»Potisnil sem ga na mizo, mu slekel hlače, in …« (Primorec o vroči akciji v pisarni direktorja)

"Na zabavi podjetja sem si dal duška v pisarni. S tem ne bi bilo nič narobe, če se to ne bi zgodilo v šefovi pisarni ter na zabavi podjetja, v katerem sploh ne delam!" 🔥

»Potisnil sem ga na mizo, mu slekel hlače, in …« (Primorec o vroči akciji v pisarni direktorja) (foto: Profimedia) Profimedia
3. 11. 2022

»Dan se je začel popolnoma normalno. Zaradi službene dolžnosti sem moral skočiti v Ljubljano, tam pa sem se po naključju srečal s kolegi in se odločil, da čez noč prespim v ljubljanskem stanovanju in se z njimi družim. Kot v starih dobrih časih, smo si rekli. In obljubo smo držali.

Dnevno pohajkovanje med bari se je hitro sprevrglo v večerno druženje in eden od prijateljev je predlagal, da se na poti domov ustavimo v njegovi pisarni, kjer je potekala pisarniška zabava. Seveda smo bili vsi za, zato smo se tja hitro odpravili in ob prihodu ugotovili, da je zabava bila že v polnem teku. Vsi so bili pošteno vinjeni, zato ni manjkalo plesa in neprimernih zbadljivk.

Zabava je bila zares dobra. Kaj je lahko sploh boljšega od dobrega kateringa in brezplačne pijače? No, kmalu sem ugotovil, da je lahko še boljše. Eden od tamkajšnjih uslužbencev me je namreč cel večer gledal. In bil je noro seksi. Oblečen je bil v fensi obleko, zaradi vročine pa si je slekel suknjič in ostal zgolj v beli srajci, ki je zaradi potu postajala vedno bolj prozorna.

Tudi jaz sem mu vračal poglede celo noč, zato ni minilo veliko časa, preden sva se znašla na hodniku, kjer sva se prvič poljubila.

Nato me je zgrabil za roko in odpeljal po dolgem hodniku do zadnje pisarne, odprl vrata in me porinil k pisarniški mizi.

Nato sem vajeti prevzel jaz, ga položil na mizo ter mu slekel hlače.

Priznam, da nisva izgubljala veliko časa in hitro prešla k akciji. V vročici trenutka se nisva niti predstavila, zato še danes ne vem njegovega imena. Poznam pa zato toliko bolje njegovo telo.

Ja, na zabavi podjetja sem seksal v pisarni. S tem ne bi bilo nič narobe, če se to ne bi zgodilo v šefovi pisarni ter na zabavi podjetja, v katerem sploh ne delam! Da je bila to šefova pisarna sem seveda izvedel kasneje od kolega, ki je tam delal. Upam le, da je pred šefom v pisarno prišla kakšna čistilka.«

Preberi še: »Po mesecu seksa me je začel ignorirati, nato pa sem ugotovila, da …« (osebna izpoved Celjanke)

Priporočamo tudi: 'Užitki v pozi 'Eifflov stolp' so nepopisni,' pravi Mariborčan (preveri, kako se je lotiš)