"S tipom seksam že tri leta, pa sploh ne vem njegovega imena. Poskusil sem že vse! Na pomoč!" (izpoved Slovenca)

"Poskusil sem že vse, med seksom sem z očmi vsakič preletel celotno stanovanje, iskal fotografije, ime na položnicah, poskušal sem tudi s smalltalkom, a nič ne uspe."

"S tipom seksam že tri leta, pa sploh ne vem njegovega imena. Poskusil sem že vse! Na pomoč!" (izpoved Slovenca) (foto: Profimedia) Profimedia
16. 3. 2022

To, da ščepec skrivnostnosti poživi seksualno avanturo, vemo vsi. Ampak ne boš verjela, v kakšne ekstreme je šel eden izmed naših bralcev…

»Po nekaj neuspelih zmenkih sem bil tik pred tem, da si za vedno izbrišem profil na aplikaciji za zmenke, nato pa sem nekega dne na svojem telefonu zagledal najlepšega moškega na svetu.

No, morda nekoliko pretiravam, ampak bil je zares totalno seksi, pogovor z njim pa je stekel tako, kot da sva stara prijatelja. Dokaj hitro sva se dogovorila za srečanje v živo in povabil me je kar k sebi domov…v enega najbolj luksuznih blokov v slovenski prestolnici!

Izpoved bralke: 'Na Tinderju me osvaja znan slovenski pevec (z zeloo vročimi sporočili)'

Zaradi vsega navdušenja sem popolnoma pozabil, da se eden drugemu sploh nisva predstavila, a temu nisem namenil preveč razmisleka. »Se bova že v živo predstavila en drugemu,« sem si mislil sam pri sebi.

Ko sem prispel k njemu, sem pozvonil na domofon, na katerem je bila zapisana zgolj trimestna številka, oglasil se je šarmanten moški glas, odprl vrata in me povabil v peto nadstropje. Tam me je čakal on, enako lep kot na fotografijah, če ne še lepši!

Skupaj sva vstopila v njegovo stanovanje, kjer se je vroča akcija začela brez daljšega uvoda. Seks z njim bi ocenil s čistko desetko. Res. Ampak tudi na koncu si nisva izmenjala veliko besed, le dogovorila sva se za naslednje srečanje…in to se je ponovilo neštetokrat.

"Najboljši orgazem v življenju sem doživela, ko se je mojega ščegetavčka lotil s TEM ..." (vroča izpoved)

Od prvega srečanja so sedaj minila dobra tri leta, dobiva se vsaj enkrat na teden in uganite kaj? Še vedno ne poznam njegovega imena!!!

Poskusil sem že vse, med seksom sem z očmi vsakič preletel celotno stanovanje, iskal fotografije, ime na položnicah, poskušal sem tudi s smalltalkom, a nič ne uspe.

Enkrat sem ga celo kar direktno vprašal, kako mu je ime, pa me je dobesedno ignoriral. Včasih me to tako odvrne, da bi stike z njim takoj prekinil, a po drugi strani je seks enostavno predober. Na pomoč, kaj naj naredim!?«

Cosmo bralka, potrebujemo tvojo pomoč! Kaj bi pa ti svetovala našemu bralcu?