Najboljši SEKS JULIJA je v gozdu (spoznaj TOP položaje meseca v FOTKAH)

11. 7. 2021
Najboljši SEKS JULIJA je v gozdu (spoznaj TOP položaje meseca v FOTKAH) (foto: Profimedia)
Profimedia

Dajanje dol v dneh, ko se ti še lučka v rokah stopi v nekaj sekundah, seveda ni mačji kašelj. K sreči vemo za nekaj brihtnih načinov, kako vroče vreme izkoristiš v svoj prid in si privoščiš vroče lumparije, ki si jih v snegu do kolen ne bi mogla.

Vse, kar potrebuješ, je nekaj zvitosti, kanček priprav na aktivnosti na svežem zraku in malo sreče, da se boš izognila vtikljivim nočnim čuvajem plaž, parkov in marin. Pa tudi policiji!

Cosmo ti želi dolgo vroče poletje in za začetek predlaga, da preizkusiš top seksi položaj meseca junija, ki nosi prikupno ime Robin Hood te reši pohote.

Kako ga izvedeta?

Ni boljšega načina, da bi se počutila eno z naravo, kot da se seksi razbojniku prepustiš, naslonjena na deblo. Dvigni eno nogo in jo ovij okrog njega, on pa naj se z eno roko opre na drevo ter te z drugo prime trdno okrog pasu.

Od seksa stoje boš imela več koristi: uživala boš, se nadihala svežega zraka in naredila toliko za stegenske mišice, kot da bi opravila trening v fitnesu.

Kaj o njem pravi naša bralka, ki ga je že preizkusila? 

"Zaradi vznemirjenja, da bova stoje seksala sredi gozda, sem nemudoma postala vlažna. V tem položaju je lahko prodrl globoko vame, tako da nama je obema prišlo kot bi mignil." -Simona, 29

Na kaj pazita pri seksu v gozdu?

Za seks v gozdu ne potrebuješ doktorata – če to zmorejo srne, lisičke in zajklje, bo uspelo tudi tebi. Največja nevarnost je tu človeškega rodu: lahko prestrašita nabiralke borovnic, gozdarje med preštevanjem dreves in lahko vaju povozi kakšen divji motokrosist.

Da bo vse, kot mora biti, izberi dobro skrit kotiček, ne zamaši si obeh ušes, na sebi pusti čim več oblek in se namaži s sredstvom proti klopom.

Kateri seks položaj še preizkusita letošnje poletje?

Seks položaj: Morska deklica

Voda te naredi peresno lahko in škoda bi bilo, da ne bi izkoristila te fizikalne danosti. Postani poredna morska deklica: z nogami se mu ovij okrog pasu in z rokami okrog vratu, on pa naj te prime za stegna.

V tebi bo tako hitro, da še opazila ne boš – z naslednjim pljuskom vode bo pljusknilo tudi v tebi.

Opozorilo številka 1: Tega ne počnita podnevi, ko je nizka voda polna otrok, njihovih staršev, psov, napihljivih krokodilov in banan.

Opozorilo številka 2: Voda in kondomi niso najboljša kombinacija.

Opozorilo številka 3: Voda hitro odplavi tvojo naravno vlažnost, zato pred odhodom na morje razmisli tudi o vodoodpornem lubrikantu, še bolj elegantno pa bosta problem vlažnosti rešila tako, da bosta v vodi začnela, nadaljevala pa na plaži.

Seks položaj: Mokre sanje na jadrnici

Obvladaš nekaj vozlov? Neposlušnega mornarja, ki je brez tvojega dovoljenja v podpalubju srknil požirek dragocenega kapitanskega rumčka, priveži ob ograjo in ga sleci iz kopalk.

Mučenje je najbolj učinkovito, če je počasno: najprej vsega prelubčkaj in se šele nato loti njegovega krmila. Ne meni se za njegove krike, ker vaju slišijo samo galebi! Vsak upor kaznuj tako, da se mu za nekaj trenutkov izmakneš in ga samo nežno mučiš z ustnicami.

Seks položaj: Hop hop na trampolinu

Ni tako varno kot v postelji, saj se njegov penis, ko je v erekciji, lahko celo zlomi! Najbolje bo, če se on usede po turško, za stabilnost, ti pa njemu lepo v naročje. Oklenita se drug drugega in se prepustita strasti.

Da bi se izo­gnila bolečini ali celo najhujšemu, se čim bolj oklenita drug drugega. Ampak občutek pa ni slab! Kdaj si se nazadnje počutila kot seksi akrobatka?

Seks položaj: Mečkanje z mačkom

Prav, malo si zmačkana, ampak to še ne pomeni, da ne bi zmogla malo mečkanja. Najbolje bo na postelji ali na tleh na odeji.

seks položaj

On naj se usede in se zadaj podpre z rokami, da mu ne bo prenaporno, ti pa se ulezi na hrbet. Vajine noge naj se škarjasto prepletejo in to je vsa umetnost – enako boš seksala, ko boš noseča, in malo vaje nikoli ne škodi.

Prevedla in priredila: Alja Maček

Preberi še: Vodna KAMASUTRA: To je 8 fantastičnih SEKS položajev poletja 2020 💦

Priporočamo tudi: 7 problemov, ki jih prinaša 'fafanje' (iskreno o tem, kaj si mislimo, medtem ko ga vlečemo)

Poleg revije letos tudi BREZPLAČEN poletni E-COSMOPOLITAN (prenesi ga TUKAJ!)

Novo na Metroplay: Tatjana in Verena Rojc – Slovenci kulturo cenimo bolj kot Italijani | Podkast Slovenske filharmonije