Si predstavljaš, da se na Tinderju "ujameš" s svojim šefom? To se je zgodilo enemu moškemu!

"Odločil sem se, da bi bilo zabavno, če podrsam desno. Saj nikoli ne bo vedela. Kajne? Napaka! V trenutku, ko sem podrsal desno, mi je na ekranu pokazalo 'ujemanje'."

Si predstavljaš, da se na Tinderju "ujameš" s svojim šefom? To se je zgodilo enemu moškemu! (foto: Profimedia) Profimedia
6. 6. 2022

Živimo v vsekakor zanimivem svetu, kjer se lahko zgodi tudi to, da se na spletnih aplikacijah za zmenke zgodijo povsem nepričakovanje stvari, kot se je nedavno zgodila nekemu moškemu.

Njegovo prigodo preberi tukaj:

"Torej, pred kratkim sem začel z novo službo. Moja šefinja je zelo sproščena in prijazna. V pisarni se sicer zelo profesionalno obnaša in tudi sam sem tak.

No, tukaj se začne s*anje. Nekega večera sem šel s prijatelji ven popivati in moja pijana rit si je zmislila, da bi 'na kratko skočila na Tinder'. Tam sem zagledal profil svoje šefinje in jasno je, da sem bil šokiran nad njeno popolnoma drugačno platjo. Sam pri sebi sem si mislil: 'hmm, v resnici je precej kul'.

Zato sem se odločil, da bi bilo zabavno, če podrsam desno. Saj nikoli ne bo vedela. Kajne? Narobe! V trenutku, ko sem podrsal desno, mi je na ekranu pokazalo 'ujemanje'.

Zdaj ve, da sem pri njej podrsal desno. In kaj naj porečem na to, da sva se celo ujela? Tudi ona je podrsala desno! Da ne govorim, da v službi nisva niti enkrat flirtala.

Zdaj ne želim v službo, saj bi se moral tam soočiti s posledicami. Verjetno bi moral kar izbrisati svoj Tinder profil, kajne?" je na spletnem portalu Reddit svojo prigodo opisal moški.

Zapis zgrožene Slovenke: "Iz hčerine šole so me klicali, naj ji prinesem spodnje hlačke, saj je ..."

In kaj so na to rekli ostali uporabniki?

1. "Ona je tista, ki je prva podrsala desno. Kar pogumno."

2. "Živimo v čudnem svetu in v norih časih. Privošči si malo zabave."

3. "Morda si je tudi ona mislila enako in vse skupaj ne pomeni popolnoma nič."

Kaj pa ti misliš o tem? 🙈

"Vsakič, ko me kdo zavrne, ker nočem otrok, se počutim kot zadnja smet" (iskrena izpoved Slovenke)