'S fantom nisva seksala že tri tedne, razloga za to pa ne poznam' (klic na pomoč bralke s Primorske)

Kako pogosto sta intimna vidva? In, ali je tole, kar opisuje bralka v članku, normalno? 

'S fantom nisva seksala že tri tedne, razloga za to pa ne poznam' (klic na pomoč bralke s Primorske) (foto: Profimedia) Profimedia
8. 11. 2021

Cosmo bralka se je znašla v precej veliki dilemi, saj s fantom že dlje časa ni seksala. In kaj je najhujše? Razloga za odsotnost njune intime sploh ne pozna!

»S fantom bova prihodnji mesec skupaj leto dni. Ko sva začela, sva bila nora drug na drugega in seksala tudi po dvakrat na dan. Spomnim se, da sem nekoč celo zamudila predavanje, ker sem raje odšla k njemu na popoldanski seks.

Mislila sem, da bova tak nivo intime obdržala za vedno, oziroma vsaj v letih, ko sva mlada in divja, a sem se motila. Bliža se namreč šele najina prva obletnica zveze, seksala nisva pa že tri tedne. Niti s od seksa. Niti hiter oralni seks, še poljubljala sva se redkeje kot navadno. In sploh nisva v sporu.

Prijateljice mi sicer pravijo, da je normalno, da se tekom zveze strast nekoliko umiri, ampak sama nikakor nisem zadovoljna s tem, da ne seksava. Najbolj pa me jezi dejstvo, da za sušo ni nobenega konkretnega razloga. Vem, da sva bila oba s fantom v zadnjih dneh zasedena, a nikakor ne toliko, da si ne bi vzela uro časa za skupno druženje.

Ko sem fanta vprašala, ali je kaj narobe, mi je začudeno dejal, da ne ter da zakaj to sprašujem. Očitno sam ni opazil, da so od zadnjega seksa minili tedni.

Res ne vem več, kaj naj naredim. Morda pa bom morala en večer kar sama pričeti s predigro in ga zavezati na posteljo, dokler mi ne pove, zakaj imava sušno obdobje. Druge rešitve sama zares ne vidim. Predala pa se ne bom, saj sem preveč delala na zvezi, da bi jo tako pustila propasti.«

Preberi še: »Med delom od doma se redno SAMOZADOVOLJUJEM in počutim se odlično« (priznanje Ptujčanke)

Priporočamo tudi: »Potisnil sem ga na mizo, mu slekel hlače, in …« (Primorec o vročem seksu v pisarni direktorja)