»Moja torbica je bila polna fantove sperme, razlog pa je ...« (bizarna izkušnja Novogoričanke)

»Moja celotna torbica je bila polna fantove sperme!«

»Moja torbica je bila polna fantove sperme, razlog pa je ...« (bizarna izkušnja Novogoričanke) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 7. 2021

Zdi se, da naše bralke in bralci nikakor ne morejo ubežati nerodnim trenutkom, ki so tako ali drugače povezani s seksom. Preveri, kaj se je v službi zgodilo naši bralki!

»Jutranji seks je tisočkrat boljši od večernega! Bolj si svež, več imaš energije pa še dan si že na vse zgodaj polepšaš. Edini minus? Po seksu ne moreš zaspati, ampak v službo.

Če se le da, si zjutraj s fantom vzameva čas za seks. Vsaj za oralno zadovoljevanje, če že za drugo ni časa. No, tisti dan sva si privoščila celotno paleto seks aktivnosti, zato sem se v službo odpravila izjemno pozno. Ko sva zaključila, sem se s svetlobno hitrostjo očistila, oblekla in odšla v službo.

»Hej, sori za zamudo, promet je bil nor,« sem se izgovorila sodelavkam, ko sem prišla v pisarno. 

Ko je bil čas za kosilo, smo s sodelavkami naročile dostavo. Ker je sodelavka nakup opravila kar rek spleta, sem z roko segla v torbico, da bi iz nje vzela gotovino. V tistem pa šok. Ne vem kako, ampak v torbici sem z roko prijela za uporabljen kondom, ki je »plaval« med mojimi stvarmi. In bil je zares močno uporabljen…moja celotna torbica je bila polna fantove sperme!

Sodelavkam sem se hitro zlagala, da skočim na bankomat, nato pa hitro stekla do stranišča, kjer sem dobre pol ure čistila svojo torbico. To se zares lahko zgodi zgolj meni!«

Preberi še: Seks izpoved Postojnčanke: Zajahala ga je na plaži v Egiptu, in NIHČE ju ni opazil

Priporočamo tudi: 'V zadnjico mi je vtaknil PRST, zdaj si želim, da to ponovi' (Mariborčanka iskreno o prvi ANALNI izkušnji)