Razkrivamo: TA skrivnost žensko popelje do nebeških užitkov (vedno!)

Fantje, bi radi žensko pripeljali do nebeških užitkov le s svojim jezikom, pa verbalno niste najbolj močni? Odkrijte radosti, ki jih ženskam nudi oralni seks.

Razkrivamo: TA skrivnost žensko popelje do nebeških užitkov (vedno!) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 5. 2020

Kot lezbijka vem, kako pomemben je oralni seks za zadovoljitev ženske. Lezbijke smo pri draženju ženskega spolnega organa v prednosti, ker smo pač domače s predelom, ki ga obdelujemo.

Nekatere med nami skrivnosti nudenja oralnih užitkov držijo zase, ker se bojijo, da bi jih moški, ob morebitni preveliki izkušenosti, prikrajšali za akcijo.

A ker sama mislim, da je odločitev, s kom se bo dekle spustilo v seks, predvsem njena, vam bom izdala nekaj skrivnosti, ki smo jih doslej predstavnice žensko-ženskega oddelka skrbno varovale.

Prvi korak - Pripravite se

Če v svet spodaj šele vstopate, boste pred dejanjem verjetno živčni. Tudi mene so, pred prvim soočenjem z ženskimi spolnimi organi, preplavili močni občutki. Zato se sprostite z naslednjimi preverjenimi ogrevalnimi tehnikami:

 • Izklopite telefone in na vrata obesite znak Ne moti.
 • Soba naj bo prijetno topla, da vam ne bo treba biti boja z ‘ledeno kraljico’.
 • Svetloba naj bo intimna, a vendarle dovolj močna, da jasno vidite, kam se podajate. Izogibajte se neonski svetlobi, da se ne bo počutila, kot da je na obisku pri ginekologu.
 • Preverite, da vajina položaja ne bosta postala neudobna po začetnih nekaj minutah.
 • Povejte ji, kako navdušeni ste: recite ji, da komaj čakate, da zakopljete glavo med njena
 • stegna, in pripravljena bo, še preden boste naredili prvi gib!

Nasvet izvedenke: Da bo sproščena, ji povejte, da je vaš cilj predvsem njen užitek in ne orgazem. Včasih ženskam pač ‘ne pride’, a to ne pomeni, da ji vaš jezik ni prinesel čudovitih občutkov.

Drugi koraki - Vprašajte jo, kaj si želi

Vsaka ženska je drugačna. Četudi ste zelo ‘jezični’, še ne pomeni, da bo vaši sedanji partnerki všeč počasi in enakomerno, le zato, ker je tako želela vaša bivša.

 • Mamljivost ženskega mednožja boste najbolje spoznali z odkritim pogovorom. Poskusite: “Želim si te tudi spodaj, a ne vem, kako ti je všeč. Namigni mi, kaj si želiš.” In ne čudite se, če se bo odzvala z natančnimi inštrukcijami. Te informacije so zelo pomembne, zato jih ne preslišite!
 • Nikar je ne silite, naj vam pove, kaj si želi, če je sramežljiva. Dajte ji le vedeti, da ji boste hvaležni za vsak njen odziv.

Nasvet izvedenke: Oralnega seksa nikoli ne imejte za predigro! Za večino žensk namreč oralno stimuliranje njenih najbolj čutnih predelov pomeni višek, zato ne bo ravno navdušena, če ji boste dali vedeti, da jo le ‘ogrevate’ za penetracijo.

Tretji korak - Spoznajte jo

Moške zbadamo zaradi njihove ‘nezmožnosti’ najti klitoris, zato se držite naslednjih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri spoznavanju njenih najbolj intimnih predelov.

 • Prosite jo, naj v udobnem položaju široko razpre noge (pozor: ‘široko’ ne pomeni nog, zataknjenih za ušesi!)
 • Ponudite ji dodatne blazine, s katerih lahko v privzdignjenem položaju opazuje vaše ljubkovanje, če želi. Možnost neposrednega kontakta z očmi bo poglobila občutek vajine povezanosti.
 • Ulezite se na trebuh, obraz pa zakopljite med njena stegna. Če boste začutili bolečine v vratu, pokleknite ob njej in se spustite ‘vanjo’ od zgoraj.
 • Ne hitite! Tudi za ekspresne sekse obstaja ta čas in prostor. Oralni seks to zagotovo ni.
 • Pričakovanje je mogočen afrodizijak. Svojo partnerko dražite tudi s poljubljanjem notranje strani stegen, z nežnim grizljanjem predela okrog zaklada, ki se vam je odprl, z lici pa se dotikajte njenih sramnih dlak.

Nasvet izvedenke: Pozabite na vse neverjetne prigode, ki ste jih videli v porno filmih. Če že pokažejo oralni seks, ki zadovoljuje ženske, je ta kratek in zelo kliničen.

Četrti korak - Prvi ‘jezikovni’ kontakti

Čas je že, da od začetnega draženja preidete k bolj konkretnim dejanjem. In od tu dalje seks postane zares zanimiv. In dražljiv … Najprej ji z rokami nežno razprite sramne dlake.

Če ljubi ‘do nazga’ frizurice, rahlo razprite njene sramne ustnice, da se območje ščegetavčka odpre pred vami v vsej lepoti.

 • Po pogovorih z lezbičnimi prijateljicami smo vse sklenile enako - najboljši način, da jo spravite v višave, je, da jo počasi poližete od ustja vagine navzgor, vse do predela klitorisa.
 • Ne bodite pregrobi, pritisk naj bo srednje močan, jezik pa sproščen. Nič hujšega ni, kot da jo ‘zabodete’ s trdo, priostreno konico jezika. S takšno tehniko se ji boste uprli, lahko pa ji povzročite tudi bolečine.
 • Po nekaj dolgih, sočnih potegih z jezikom, poizkusite z jezikom plosko pritisniti na njen ščegetavček in ga rahlo stresite.
 • Če z jezikom večkrat rahlo oplazite ščegetavček, lahko dosežete prave izbruhe strasti. A nikar ne uporabljajte zob!

Nasvet izvedenke: Nikar se ne branite uporabljati nosu: pravšnji pripomoček je za razprostiranje sramnih dlak in za drgnjenje njenih sramnih ustnic in klitorisa.

Takšnemu početju pa se raje odpovejte, ko ste prehlajeni. Draženje njenega mednožja s polnim nosom namreč ni vzburljivo!

Peti korak - bodite detektiv

V tej fazi naj bi vam partnerka že dajala napotke kot ‘hitreje’ ali ‘počasneje’ ali ‘nižje in bolj na levo’. Če je bolj tiha, se boste morali zanesti na lastne občutke in pozorno poslušati njene vzdihljaje.

 • Ječanje, stokanje, drhtenje, kroženje z medeničnim predelom in kriki kot “Oooh, prihaja mi,” so dobri znaki, nespremenjeno dihanje in togost telesa niso.
 • Nekatere ženske izražajo čutno naslado na prikrit način: rahli premiki ali pospešeno dihanje odkrivata, da ste na pravi poti.
 • Nekateri odzivi so varljivi. Nenaden trzaj je lahko krč v zamaknjenosti, lahko pa pomeni tudi, da je tisto, kar ste naredili, neprijetno in moteče.
 • Zapomnite si: ščegetavček je bolj občutljiv kot penis. Nekatere ženske bolj uživajo v močnejšem in hitrejšem draženju, druge pa tak način sovražijo.

Nasvet izvedenke: Verjetno veste, da je ščegetavček zaključek živčnega centra. Pa veste, da so tudi obkrožujoči deli zelo občutljivi?

Če sta oba pripravljena za raziskovanje, združita oralni seks z nežnim draženjem zunanjih in notranjih sramnih ustnic, vaginalne odprtine, presredka (dela med vagino in zadnjično odprtino) …

Šesti korak - Višji nivo

Kljub govoricam je oralna zadovoljitev ženske preprosta - le pustite jeziku, naj prevzame delo, dokler ne najdete giba, ob katerem znori od zadovoljstva, in potem ga ponavljajte. Obstaja pa še nekaj naprednih tehnik, s katerimi boste pravi profesionalci oralnega seksa.

 • Osmica – Z jezikom se sprehajajte okoli ščegetavčka v obliki številke osem.
 • Čupa čups – nežno sesljajte njen ščegetavček ali pa z jezikom ližite čim večji del njene vagine. Pohlep je pri oralnem seksu pozitiven!
 • Jeziček – Z nežnim potiskom jezika v vagino jo boste še dodatno vzburili, vi pa boste okusili čisto novo doživetje. Nikoli z jezikom ne sunite naravnost vanjo, ampak jezik potiskajte počasi in nežno.
 • Prstki – Večina žensk trdi, da jih še dodatno vzburja, če jim med oralnim seksom v vaginalno ali zadnjično odprtino potisnete prste. Če se odločite za igro prstov, najprej preverite njen odziv. ‘Prstna’ tehnika je lahko nasilna, če je dekle ne želi.
 • Kot kužki – Partnerki predlagajte, naj se postavi ‘na vse štiri’, tako da se ji lahko približate od zadaj. Zelo, zelo seksi položaj! In le eden od mnogih položajev kamasutra, ki je zrel za ponovno oralno odkrivanje.

Nasvet strokovnjakinje: Nikoli ne nehajte raziskovati. Čeprav ste našli tehniko, ki jo popolnoma razvname, še ne pomeni, da ne obstajajo tudi druge.

Sedmi korak - Še korak do glavne nagrade

Znaki, da se približuje orgazmu: pospešeno dihanje, veliko sočne vlažnosti in povečana, vabljiva vagina. (Tudi naš zaklad se napolni s krvjo!) In kako jo popeljete do viška?

 • Najprej, ne skrbite, če ne doseže orgazma. Vedno se ne izide po načrtih, a to še ne pomeni, da ji niste nudili neverjetnega zadovoljstva.
 • Če se vam zazdi, da še ni blizu orgazma, vi pa potrebujete počitek, ji predlagajte nadaljevanje z ‘ročno obdelavo’ ali pa jo vzpodbudite, naj vrhunec doseže sama s samozadovoljevanjem ali z vibratorjem. Vseskozi pa ostajajte tesno ob njej, da ne bo imela občutka, da jo zanemarjate.
 • Če vse poteka po načrtih, ne pospešujte. Počasni, erotični gibi prav tako lahko privedejo do rezultatov, ki bi bili visoko na Mercallijevi lestvici.

Ženske tik pred orgazmom velikokrat popolnoma ‘otrpnejo’. Lahko celo prenehajo dihati in se premikati. Kar koli že počne, ne prenehajte. Nadaljujte natanko tako, kot ste začeli. Prihaja veliki trenutek …

Nasvet strokovnjakinje: Ko partnerka doseže vrhunec, morate natančno vedeti, kdaj prenehati akcijo. Zato ji namignite, naj vam pokaže, kdaj želi, da končate, kajti predolgo draženje je lahko prav tako moteče kot prehiter zaključek. Miren, enakomeren pritisk na spolne organe po orgazmu je največkrat zmagovalno dejanje, prav tako pa ne boste zgrešili, če se boste počasi premaknili k prvem koraku.

Opozorilo - Tega nikar ne poizkušajte!

Ljubitelji nakita - fantje, ki se lahko pohvalijo s prebodenim jezikom in koščkom kovine v njem in tisti, ki jim zobe začasno krasijo ‘zvezdice’, ki bodo zobe postavile v ravno vrsto, lahko s svojim okrasjem povzročijo neznosne bolečine.

Če s hladno kovino pritisnejo neposredno na ščegetavček, je dotik zelo neprijeten. Lahko pa se celo zapletejo in raztrgajo (auuuč) vaginalni predel. Ravnajte kot pri vseh drugih seksualnih dilemah: če ste v dvomih, raje ne poizkušajte.

69-karji: Če s partnerko nista skladnih višin, je lahko ta z ‘glavami med nogami’ položaj med oralnim seksom precej moteč.

Strnišče na obrazu: Tridnevna bradica je seksi na rok zvezdnikih, a z njo pometati po nezavarovani vagini? Bi se vi drgnili s smirkovim papirjem po svojem generalu?!

Deodoranti: Eden od čutov, ki ga ne smete zanemariti, je vonj. Ženske med svojimi nogami ne trpijo vonja po ‘borovem gozdu’ ali ‘kričeči vanilji’, zato po britju pozabite na vsiljive vonje.

Napisala: Rosa Knavs

Preberi še: "Kako naj mu povem, kaj naj počne, da mi bo prišlo?" (klic na pomoč naše bralke)

Priporočamo tudi: "Nisem se zasvojila z drogo, sem bila pa zasvojena z njim" (resnična izpoved o tem, kako je, če ljubiš 'bad guyja")