"S fantom nikoli ne doživim orgazma - razmišljam, da ga zapustim" (zapis Slovenke)

"Težko mi je reči, da bi rada, da se začneva spoznavat v postelji, kaj mi paše, da bi rada, da mi pride z njim, ampak to bi bilo sedaj težje izvedljivo, ker orgazem pač vedno odigram."

"S fantom nikoli ne doživim orgazma - razmišljam, da ga zapustim" (zapis Slovenke) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 3. 2022

"Stara sem 33. Moj sedanji partner je star 36, skupaj sva dobrih pet let. Ker sem od začetka iskala zgolj varnost in pobeg pred osamljenostjo, sem se znašla v vezi z njim, preselila k njemu in tako naprej. Otrok nimava.

Imam ga rada in on mene, ampak nikoli nisem bila pa vanj zaljubljena, kar se občasno pokaže, ampak znam to uspešno prebrodit in tako naprej. Nisem niti prepričana, da je bil on kdaj zaljubljen vame, pač spoznala sva se (v živo), šla na kavo, po kavi na sprehodu mi je rekel, da bi rad, da sem njegova (še preden sva se sploh prvič poljubila) in ker mi je bil še kar simpatičen, sem privolila. In tega je sedaj pet let.

Prej sem bila v zvezi tri leta, tudi zaradi tega, ker sem ga sčasoma vzljubila in ker me je imel res rad. To vezo sem zaključila, ker nisem čutila več ničesar. Potem sem se dobivala za spoznavanje še s parimi, ampak po nekem času sem zaključila in ni nikoli prišlo do česa resnejšega.

Moj glavni problem pa je, da sama orgazem vedno doživim, ko se ukvarjam sama s sabo. Vedno. Moj fant mi reče zvečer v postelji, če sem kaj mokra, in se me dotakne tam, potem pa navali name. Brez predigre, brez česarkoli.

Oralno me obdela morda 1x na 3 mesece, pa še to mi je tako brezveze, da sem mu nazadnje celo rekla, da mi to ne paše več. Zdi se mi, kot da tega ne dela iz veselja, ampak zato, ker ima občutek da bi to moral počet.

Sam seks je sicer v redu, mi je všeč, ampak vedno sem si predstavljala, da bi seks moral biti nekaj več, nikoli nisem doživela nobenih posebnih stvari pri tem, nikoli mi še ni prišlo z moškim (do zdaj sem spala recimo, da z 8 različnimi moškimi, pri vseh je bilo enako, tudi če je bilo malo predigre, mi ni nikoli prišlo).

Težko mi je reči partnerju, da bi rada, da se začneva spoznavat v postelji, kaj mi paše, da bi rada, da mi pride enkrat z njim, ampak to bi bilo sedaj težje izvedljivo, ker orgazem pač vedno (res zelo dobro) odigram in pač misli, da mi pride, medtem ko mi ga on poriva not in ven.

Razmišljam o tem, da ga pustim – nimam kam it, ker imam premajhno plačo in nesigurno službo, tako da sva v bistvu cimra, ki seksata 2x na teden ali včasih tudi po cel mesec ne, deliva si stroške najema in ostalo, gospodinjim in tako naprej.

Sem edina, ki ji ne pride z moškim?" je na slovenskem forumu zapisala ženska.

Se tudi sama soočaš s podobno težavo?

O tem, kako mu poveš, kaj naj ti počne, da boš doživela orgazem, smo se poglobili TUKAJ.

"S punco že tri mesece nisva seksala ... ker mi zelo smrdi" (izpoved moškega)