Resnična zgodba: "Svoj najboljši seks sem doživela ... na Paypalu" (kako prosim?!)

Za kaj takšnega pa - priznamo - tudi na Cosmo strastnem odelku še nismo slišale. 

Resnična zgodba: "Svoj najboljši seks sem doživela ... na Paypalu" (kako prosim?!) (foto: Profimedia) Profimedia
30. 6. 2022

"Vse se je začelo na omrežju MSN, kjer se je z Davidom* vnela najstniška simpatija - čas, ko sva se oba sramežljivo bala, da bi se najini pogledi srečali, spletno pisarjenje pa nama ni predstavljalo težave. Deset let kasneje se je oglasil v mojih sporočilih, zopet prek interneta, in mi priznal, kako zelo sem mu bila pred leti všeč.

Simpatija, ki se je začela z urami tipkanja, se je nadaljevala v podobnem slogu. Že takrat je bil simpatičen, a njegove sveže fotografije so pričale o tem, da je zdaj resnično seksi.

Najin spletni ogenj se je znova vžgal.

Po tem, ko sva se že nekaj časa pogovarjala, sem mu poslala sporočilo na rojstni dan in se že pripravljala na to, da ga presenetim z vročko fotko. Napisal mi je, da je v baru s prijatelji, le nekaj trenutkov kasneje pa mi je telefon zavibriral še enkrat ... 'Pobegnil sem iz družbe in sem sam. Kako te lahko zadovoljim?' se je glasilo sporočilo.

Nisem vedela, kaj me je bolj razvnelo: njegova predanost temu, da ugodi meni, ali to, da namesto zabave s prijatelji pozornost posveča meni. Vprašala sem ga, česa si želi in njegov odgovor me je samo še bolj pogrel.

'Želim te častiti in da se ti do mene obnašašaš ravno nasprotno'.

Ukazala sem mu, naj poklekne in naj se ne dvigne, dokler ne bo moledoval ob mojih nogah. Moj ego je rasel in postala sem mokra že ob pogledu na njegova sporočila. Napisal mi je, da sem noro seksi in da si želi čutiti moja stegna tesno okrog svoje glave. Več komplimentov mi je dal, bolj ostri so bili moji odgovori.

Medtem ko je modeloval zame, sem ga opomnila, da je v resnici na stranišču bara, kjer se zabavajo njegovi prijatelji. Na moje vprašanje 'Kaj si, David?' je odgovoril s 'Patetičen, gospodarica'. 

Predstavljala sem si ga na kolenih, kako liže moje čevlje, medtem tipa usnje, ki tesno objema moja stegna. Predstavljala sem si ga, kako obupno si me želi okusiti. Bila sem v popolni kontrolo njegovega spolnega zadoščenja - ne zgolj preko sporočil, ki sva si jih vneto izmenjevala, ampak tudi pri stvareh, ki jih je (ali ni) smel početi samemu sebi.

Zamišljala sem si, kako stojim pred njim, kako so njegova kolena popraskana od trdih ploščic in kako me s pogledom prosi za miloščino. Zavrnila sem njegovo prošnjo po tem, da se lahko dotika sam sebe - ni si zaslužil enakega užitka, kot jaz.

Preberi še: 4 položaji za dneve, ko je takooo vroče, da ne vesta, 'kam bi se dala'

A nato je postalo le še boljše ...

Prosil me je za PayPal račun, kamor bi mi nakazal denar, s katerim bi si kupila seksi oblačila. Medtem ko se je najino tipkanje nadaljevalo, mi je začel pošiljati povezave do fetiš strani. Rekla sem mu, da si zaslužim le najboljše in da poceni stvari že ne bom nosila. 

Strinjala sva se za nakup korzeta iz lateksa, ki bi popolno uokviril moje prsi, ki si jih je tako želel videti, otipati, lizati ...

Čeprav sem bila v resnici popolnoma sama, je bil najin seks nekaj popolnoma novega in veliko bolj intenzivnega kot karkoli drugega, kar sem izkusila. Vedela sem, da sem mu bolj pomembna, kot cela družba prijateljev in da imam njegovo popolno pozornost. 

Z vibratorjem tesno ob mojem ščegetavčku sem bila že skoraj na vrhuncu - tudi tistem, kjer čutim popolno nadvlado nad moškim. Moj orgazem je bil nekaj posebnega, saj ga je ukazovanje nad ponižnim moškim naredilo še močnejšega.

Pogovor sem zaključila z zadovoljnim in zadovoljenim egom ter telesom. Po tem, ko sem se leta podrejala moškim in jim ustregla v vseh (seksualnih) željah, sem se končno počutila izpopolnjeno. Naslednje jutro sem se zbudila z dodatkom na svojem računu in posebnim sporočilom."

"Vaš paket je na poti, gospodarica."

*Ime je spremenjeno.

Fotografije: Profimedia