"Sem sebična, če po oralcu nikoli je pogoltnem?" (brutalno iskren zapis ženske)

11. 12. 2022
"Sem sebična, če po oralcu nikoli je pogoltnem?" (brutalno iskren zapis ženske) (foto: Profimedia)
Profimedia

"V hipu, ko zaznam, da se bo zgodilo, ga odvržem na stran kot vroč krompir."

Sem kraljica fafanja. No, vsaj tako sem mislila.

Zmeraj sem samo sebe imela za nesebično in ko je govora o oralnem seksu, sem vedno raje bila tista, ki je dajala. Všeč mi je vse, kar je povezano s tem ... do trenutka, tik preden mojemu partnerju pride.

V hipu, ko zaznam, da se bo zgodilo, ga odvržem na stran kot vroč krompir.

Moje fafanje se nikoli ne konča s takojšnjim orgazmom. Namenjeno je izključno ogrevanju, predigri ali draženju.

A resnica je, da sem kraljica fafanja, ki ne more pogoltniti. Ob tem se že od nekdaj počutim kot prava luzerka, zadnje čase pa sem se začela počutiti tudi nekoliko sebično.

Nisi kriv ti; kriva sem jaz.

Ni lahko biti ženska, ki obožuje fafanje, pa ne more pogoltniti. Pretekli partnerji so na osnovi mojega izogibanja goltanju začeli dvomiti v resničnost mojega poželenja po njihovem penisu.

Želeli so me videti, kako zapeljivo uživam v vsaki kapljici. In želim si, da bi lahko. Poskusila sem. Spodletelo mi je in čisto vsakič sem jih pobruhala.

Si dovolj poredna za 'globoko grlo'? To je VSE, kar moraš vedeti o njem (nasveti porno zvezde)

V globokem grlu sem prava profesionalka, zato nimam težav s tem, da bi me dejansko sililo na bruhanje. Težavo imam s toplo kremasto tekočino, ki pride iz njega in v meni vzbudi potrebo po tem, da jo v trenutku izločim.

Poskusila sem že z mentolovim bombončkom, ki sem ga med oralcem zadrževala v ustih. Poskusila sem že z nešteto mentalnimi triki. Potrudila sem se celo na silo pogoltniti, pa ni šlo.

Preprosto ne morem pogoltniti sperme.

Morda je moje fafanje nekoliko sebično. Glede na to, da tega nikoli ne počnem z namenom, da bi partnerju prišlo, sem spoznala, da je od nekdaj bilo nekoliko sebično.

Ko fafam, je užitek, ki ga nudim, v celoti moj privilegij. Obnašam se kot dominantni partner in entuziastično prevzamem njegov užitek v svoje roke. To me resnično vzburja in ob tem vedno postanem noro mokra.

Na svetu ni boljšega občutka kot to, da vem, da imam nadzor nad partnerjevim užitkom. Že samo ob misli na to, se mi v ustih začne nabirati slina.

Ampak moje fafanje je le ogrevalna vaja.

To počnem, da se s partnerjem povežem, in ga maksimalno vzburim za tisto, v čemer resnično uživam – strastnem, globokem in počasnem seksu s penetracijo.

"Preizkusila sem tehniko fafanja s TikToka in mojemu možu se je utrgalo" (resnična zgodba)

Morda je prav to razlog, zakaj tako rada fafam? Vem namreč, da bom kasneje uživala v vsem svojem oralnem trudu. Sebično.

In kaj to pove o meni? Sem zaradi tega sebična? Morda.

Če bi partnerja prosila, naj me redno oralno zadovoljuje, pa mu ne bi mogla v popolnosti vrniti usluge, bi morda mojo nezmožnost, da opravim nalogo, dojel kot sebično. Ampak sama nikoli ne prosim za oralni seks v zameno, saj v njem pretirano ne uživam, in moj partner je več kot zadovoljen s fafanjem kot predigro.

Pa kljub temu je veliko seksualnih stvari sebično naravnanih s strani naše lastne želje po užitku. To ne pomeni, da so ta dejanja pravilna ali napačna.

Dokler ohranjaš ravnovesje z globokim poželenjem do partnerja in narediš spolno izkušnjo takšno, da v njej oba uživata, ni nič narobe z malo sebičnosti tu in tam.

Konec koncev, če sta oba s partnerjem zadovoljena, v resnici sploh ni pomembno, ali je sebično ali ne.

Po predlogi Bradlee Bryant

"Bojim se, da sem ženi dal klamidijo!" (klic na pomoč Slovenca)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ