"Punca me je prevarala z žensko ... Ali to pomeni, da je lezbijka?" (klic na pomoč moškega)

Skrbi me, da je moja punca na skrivaj lezbijka in me ima le za krinko, da bi to skrila pred svojo družino.

"Punca me je prevarala z žensko ... Ali to pomeni, da je lezbijka?" (klic na pomoč moškega) (foto: Profimedia) Profimedia
31. 5. 2021

Moja punca je stara 29, jaz pa jih imam 37. Pred dvema letoma sva se nekega poletnega večera spoznala v baru. Živi v Italiji, ampak je bila tukaj na obisku pri sorodnikih. Med čakanjem na pijačo pri šanku sva se zatopila v pogovor in preden se je vrnila nazaj k svoji mizi, sem jo vprašal, ali jo lahko peljem na zmenek.

Nekaj dni kasneje sva šla na večerjo in kemija med nama je bila fantastična.

Kasneje je prišla k meni domov na še eno pijačo. Drug drugemu se nikakor nisva mogla upreti in še preden sva si natočila drugi kozarec vina, sva že trgala oblačila drug z drugega, kar je vodilo do seksa. Naslednjih nekaj mesecev sva se redno obiskovala in si postajala vedno bolj blizu. Predstavila me je svoji družini in prijateljem in sam sem s ponosom storil enako.

Ko mi je povedala, da je, preden sva se spoznala, imela razmerje z žensko, sem bil presenečen, a vendar mi je zagotovila, da ni lezbijka in da želi le mene.

V zadnjem letu sva se videla le nekajkrat in resnično sem si želel biti z njo, zato sem ji predlagal, da se preseli k meni. Ni bila najbolj za to in ko sem jo vprašal, kakšen je razlog, mi je končno priznala, da se je ponovno dobivala s tisto žensko.

Bil sem uničen, a vendar mi je zagotovila, da je konec in da se je zgodilo zgolj zato, ker je bila osamljena, saj se nisva mogla videvati.

Nisem več prepričan, kaj naj verjamem.

V njeni družini so vsi strogi katoliki in ne odobravajo istospolnih razmerij. Ko jim je njena sestrična priznala, da je lezbijka, so se je odrekli.

Me moja punca le izrablja za krinko, da bi svojo družino prepričala, da je heteroseksualka?

Vir: thesun.co.uk

Preberi še: "Česa sem se naučila po prvi seksualni izkušnji z žensko?" (iskrena izpoved Cosmo novinarke)

Priporočamo tudi: Vroča zgodba: "Iščem nekoga, da me pošteno po*uka, nič drugega"