"Cosmo, to želim deliti s tabo! S fantom sva odkrila recept za popoln orgazem" (pismo bralke)

Preveri, kaj jo je tako zelo navdušilo, da nam je v uredništvo poslala pismo!

"Cosmo, to želim deliti s tabo! S fantom sva odkrila recept za popoln orgazem" (pismo bralke) (foto: Profimedia) Profimedia
14. 11. 2021

Naši bralki je uspelo nekaj, o čemer sanja vsak par. S fantom je odkrila recept za popolni orgazem. Preveri, kako je to storila.

»Naj kar takoj na začetku povem, da sem že celo življenje imela zapleten odnos z orgazmom. Ko sem pričela s spolnimi aktivnostmi, sploh nisem vedela, kaj točno orgazem je. Nato sem ga odkrila med samozadovoljevanjem in bila navdušena, a kaj, ko sem ga doživljala le, ko sem se igrala sama.

V življenju sem imela že pet partnerjev in z nobenim nisem doživljala orgazmov. Najbrž je bilo krivo tudi to, da so omenjeni partnerji mislili le nase, in ko jim je prišlo, se je seks zaključil. Nobenega ni brigalo, ali sem v tem tudi jaz uživala.

No, sedaj sem stara 25 let in uspelo mi je! Ja, po več letih izkušenj s spolnimi odnosi sem spoznala partnerja, ki se je zame potrudil. Pa se tudi v tem primeru ni zgodilo kar takoj. Potrebna je bila vaja.

Med seksom me je večkrat vprašal, kaj mi je všeč in kaj ne, prav tako sva eksperimentirala s pozami in raznimi fetiši. Ugotovila sva, da si morava pri orgazmu pomagati tudi z rokami, najbolj pa nama je ustrezal navaden misijonarski položaj. Ko sva vse te elemente združila, se je zgodila čarovnija! Ne le, da sem orgazem doživela jaz, v istem trenutku ga je doživel tudi on.

V tistem trenutku so bili občutki tako močni, da sem se nenadzorovano tresla, on pa je tako globoko dihal, kot da bi ravnokar pretekel maraton.

Takrat sem šele razumela, zakaj ljudje tako obožujejo seks.

Bilo je neverjetno in fant mi je dokazal, da ni kot večina moških, ki pri takih zadevah misli zgolj nase. Dokazal je, da se že z malo truda lahko doseže velike (ampak zares velikeeeeee) dosežke.«

Preberi še: Hej TI! Imaš vročo SEKS zgodbo, ki je nisi zaupala še nikomur? Objaviš jo lahko TUKAJ 🔥

Priporočamo tudi: »Potisnil sem ga na mizo, mu slekel hlače, in …« (Primorec o vročem seksu v pisarni direktorja)