"S fantom sva si med karanteno naredila profil na Tinderju in zgodilo se je TOLE" (resnična zgodba)

"A vendar ves čas dobivam vprašanje, zakaj to počnem, če se pa nahajam v srečnem razmerju? Moj odgovor je ..."

"S fantom sva si med karanteno naredila profil na Tinderju in zgodilo se je TOLE" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
12. 12. 2021

S fantom sva bila v zvezi na daljavo nekje šest mesecev, ko sva se odločila, da se skupaj vseliva. To je bilo januarja letos. Dva meseca kasneje se je zgodila pandemija koronavirusa in oba sva obtičala doma v karanteni.

Čeprav sva bila v relativno svežem razmerju, sva se strinjala, da si želiva, da je le-to izredno seksualno in eksperimentalno.

Med karanteno nama je tako obema postalo rahlo dolgčas, zato sem začela brskati po različnih spletnih straneh in aplikacijah za zmenke, saj sem želela videti, kaj ponujajo ... da bi lahko začinila najino razmerje.

Oba sva zelo seksualni osebi in nisva imela nobenih zadržkov do tega, da bi v svojo spalnico povabila tretjo osebo. Odločila sva se, da poskusiva najti nekoga na Tinderju.

Odprla sem profil in napisala, da sva par in da iščeva tretjo osebo – moškega ali žensko – ki bi se nama pridružil v trojčku.

Nisva mogla verjeti, koliko sporočil sva dobila. Vsako osebo sem vprašala, če je že imela kakšno izkušnjo s parom in večina jih je rekla, da je. Resnično sem bila presenečena nad tem, koliko ljudi je bilo odprtih za trojčke ali pa jih je že doživelo.

Najin prvi trojček je bil z drugo žensko – to je bila hkrati moja prva seksualna izkušnja z osebo istega spola.

Na začetku sem bila rahlo živčna, ampak punca, ki sva jo povabila, je bila precej bolj izkušena, zato sem ji dovolila voditi in se od nje veliko naučila.

Bilo je resnično enostavno in prijetno ter odličen način, na katerega sem izgubila svojo "nedolžnost" pri trojčku.

Najin prvi trojček z drugim moškim je bil nekoliko drugačen. Bila sem tako živčna in se tako močno napila, da se skoraj ničesar ne spomnim.

Mesec kasneje sva se odločila, da to storiva še enkrat z istim moškim, ampak tokrat je bila izkušnja odlična in spomnim se prav vsake minute.

Mislim, da vsako dekle na skrivaj fantazira o tem, da bi bilo z dvema tipoma hkrati in da bi bila vsa pozornost usmerjena vanjo. Zaradi dejstva, da sem to doživela s svojim fantom, je izkušnja bila še toliko bolj posebna in prijetna.

Ena izmed stvari, ki mi je najbolj všeč, je to, da imam ves čas nadzor; tako vroče se mi zdi, ko dva moška sledita tvojim ukazom.

Med tistim drugim trojčkom sem prvič poskusila dvojno vaginalno penetracijo (DVP). DVP je zabavna, ampak jo moraš izvesti s pravimi osebami in velikost je zelo pomembna. Zdi se mi sicer, da sem v dvojni penetraciji uživala bolj, kot v DVP. 

Od začetka koronavirusa sem odkrila, da so mi ljubši trojčki z dvema moškima, saj je potem vsa pozornost usmerjena vame. Lahko živim svojo fantazijo in to me resnično vzburja, prav tako pa mojega fanta.

Med karanteno sva imela vsega skupaj sedem trojčkov. Z nekaterimi osebami, s katerimi sva seksala, sva postala resnično dobra prijatelja.

Vse, kar počneva, počneva skupaj. Moj fant uživa v tem, ko me gleda med seksom z drugim moškim, in jaz uživam v tem, ko gledam njega z drugo žensko.

A vendar ves čas dobivam vprašanje, zakaj to počnem, če se pa nahajam v srečnem razmerju?

Moj odgovor je, da to počneva drug za drugega. Vem, kako močno ga vzburja, kar posledično vzburja tudi mene in obratno.

Najino razmerje je zdaj veliko trdnejše. Veliko bolj si zaupava in veliko več komunicirava.

Razumem, da se lahko za nekatere pare konča slabo, a vendar le, v kolikor to počnejo iz napačnih razlogov.

Meni to prav tako daje dodatno moč, saj mi moj fant dovoli, da izberem, s kom se bova igrala. Jaz vodim najin profil na Tinderju, jaz začnem vse pogovore in nikoli ne bi izbrala nekoga, ki mu ne bi bil všeč.

Edina slaba izkušnja, ki sva jo do zdaj imela, je da se kdo ni prikazal ali pa ni izgledal niti približno tako kot na svoji profilni fotografiji. Kar se tiče seksa, je bilo vse okej.

Zdi se mi, da smo zaradi karantene vsi spoznali, kako kratko je življenje in da je prav, da uživamo, kolikor se da.

Fotografija: Profimedia

Preberi še: Naš bralec iskreno: 'Ful mi je všeč, če ne vem, s kom seksam' (o FETIŠU seksa na slepo)

Priporočamo tudi: 7 znakov, da partner v seksu s teboj ne uživa (več)