Resnična zgodba: Žena moževi ljubici poslala 7 pravil, kako se mora obnašati, ko je z njim

"Morala se mu boš odpovedati vsaki drugi vikend, ker bo takrat moj ..."

Resnična zgodba: Žena moževi ljubici poslala 7 pravil, kako se mora obnašati, ko je z njim (foto: Profimedia) Profimedia
29. 11. 2022

Želim se ti zahvaliti, ker si pustila svoje sledi na telesu mojega, zdaj že bivšega, moža. Hvala ti, ker si mi odprla oči, saj zdaj vidim, kakšnega soproga sem imela, in me odrešila zakona, ki se je počasi spreminjal v nočno moro.

Želim se ti še zahvaliti, ker si mi pomagala spoznati, da je mojemu možu bolj pomembna ljubica, kot pa njegova dva otroka in žena.

Kot nagrado za tvoje usluge ti predajam svojega moža in te prosim, da spoštuješ pravila, ki ti jih pošiljam.

1. Morala ga boš finančno vzdrževati.

To ti govorim zato, ker imava dva otroka in ti to dobro veš, kar pomeni, da se bo moral delu svoje plače odpovedati zavoljo njunega vzdrževanja in šolanja. Imej v mislih, da sem sama na njegovo pobudo ostala doma, skrbela zanj in družino ter da bo zaradi tega moral tudi meni plačati alimentacijo. Zato pozabi na njegov denar, ker je le-ta moj.

2. Morala mu boš priskrbeti nova oblačila.

Po tem, ko sem danes zjutraj medtem ko se je tuširal na njem odkrila tvoje ljubezenske ugrize, se mi je stemnilo pred očmi in v naletu besa sem sežgala vsa njegova oblačila. Zato ti ga pošiljam golega, pa ga lahko oblačiš, kakorkoli si želiš.

3. Morala se mu boš odpovedati vsaki drugi vikend, ker bo takrat moj.

Pravzaprav ne moj, ne želim ga imeti zase, pač pa bo ta čas preživljal z najinima otrokoma, saj nočem, da odraščata brez očeta.

4. Nikoli ne bosta imela solidnega intimnega življenja.

Potem ko si je pred nekaj leti poškodoval hrbtenico, več ni tako dober v postelji kot prej. Žal mi je, ker ti moram to povedati, ampak pred tem je bil najin seks takšen, kot si ga ne moreš niti predstavljati in povrhu še zelo pogost. Še ena stvar, ki je ne moreš popraviti, zato je najboljše, da se s tem sprijazniš.

5. Nikoli mi ga ne boš vrnila, saj ga ne želim nazaj.

Z menoj je opravil v tistem trenutku, ko se je prvič dotaknil tebe. Bila sem mu dobra žena in ob meni je imel vse, kar je potreboval.

6. Za vse to bo krivil tebe.

S solznimi očmi mi je že rekel, da si ga nalašč ugriznila in upala, da bom videla ta ugriz. Želja se ti je izpolnila. Videla sem ga, kako zelo jezen je bil zaradi tega, kar si rekla. Zato bodi pripravljena na to, da te bo krivil za to celotno situacijo.

7. Ta zadnja točka ni noben nasvet, temveč prijateljsko opozorilo.

Sama sebi sem zadala nalogo, da se vama maščujem in vajino življenje naredim žalostno in nesrečno, saj je zaradi vaju prav takšno moje življenje in življenje mojih otrok. Vedi, da vaju bom preganjala vse dokler mi ne bo postalo dolgčas.

Zapis je bil v originalu objavljen na portalu infopult.info

Preberi še: "Sovražim fafanje, in TO je razlog, zakaj" (13 žensk brutalno iskreno o oralcu)

Priporočamo tudi: 6 pokazateljev, da si po razhodu (končno!) pripravljena iti naprej