“Z neznancem sem SEKSAL na sredini krožnega križišča” (Ljubljančan o najbolj NOREM seksu 'ever')

“Hvala Grindr, zopet si se izkazal!”

“Z neznancem sem SEKSAL na sredini krožnega križišča” (Ljubljančan o najbolj NOREM seksu 'ever') (foto: Profimedia) Profimedia
6. 8. 2021

Najboljše seks zgodbe se zgodijo takrat, ko najmanj pričakuješ…

“Letos poleti sem se s prijatelji odpravil na počitnice v obmorsko mestece v Italiji, kjer smo čez dan uživali na plažah, zvečer pa smo se prepustili zabavam na ulicah. Še sedaj slišim glasno glasbo in okusim koktajle, če zgolj pomislim na naše večere.

Poleg vseh drugih norih dogodivščin, ki so se v tistih dneh zgodile, mi bo v spominu najbolj ostal vroč večer, ki sem ga preživel s popolnim neznancem, ki sem ga spoznal na Grindrju.

Precej hitro sva se dogovorila, da se dobiva pri njemu v hotelu, zato sem se hitro odpravil tja. Ker me na recepciji zaradi varnostnih ukrepov niso želeli spustiti naprej, sva se z neznancem odločila, da bova zabavo poiskala drugje. Po nekaj minutni vožnji in iskanju tihega kotička, sva našla popolno lokacijo. Na robu mesta sva našla še nedokončano krožno križišče, na sredini pa je stala velika skala.

Kot bi mignil, sva splezala na vrh skale in začela z akcijo. Še sedaj ne morem verjeti, da sva dejansko seksala na sredini krožnega križišča, ter da naju pri tem nihče ni opazil. Noro! Hvala Grindr, zopet si se izkazal.

Ah, obožujem poletje.”

Fotografije: Profimedia

Preberi še: "Babica me je ujela med seksom v kuhinji, ker je želela ..." (nerodna SEKS izpoved Mariborčana)

Priporočamo tudi: »Moja torbica je bila polna fantove sperme, razlog pa je ...« (bizarna izkušnja Novogoričanke)