4 položaji za dneve, ko je takooo vroče, da ne vesta, 'kam bi se dala'

Vroči, soparni dnevi so tukaj in mi imamo popoln način, kako jih preživeti ... med rjuhami. 😉

4 položaji za dneve, ko je takooo vroče, da ne vesta, 'kam bi se dala' (foto: Profimedia) Profimedia
24. 6. 2022

Verjetno ti je znan poletni scenarij med vročinskim valom, ko so dnevi (in noči) tako soparni, da se seks, ki bi naj bil vroč in strasten, sprevrže v potno, lepljivo, nič kaj privlačno izkušnjo.

Seveda so načini, kako seks poleti narediti nekoliko bolj 'svež' – s pomočjo ventilatorja, rahlo odprtega okna ali nežne klime.

Pa vendar obstajajo tudi položaji, ki v takšnih trenutkih veliiiko bolj prijajo kot drugi:

Položaj 'po pasje', ampak stoje

V dobrem starem, predvsem pa zanesljivem, položaju 'po pasje' lahko s partnerjem uživata v najrazličnejših globinah penetracije od zadaj. No, v kolikor bosta to počela stoje, bosta zraku dovolila nekoliko več kroženja.

Metulj

Metulj je modificiran misijonarski položaj, pri katerem partner, ki penetrira od zgoraj, da svoje noge preko ram spodnjega partnerja za še bolj globoko penetracijo. Zakaj je popoln za poletje? Ker se lahko uležeta na nekaj hladnega, na primer mizo ali pult ali pa sveže rjuhe s hladilnim učinkom.

Ali lahko gre penis PREGLOBOKO (in ali je to nevarno)? Strokovnjakinja ODGOVARJA!

Obratna kavbojka

Pri obratni kavbojki lahko oba konkretno zadihata in se izogneta pretiranemu telesnemu stiku (stikata se namreč le v eni točki 😉) ter posledično prekomernemu potenju in lepljivemu občutku.

Soparno žličkanje

V nasprotju z ostalimi položaji je telesni stik pri žličkanju precej večji, pa vendar z njim prihranita ogromno energije – kar pomeni tudi zmanjšano verjetnost za prekomerno potenje.

Po predlogi Katherine Speller

"Med oralnim seksom se mi je zgodilo nekaj neprijetnega" (izpoved osramočene Slovenke)