"Profesor me je zalotil GOLEGA s svojo HČERKO" (osebna izpoved bralca)

"Dobro jutro, gospod profesor…"

"Profesor me je zalotil GOLEGA s svojo HČERKO" (osebna izpoved bralca) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 6. 2021

Vsaka dobra zgodba vsebuje ščepec neprijetnosti. No, tale ne vsebuje ščepca, ampak kar celotno posodo!

"Na Tinderju sem se pred časom povezal s simpatično punco in jo povabil na zmenek. Na moje veliko veselje je povabilo sprejela in skupaj sva preživela zelo lep dan. Najprej sva se odpravila na kavo v center Ljubljane in za mizo sedela skoraj da tri ure, nato pa sem jo povabil še na palačinke. Ker je bil prvi zmenek zelo uspešen, sva se dogovorila, da se naslednji dan dobiva pri njej in skupaj pogledava nov akcijski film. Oba sva namreč velika ljubitelja filmov!

Drugega zmenka sem se že zelo veselil. K njej sem prišel z velikim šopkom cvetja in skupaj sva preživela še en lep in romantičen večer, ki se je končal s poljubom. Ker je bilo že precej pozno, mi je ponudila, da lahko prespim na kavču v dnevni sobi, saj so bili njeni starši odsotni cel vikend. Z veseljem sem sprejel to ponudbo.

'A mi boš delala družbo,' sem malo za šalo malo zares vprašal, ona pa me je hitro prijazno zavrnila. Saj sem razumel. Konec koncev je bil to šele najin drugi zmenek, zato sem se udobno namestil na kavč in hitro zaspal. Očitno mi je bilo ponoči vroče, saj sem se zjutraj zbudil brez majice. Želel sem skočiti na stranišče in se osvežiti, a so se v tistem trenutku odprla vhodna vrata in ko sem videl, kdo je vstopil, me je skoraj kap zadela.

Na vhodnih vratih je bil moj profesor zgodovine in njegova žena, jaz pa sem zgolj v spodnjicah stal sredi dnevne sobe popolnoma nepremičen. V tistem trenutku je v sobo vstopilo tudi dekle s Tinderja in skočila profesorju zgodovine v objem.

'Živijo, oči,' ga je veselo pozdravila.

'Dobro jutro, gospod profesor …' sem ga nekoliko sramežljivo pozdravil in med tem s pogledom panično iskal svoje obleke.

'Mami, oči, to je David. Gledala sva film in potem je on prespal na kavču, ker je bilo že pozno.'

'Ja, hvala za prenočišče,' sem dejal in pri tem že začel s pakiranjem svojih stvari. Sploh ne vem, če mi je profesor kaj rekel, saj sem imel v glavi vrtinec različnih misli in čustev, vse skupaj pa je bilo tako neprijetno, da sem komaj čakal, da grem ven.

Še dobro, da sem imel oceno pri zgodovini že zaključeno, saj sem se profesorja do konca šolskega leta izogibal, z njegovo hčerko pa sem se dobil le pod pogojem, da sva na zmenek odšla čim dlje od njihovega doma."

Preberi še: "Vedel je, kako me ZADOVOLJITI in kaj me vzburja" (bralec iskreno o seksu s TUJCEM)

Priporočamo tudi: Seks na mobilnem stranišču? Ob izkušnji naše bralke se ti bo obrnil želodec (o, fuuuj)