Slovenci razkrili, kako je v resnici imeti TROJČKA (če morda mika tudi tebe)

14. 2. 2023
Slovenci razkrili, kako je v resnici imeti TROJČKA (če morda mika tudi tebe) (foto: Profimedia)
Profimedia

"Božanski občutek, ko se ti posvečata, te božata ter zadovoljujeta dva nenasitna mladeniča," je priznala ena ženska. A vse izkušnje niso tako rožnate ... 🙈

"Ste si v kratkem privoščili trojčka za popestritev spolnega življenja? Kako izgleda, ko ga prvič sprobaš? Moški, moški in ženska? Ženska, ženska in moški? Fantaziram o tem in me mika …" je na slovenskem forumu razkrila ženska.

Preberi, kakšne so izkušnje Slovencev in Slovenk:

1.

"Sprobal MMŽ, bilo je super … Bilo je brez MM kontakta … Samo midva z njo izmenično in oba skupaj. ŽŽM nisem še imel sreče probat. :)"

2.

"Preizkusil vse variante večkrat. Na kratko: ne splača se. Ni filinga kot pri duo. Imaš občutek, da se ukvarjaš s polovicami. Brezveze."

3.

"Probal in MMŽ in ŽŽM. Če imaš stalnega partnerja, je dobro biti odkrit in povedati želje in pričakovanja. Seveda se morata strinjati glede vseh točk, še preden do kaj takega pride. Iskušnje pa dobre, se je sicer problem zmenit in najti, ampak se da."

Preveri, katere SEKS IGRAČKE so ti pisane na kožo (glede na tvoj ljubezenski jezik)

4.

"Midva sva imela fantazijo in jo uresničila. Dvakrat sva šla s tretjo žensko in je bilo super, pogoj pa je itak, da se s to žensko potem ne vidiš več ali se dobivate vedno samo skupaj."

5.

"Sem ženska, 4x sem probala MMŽ, vedno z istima moškima. Trikrat mi je bilo enkratno, četrtič pa … je bila čudna situacija, neprimeren prostor, čas … Prišlo mi je, ko sta me začela oba božati, potem pa me je v sekundi minilo! In mi je bilo … hmmm … neprijetno."

6.

"Sem moški, star 37 let … Poizkusil sem kombinacije ŽŽM (5x) in ŽŽŽM (1x). Najboljša kombinacija mi je bila ŽŽM, ker je ravno zadosti ljudi in lepo dogaja. Pri ŽŽŽM pa mi je bilo nekako brezveze. Pri vseh kombinacijah je sodelovala tudi moja partnerica, ki je biseksualka."

7.

"Večkrat probala MŽM. Obakrat z mlajšima. Bilo je fenomenalno. Božanski občutek, ko se ti posvečata, te božata ter zadovoljujeta dva nenasitna mladeniča. Takoj bi spet. Celo z večimi, če bi bila priložnost. Je že res, da imamo bolj okrogle ženske v poznih 40-ih nenasiten spolni apetit."

Ženska na Tinderju v opis zapisala nekaj, zaradi česar jo zdaj želijo spoznati VSI