Slovenka zgroženo: "Mož ima OGABNO navado - hčerka je že nekajkrat bruhala, ko ga je videla!"

"Ja, se mi gravža in s tem vedno bolj tudi on. Ne da se mi več!"

Slovenka zgroženo: "Mož ima OGABNO navado - hčerka je že nekajkrat bruhala, ko ga je videla!" (foto: Profimedia) Profimedia
30. 9. 2022

"Že leta mi mož načenja živce s svojo ogabno, odurno navado. Trenutno sva na točki v zakonu, ko si greva zelo na živce in jaz osebno razmišljam samo še o ločitvi. Zanj ne vem, ker se težko pogovarjam z njim, ker mi gre tako zelo na živce.

Sigurno njegova navada, ki sem jo leta 'prenašala', ne gre na roko. Njegova ogabna navada je, da grize postrižene nohte in to sigurno vpliva tudi na moj pogled in odnos do njega.

Dejansko si jih postriže, opere pod vročo vodo, jih da na krožniček in jih nato pred televizijo grizlja.

Še v življenju nisem srečala nikogar s tako odurno navado. Včasih sem enostavno odšla stran, ko je začel z grickanjem, sedaj pa bi mu najrajši tisti krožnik z nohti vred zabila v obraz. Hčerka je že nekajkrat bruhala, ko ga je videla. Njemu pa to ni nič takega, kaj šele, da bi skrival. Reče samo, da naj stran gledam, če se mi gravža.

Ja, se mi gravža in s tem vedno bolj tudi on. Ne da se mi več!" je na slovenskem forumu zapisala ženska in med uporabniki sprožila val zgražanja.

Slovenka na forumu razkrila svoj bizaren fetiš, nad njim se zdaj zgražajo vsi (preveri, če tudi ti)

Vendar pa ta zgodba ni izjema. Pred časom smo namreč že pisali o Slovencu, ki je na omenjenem forumu potožil o podobno ogabni navadi svojega dekleta.

"Saj niti ne vem, če je okusno to pisat, ampak bom. Imam novo luštno punco, sva v zgodnjih dvajsetih. Skupaj sva pol leta. Občasno prespiva drug pri drugem.

Zadnjič je ona prespala pri meni, pripravljal sem večerjo itd., ko se v nekem trenutku ozrem in vidim, da si grize nohte na nogah.

Se ne hecam, ampak mislim, da bolj ogabnega, razen žvečenja svojih smrkljev, še nisem videl. Malo se mi je zagabila, čepav je sicer ekstra urejena in kul. Nekako ji moram to povedati ..."

Kaj pa o tem meniš ti? 🙄

Ta OBČUTEK si verjetno že doživela tudi sama, pa nisi vedela, da gre v resnici za VRHUNEC