“Strastem sva se predala kar na strehi bloka, nato pa ugotovila, da pri tem nisva sama” (izpoved para iz okolice Celja)

"'A jima dava kontro,' mi je na uho prišepnil Jakob in se pri tem nasmehnil kot otrok v trgovini s čokolado."

“Strastem sva se predala kar na strehi bloka, nato pa ugotovila, da pri tem nisva sama” (izpoved para iz okolice Celja) (foto: Profimedia) Profimedia
23. 11. 2022

"S fantom Jakobom sva pred dnevi praznovala prvo obletnico, odkar sva si delila prvi poljub. V ta namen me je moj zlati fant peljal na romantično večerjo, nato pa k sebi domov, kjer sva nameravala gledati romantični film. A zadeve so se zasukale drugače.

Ko sva prispela v njegov blok, je v dvigalu namreč pritisnil na gumb za 16. nadstropje. 'Hm, čudno,' sem dejala sama pri sebi. Jakob je namreč živel v 10. nadstropju. Takoj, ko so se vrata dvigala odprla, pa mi je postalo jasno, zakaj me je pripeljal na vrh stavbe.

Na strehi bloka nama je namreč pripravil piknik s šampanjcem in jagodami ter deko, opremljeno z vzglavniki in mehko odejo. Do tistega trenutka sem mislila, da take romantične geste obstajajo zgolj v filmih. A najin sprva romantični film se je hitro spremenilo v tistega za odrasle.

Tik po tem, ko sva nazdravila s šampanjcem in pričela opazovati okna v blokih okoli najinega, sva opazila par, ki je v bloku nasproti najinega, ravno tako na strehi, seksal kot da je konec sveta. Njuni vzdihi in skorajda kriki so napolnili noč tihega predmestja, v katerem je živel moj fant.

'A jima dava kontro,' mi je na uho prišepnil Jakob in se pri tem nasmehnil kot otrok v trgovini s čokolado. Mislim, da nisem imela časa odgovoriti, ko me je vroče poljubil na vrat. Besede so tako postale odveč, zato sem mu poljub vrnila in se ulegla ter se prepustila občutkom.

Nikoli si nisem mislila, da bom seksala na strehi bloka, ki je obkrožen z drugimi bloki. Z lahkoto bi nas namreč lahko kdo videl in celo poklical policijo! A tisto noč se je zdelo, da v celem predmestju živiva zgolj midva s fantom in par, ki se je zabaval nedaleč od naju. 

Upam si trditi, da so se vroči vzdihi sosednjega para in naju dveh s fantom uskladili in zveneli kot nenavadna melodija, ki je odmevala še dolgo v noč. Boljše obletnice prvega poljuba si ne bi mogla zamisliti."

Preberi še: "Pustila me je, ker sem v postelji počel TO! " (bizaren razlog za razhod Prekmurskega para)

Priporočamo tudi: “Zaradi krikov sem skoraj poklicala policijo, nato pa sem ugotovila, OD KOD prihajajo” (izpoved iz ljubljanskega bloka)