odgovoriti sam. Jaz mislim, da je vredno vztrajati, kajti težko najdeš osebo, s katero se dobro poštekaš kot v tvojem primeru.

Po mojem skromnem mnenju gre verjetno za punco bolj sramežljive sorte, neizkušeno (ali pa s slabimi izkušnjami) ipd. Vzemi si čas, pogovarjaj se z njo o teh stvareh, saj ima vsako obnašanje nek izvor. Ne se pustiti odgnati, češ da 'taka pač sem'."

Kaj bi mu pa svetovala ti?

"Bila sem v zvezi s starejšim, a ko sem na spletu poiskala njegovo hišo, me je skoraj kap!"
(resnična zgodba)