"Najboljši orgazem v življenju sem doživela, ko se je mojega ščegetavčka lotil s TEM ..." (vroča izpoved)

"Kaj. Je. Bilo. To?" sem presenečeno vprašala in pogledala proti Samovem zadovoljnem obrazu.

"Najboljši orgazem v življenju sem doživela, ko se je mojega ščegetavčka lotil s TEM ..." (vroča izpoved) (foto: Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo) Profimedia, Obdelava: Cosmo uredništvo
5. 3. 2022

Vstopila sem v vagon, se vrgla na sedež in z ramena povlekla majhno potovalko. Počutila sem se tako poredno, vedoč, da se odpravljam na vroče srečanje.

Ko sem se sklonila dol, da bi si popravila svoje visoke, črne, žametne škornje, sem ujela pogled tipa, ki je sedel nasproti mene. Nasmehnil se mi je, jaz pa sem zardela in se pogreznila nazaj v sedež.

V tistem trenutku sem prejela sporočilo: "Našel sem nekaj stvari." Spremljala ga je fotografija črnih vrvi za privezovanje na posteljo. Takoj sem jih prepoznala.

S Samom se zdaj dobivava že več kot dve leti.

Je zdravnik na podeželju, ki vsakih nekaj mesecev pride v mesto in me odpelje na imenitno večerjo, zatem pa v luksuzno hotelsko posteljo, v kateri seksava vso noč brez prestanka.

Kot strokovnjak za človeško telo, Samo točno ve, kaj počne in na katere gumbe mora pritisniti. Že samo z dotikom me popolnoma obnori, od čutne masaže do predigre, njegov govor pa je najbolj opolzki, kar sem jih kadarkoli slišala.

Na mojem mobitelu je spet posvetila lučka. "Želim te zadovoljiti." Do trenutka, ko se je moj vlak ustavil na postaji, mi je srce od vznemirjenja že močno razbijalo.

Samo mi je odprl vrata s kozarcem rdečega vina v roki in me povlekel k sebi. Pri njegovih 190 centimentih sem se mu izgubila v objemu, s svojim bleščečim nasmehom in prijetnim vonjem pa mi je ponovno spodnesel tla pod nogami. Četudi njegov obraz krasi nekaj novih smejalnih gubic in kakšen siv las več, je bil videti ugleden kot še nikoli.

Sledila sem mu po hodniku, medtem ko je s kuhinjskega pulta pograbil še drugi kozarec in steklenico ter se udobno namestila na kavču. Služba, družina, prijatelji, življenje, ... Toliko novosti sva si morala izmenjati, a ni čakal dolgo, preden je z roko segel proti meni in mi vzel korazec.

Postavil ga je na mizico, se obrnil proti meni in me pogledal z ognjem v očeh.

Nagnil se je naprej in njegove ustnice so se naenkrat znašle na mojih. Odpel mi je obleko in ji pustil, da zleze z mene, nato pa je moje telo povlekel navzdol na kavč in me pritisnil nanj s svojim telesom.

Nežno je premaknil košarice mojega modrca, da so mi ven skočile bradavičke in jih nato začel divje sesljati, dokler niso postale čisto trde. Medtem ko je s svojim jezikom delal čudeže, so moji prsti počasi odpirali gumbe na njegovi srajci, dokler ni padla z njega, jaz pa sem končno lahko svoje nohte zarila v njegov hrbet.

Zatem se je odvalil na stran in počasi začel slediti liniji čipke na mojih spodnjicah ter nežno drgniti svoje tople prste ob moj ščegetavšek, naprej in nazaj.

Med poljubljanjem po vratu je prišel do mojega ušesa in začel grizljati mešiček. "Prestaviva se v spalnico," je zašepetal.

Z enim gibom me je pograbil in me odnesel po hodniku do spalnice. Polegel me je na svojo ogromno posteljo, me obrnil na trebuh in mi odpel modrc.

Kar naenkrat mi je iztegnil roke nad glavo, zvezal moji zapestji skupaj in me privezal na posteljo. Nato mi je z roko spolzel po nogi navzgor in mi divje slekel spodnjice. Brez opozorila je nato mojo glavo obrnil na stran, se slekel in pokleknil pred moj obraz ter s silo prodrl v moja usta. Z zadovoljstvom sem ga sprejela, medtem ko je vzdihoval od naslade ter mojo glavo usmerjal naprej in nazaj.

Zatem se je prestavil za mano, se spustil nad moje telo in me z eno roko povlekel tesno k sebi. Med njegovim divjim premikanjem not in ven sem glasno stokala v blazino.

Postopoma je upočasnil in segel po svoji nočni omarici, iz katere je povlekel nekaj silikonskega in črnega. S pritiskom na gumb je nova igračka oživela.

Dvignil je moje telo, z roko spolzel pod mene, namestil napravico na moj ščegetavček in začel ponovno prodirati vame.

Še nikoli nisem doživela česar takšnega, in to z igračko. Njena moč in intenziteta sta poskrbeli za konstantne valove užitka. Zame je bilo to preprosto preveč, zato mi je v hipu prišlo, kmalu zatem pa še njemu.

Izmučena sva padla na posteljo.

"Kaj. Je. Bilo. To?" sem presenečeno vprašala in pogledala proti Samovem zadovoljnem obrazu.

"Masažer za prostato," se je nasmehnil. "Ti je bilo všeč?"

Moj srčni utrip se je počasi umirjal, končno sem lahko ponovno zadihala, a moje misli kar niso želele izpustiti te nove igračke. Želela sem vedeti vse. Kje jo je dobil, ali jo je uporabljal in kako ga on čuti. Bolj ko sva se pogovarjala, bolj sem si želela ponovno poskusiti.

"Jutri, ljubica," mi je zašepetal v uho. "Mrtev sem."

"Potem pa se pogovarjaj z mano," sem ga spodbudila in pograbila masažer za prostato. Igračko sem trdno zgrabila za njen popolno oblikovan ročaj, se ulegla na hrbet in jo potopila v svoje mednožje. Premikala sem jo naprej in nazaj ter si jo drgnila ob ščegetavček vedno močneje, medtem ko mi je Samo podrobno opisoval svoje fantazije o naju.

Še nikoli nisem občutila takšnega užitka.

Obraz sem obrnila vstran od Sama in navzgor proti stropu, neprostovoljno usločila hrbet in dovolila napravici, da me prevzame. Zdaj sva bila samo jaz in masažer za prostato. Intenziteta je vedno bolj naraščala in ekstaza je dosegla raven, ki je še nikoli prej nisem doživela. V meni je skoraj dobesedno eksplodiralo in orgazem se je razširil do prav vsakega kotička mojega telesa. To je bila totalno izventelesna izkušnja.

Vir: mamamia.com.au

Preberi še: "Nikoli nisem masturbirala ... dokler ni prišla korona in nisem imela druge izbire" (izpoved dekleta)

Priporočamo tudi: "Rada seksam, a svojega moža nikoli ne zadovoljujem oralno, in TO je razlog" (zapis ženske)