Se ti zdi, da vama pri seksu nekaj manjka? Samo TO spremenita (in seks bo stokrat boljši)

Se strinjaš, da je to ključ do boljšega seksa?

Se ti zdi, da vama pri seksu nekaj manjka? Samo TO spremenita (in seks bo stokrat boljši) (foto: Profimedia) Profimedia
13. 10. 2021

Medtem ko sem stala v kuhinji, mi je nepričakovano na ustnice pritisnil močan, sočen poljub.

Pravkar sem prišla domov, da nama med pavzo v službi skuham nekaj toplega za pojest, ko se mi je približal od zadaj in mi roke položil na boke. Do takrat sem imela v načrtu le skuhati in pojesti, nič več.

No, videti svojega partnerja je bila prav topla dobrodošlica.

Obrnila sem se proti njemu, roke so mu spolzele na mojo zadnjico in privil me je tesno k sebi. Ko so se najine ustnice srečale, mi je vzelo sapo. Počutila sem se začarano in tako srečna sem bila, da ga imam.

V kolikor ne poznate mojih zgodb, obstajata dve stvari, ki ju imam rada. Pravzaprav jih obstaja veliko več, a le dve sta relevantni za to zgodbo. In to sta nepričakovan seks in moški, ki je omamljen od moje prisotnosti.

Preden me označite za narcisoidno osebo oziroma karkoli podobnega, si priznajte, da imamo vsi radi ob sebi nekoga, ki ga neustavljivo privlačimo.

Ko nam to pokažejo še s svojimi dejanji, pa je občutek še boljši.

Upam, da si zapisujete. S fantom sva skupaj že precej let.

Pred njim sem imela še preveč razmerij, v katerih je bil seks sprva fantastičen, nato pa je strast hitro ugasnila. Na začetku se le s težavo zadržujeta, nekaj tednov, mesecev, celo let kasneje pa se naenkrat znajdeš v situaciji, ko tvoj partner želi le ležati na kavču, gledati televizijo in se nažirati s prigrizki.

Čisto. Vsak. Večer. To me tako razkuri!

S trenutnim partnerjem nimava takšnega dolgočasnega razmerja. Če bi ga, moj libido tega ne bi toleriral. Saj bodo prišli časi, ko bova starejša in več ne bova mogla seksati ... Če nama uspe priti tako daleč. Zato ni potrebe po tem, da že zdaj obupava nad seksom. Preprosto nisem ženska, ki bi seksala enkrat ali dvakrat mesečno.

Skupaj sva že zelo dolgo in, roko na srce, je občutek, ko vem, da si me še zmeraj želi, prekleto dober. Fizično, čustveno, na vse možne načine. Vsi si tega želimo in s tem ni nič narobe. Ne bi se nam bilo treba opravičevati.

Dovoljeno nam je, da smo seksualno aktivni. In prav tako nas nihče ne bi smel za to prikrajševati.

Po poljubu in kratkem trenutku presenečenja me je pogledal s tistim svojim značilnim nasmeškom. Vprašal me je, če se želim po kosilu z njim dobiti v njegovi sobi. Želela sem si, da bi si me vzel takoj, in to kar tam na kuhinjskem pultu.

"Seveda, če bom imela čas. Čez uro in pol moram nazaj v službo," sem mu odgovorila.

"V redu, dogovorjeno," je rekel.

Ko sem skuhala in pojedla, sem se odpravila v sobo na minuto počitka. Mimo je prišel on in me našel na postelji. Začela sva se crkljati. Po desetih minutah sem ga vprašala, če želi, da se dobiva v njegovi sobi na krajšem porednem zmenku. Skočil je s postelje in se odpravil do vrat.

Ko sva se dobila v njegovi sobi, je ponovno sledilo nekajminutno poljubljanje in nato crkljanje. Uživala sva v najini bližini, a nisva tratila časa.

V tistem trenutku sem si slekla spodnjice, da je bil dostop lažji. Medtem ko sem ga božala po spodnjicah, sem lahko čutila, kako postaja vedno trši.

Ponovno je skočil gor in se hitro slekel. Medtem ko sem gledala njegovega 90 % otrdelega korenjaka, sem postajala vse bolj vzburjena. Obožujem tisti občutek pričakovanja med seksom, a vendar včasih ni dovolj časa za stopnjevanje napetosti. To je bil eden tistih trenutkov.

Ulegel se je nazaj na posteljo in mi naročil, naj se mu usedem na obraz. Naredila sem točno to, kar je zahteval, on pa je začel nežno poljubljati moje sramne ustnice, pri čemer je moje vzburjenje le še naraščalo.

Minilo je že nekaj časa, odkar sem mu nazadnje sedela na obrazu, zato je bila sprememba prav dobrodošla.

S svojo vagino sem drgnila po njegovem obrazu in ustnicah, se z boki premikala naprej in nazaj ter vsakič močneje pritisnila na njegov obraz. Lahko sem videla, da mu je noro všeč. Pogledal me je navzgor in mi to še sam potrdil, čeprav so mi že njegove oči povedale vse, kar je bilo treba vedeti. Z jezikom je razprl moji sramni ustnici in občutek je bil z vsakim globjim prodorom boljši.

Potrebovala sem le nekje dve minuti, da mi je prišlo. Bila sem navdušena.

V preteklih letih sem imela težave pri doseganju orgazma z moškimi. S težkim srcem vam to povem, ampak večina moških, s katerimi sem spala, niso bili niti približno tako dobri, kot so trdili, da so.

Nato sem splezala nanj in nezno spolzela navzdol. Bilo je popolno. Za moje potrebe je bilo poskrbljeno in zdaj je bil čas, da se osredotočim na njegove. Divje sem ga zajahala in bilo je fantastično.

Končno sva se zamenjala in začel me je seksati od zadaj. Obraz je zaril navzdol in poljubil mojo vagino ter me z nosom na rahlo požgečkal po anusu. To je bilo ogrevanje pred glavnim dogodkom.

Zatem je začel prodirati vame vse globje in globje. Na neki točki je svojo brado naslonil na moje zatilje, kar je bilo noro seksi. Medtem ko sva v položaju po pasje, v katerem se ne moreva videti, mi to da vedeti, da mu je zame res mar.

V roku 15 minut je bila moja zadnjica vsa mokra. Bilo je konec.

Običajno seksava ponoči. Včasih tudi zjutraj, kar je prijetno presenečenje. Ampak popoldanski seks? To se zgodi le redko. In točno zato je bil tako vroč.

Ne morem dovolj poudariti, kako nujen element seksa je spontanost. Če želita, da vajin seks ostane zanimiv, ne sme postati rutina.

Pornografske vsebine in eksperimentiranje so odprle vrate mnogim različicam seksa, vključno z različnimi seks igračkami, pripomočki in spreminjajočimi se časi. Čeprav se morda te stvari na prvi pogled zdijo nepomembne, pa so v resnici izjemnega pomena. Poskrbita, da začinita vajine posteljne aktivnosti.

Sprememba v času, pogostosti in trajanju lahko prav tako naredi čudeže v vajinem seksualnem življenju.

Po predlogi Nicole Mackenna

"Z možem nama ne uspe zanositi, zato skrivaj spim z neznanci" (izpoved ženske)