6 pokazateljev, da si po razhodu (končno!) pripravljena iti naprej

Čestitamo!! Tole 👇 pomeni, da je tvoj bivši le še (slab) spomin!

6 pokazateljev, da si po razhodu (končno!) pripravljena iti naprej (foto: Profimedia) Profimedia
18. 11. 2020

Kako se lahko prepričaš, da je pa zdaj res pravi čas, da greš naprej in se začneš videvati z drugimi? Najlažje to storiš tako, da slediš tem pokazateljem:

1. Misel na to, da bi nekoga drugega spustila v svoje življenje, ti pogreje (nekoč ledeno) srce.

Da smo si na jasnem: to ne pomeni, da moraš z nekom drugim takoj skočiti v posteljo (zaupaj nam, to ni ravno najboljši način, če želiš preboleti bivšega).

No, če si pa dejansko že predelala vse faze razhoda in zdaj že sanjaš o tistem hudem tipu, ki ga srečuješ vsak dan v svoji kavarni, potem si ponovno pripravljena na +1! ;)

2. Zelo ti je všeč, ko nekdo pokaže zanimanje zate.

Ko nekoga prebolevamo, večino časa niti ne opazimo, ko se nekdo za nas zanima. Se še spomniš, kako si brez težav vsakemu, ki te je osvajal, rekla "ne"?

No, potem boš vedela, da si naredila že velik napredek, če se bo ta "ne" spremenil v "mogoče" ali pa celo "zakaj pa ne". Na kratko: če te misel na to, da bi bila spet z nekom, vznemiri, si pripravljena na nove podvige!

3. Ponovno začneš biti bolj čustvena.

Metuljčki, živčki, ... Morda so na začetku skoraj neopazni, a če med flirtanjem z nekom občutiš močnejše zvijanje v trebuhu (v dobrem smislu, da ne bo pomote), vzami ta naravna čustva kot namig, da si pripravljena na novo zvezo, in to z nekom, ki zagotovo ni tvoj bivši.

4. Manj se spominjaš preteklosti.

Namesto, da gledaš nazaj in se spominjaš preteklosti, gledaš v prihodnost. Kar pomeni, da lahko končno poslušaš svoje najljubše pesmi, brez da bi te te spomnile na bivšega.

Končno vidiš, da je tvoje življenje boljše brez njega in tudi v tvoje misli se manjkrat prikrade, kar je odličen napredek!

5. Ne zdi se ti več narobe, če greš vsepovsod sama.

Seveda je normalno, da se po razhodu počutiš osamljeno in prav je, da ta čas izkoristiš, da potožiš svoji družini in najboljšim prijateljicam. No, ko končno ugotoviš, da lahko vse počneš tudi sama (kot je na primer sprehod po parku, ogled filma, ...), brez da bi ob tem občutila tesnobo, je to to. :)

6. Bolj pogosto začneš govoriti JA kot NE.

Ne samo, da prijateljici, ki te že nekaj mesecev želi spoznati s hudim tipom, rečeš ja, ampak to govoriš tudi na splošno. Občutek imaš, kot da si se zbudila iz globokega spanca, v katerega te je pahnil prav razhod.

In zdaj namesto tega, da ob vikendih zvečer ostaneš na domačem kavču z banjico sladoleda v rokah, greš ven s prijatelji.

To kliče po zdravljici, ker ti, draga bralka, si pripravljena na novo zvezo, avanturo, nove podvige! Čestitamo!

Vir: Cosmopolitan UK

Fotografija: Profimedia

Preberi še: 5 žalostnih razlogov, zakaj ženske mislijo, da nikoli ne bodo našle prave ljubezni

Priporočamo tudi: Nihče ti ni zares všeč? Zelo verjetno je, da se težava skriva TUKAJ