Slovenec razkril BIZARNO seks metodo svoje partnerice, ob kateri si boš rekla WTF

'Prijatelji se hvalijo, kaj vse počnejo, jaz pa sem raje tiho, ker moje dekle ...'

Slovenec razkril BIZARNO seks metodo svoje partnerice, ob kateri si boš rekla WTF (foto: Profimedia) Profimedia
20. 3. 2023

Včasih na spletnem portalu med.over.net naletimo na kakšno zgodbo, ki pritegne našo pozornost.

Tako smo danes med prebiranjem objav na forumu naletele na precej nenavadno izpoved Slovenca, ki mu v postelji malce škripa. In kot pravi, ne po njegovi krivdi.

Preberi, kaj je zapisal:

"Dolgo časa sem premišljeval, ali bi vas tukaj vprašal za nasvet ali ne. Tole ni nobena provokacija, tole je čisto resnično. Že dobri dve leti imam dekle. No, naj bi jo imel, ampak me vse bolj mineva. Ne vem, ali je to normalno, ali pa ima le ona takšno metodo. Naj dodam še, da gre za moje prvo dekle.

Uporabnica Twitterja je svojega moškega ujela pri varanju na najbolj BUTAST način (ne boš verjela! 😂)

Torej ... imam vprašanje glede seksa. Ona mi namreč dovoli samo v soboto. Pravi, da je enkrat tedensko zanjo čisto dovolj, jaz pa bi to počel večkrat. Prav zato razmišljam, ali naj si poiščem novo dekle.

Prav tako se z mano ne želi poljubljati z jezikom, dovoli mi, da jo poljubim le na lice.

Ko se pogovarjamo s prijatelji, se hvalijo, kaj vse počnejo s svojimi puncami, jaz pa sem raje kar tiho," je na priljubljeni forum zapisal štiriindvajset letnik in vprašal za nasvet.

Te zanima, kaj so mu odgovorili? Preberi:

"Jaz sem star isto, kot avtor, pa že več kot leto in pol nisem seksal. Vse odkar sva se z bivšo razšla, saj ne želim nekih bežnih razmerji, samozadovoljujem se pa tudi ne, ker je to najbolj brez veze. Namesto tega delam veliko na sebi, se izobražujem, športam, jem zdravo, berem, ... sam mislim, da se moraš najprej najti in da je seks precenjen. Sam zdaj najbolj uživam v teku, ker je res pravi dopamin," je zapisal eden od uporabnikov.

Tole pravi drugi uporabnik:

"Poznam ljudi, ki to počnejo enkrat na mesec, in takšne, ki enkrat na leto. Jaz recimo že deset let nisem seksal."

Tole pravi ženska:

"Jaz sem približno 15 let starejša od tebe in seksam vsaj vsak drugi dan. Včasih par dni zapored, včasih dva dni nič, ampak kar redno. Kaj je s tvojo punco ne vem. Pogovorita se. Ali pa poglejta kakšen erotični film, da se malo nauči in da jo malo podžge. Sicer pa si še mlad, zato izkoristi mladost."

To se dogaja s tvojim telesom, če seksaš vsaj 1x na teden