S pomočjo tega TRIKA ugotoviš, ali je moški, ki si ga spoznala na Tinderju, zares SAMSKI

Če rada spoznavaš fante na Tinderju, potem ti bo tole gotovo prišlo prav!

S pomočjo tega TRIKA ugotoviš, ali je moški, ki si ga spoznala na Tinderju, zares SAMSKI (foto: Profimedia) Profimedia
26. 6. 2022

Predstavljaj si, da na Tinderju spoznaš nekoga novega. Ta nov moški v tvojem življenju je očarljiv in vljuden. Zdi se, da ga resnično zanimaš in je do tebe pozoren. Očitno je, da sta ustvarjena drug za drugega! Pa ni nujno, da je tako.

Preveri, kako lahko hitro ugotoviš, ali je vajino ujemanje resnično tako popolno ali pa je moški tvojih sanj le cinični zavajalec.

Namig #1: Ne pritiska nate in s teboj ne skuša manipulirati

Že od samega začetka vajine online komunikacije je čudežno potrpežljiv in razumevajoč. Ne skuša izvedeti, ali živiš sama. Ne pretirava s komplimenti (še posebej vulgarnimi in neetičnimi!). Ne povabi te na kavo ob 10. uri zvečer isti dan, saj jutri za tri tedne odleti v drugo državo (in to sredi pandemije).

Preprosto ohranja normalen človeški, spoštljivi dialog. Je to neki čudež? Niti slučajno. Boš videla, kaj se bo po nekaj dneh vajinega pogovora zgodilo.

Namig #2: Na sporočila sicer odgovarja redno, a ne takoj

Zgodaj zjutraj ti bo zaželel lep dan. Okoli kosila se bo pritožil nad slabim vremenom in nadležnim šefom. Zvečer (oziroma, natančneje, ponoči) ti bo napisal sporočilo, da je utrujen in ti poslal zabaven 'meme'.

Izpoved bralke: 'Na Tinderju me osvaja znan slovenski pevec (z zeloo vročimi sporočili)'

Med 18. in 22. uropa  o njem ne bo ne duha ne sluha. To je čas, ko poročeni ali zasedeni ljudje pridejo domov iz službe in se družijo s svojo družino. Med vikendom ti bo kot pravi 'šaljivec' zgodaj zjutraj poslal sporočilo, nato pa do ponedeljka izginil s tvojega radarja.

Namig #3: Vedno trdi, da ima v službi gnečo

In ti temu brez pomislekov verjameš! Idealen moški, ki dela, služi denar in nikoli ne 'zabušava'. Popolno ujemanje!

V resnici pa je to le izgovor, ker ti preprosto ne more pogosto in veliko pisati, saj je poročen in ima svoje življenje, v katerem pa zate ni prostora.

Namig #4: "Nima družabnih omrežij"

Takšnega idealnega partnerja seveda želiš bolje spoznati, a izkaže se, da na nobenem družabnem omrežju nima profila. Zdijo se mu izguba časa ali pa ne želi izdajati svojih osebnih podatkov. Prepričan je, da mu sledijo, in on je resnično pomembna osebnost, ki živi pod budnim očesom javnosti. Hja, kar verjemi mu!

Zelo verjetno ima profile na družabnih omrežjih. Z njegove profilne fotografije se smejijo on, njegova ljubljena žena in morda celo otrok. Njegovi 'albumi' so polni prikupnih družinskih utrinkov, srčkastih emojijev ter priznanj ljubezni in zvestobe – dokler ju smrt ne loči.

"Na Tinderju sem spoznala fanta, nato pa ugotovila, da je MRTEV že pol leta"  (resnična zgodba)

Namig #5: Ne želi ti dati svoje mobilne številke

Seveda ne! Z njeno pomočjo bi lahko hitro prišla do zgoraj omenjenega, z ljubečimi trenutki napolnjenega profila.

Namig #6: Ni zainteresiran za to, da bi se dobila v živo

Le redko takšnega moškega spoznaš tudi v resničnem življenju. Vajini virtualni pogovori lahko trajajo mesece in mesece, on pa še kar odlaša z zmenkom v živo.

Polna upanja boš seveda potrpežljivo čakala, vsekakor pa ga ne boš upala neposredno vprašati oziroma povabiti. Pa tudi, če boš, se bo pametno izognil srečanju in celotno situacijo podkrepil s službenimi potovanji in prezaposlenostjo.

Zakaj potem sploh potrebuje te vajine virtualne pogovore?

Roko na srce, družinsko življenje ni zmeraj z rožicami postlano. Pogosto je čustveno naporno, še posebej, če ima človek otroke. Ali pa ima samega sebe za solidno osebo, ki ni zmožna odraslega obnašanja.

Komunikacija s prijetnim dekletom, ki je ne pestijo družinske in življenjske težave ter ne zahteva nobenih obveznosti, je zanj odličen način za spopadanje s stresom, ki mu pomaga vztrajati v naporni, težavni zvezi ali zakonu.

Po predlogi: geniusbeauty.com

"Fant je moje GOLE fotke objavil na splet, in tako je bilo, ko se je vmešala POLICIJA"
(izpoved SLO 'kraljice Tinderja')