"Priredila sem ORGIJO, ki pa se ni končala po pričakovanjih" (resnična zgodba)

"Želela sem stopiti iz svoje cone udobja in imeti kakšno dobro zgodbo za prijatelje. Jasno, te zgodbe jim zdaj ne bom pripovedovala."

"Priredila sem ORGIJO, ki pa se ni končala po pričakovanjih" (resnična zgodba) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 1. 2023

Mislila sem, da sem dovolj pogumna, da v svoji hotelski sobi gostim orgijo. A izkazalo se je, da nisem. V resnici sem prava mevža. Sredi akcije sem namreč zatajila, za kar pa sem pravzaprav hvaležna, saj sem na koncu spoznala, da skupinski seks ni zame.

Kako sem se sploh znašla v takšni situaciji? Naj vam povem zgodbo o svoji spodleteli orgiji.

Pretekli mesec se mi je ponudila priložnost, da priredim nekaj tantričnih delavnic na bližnjem festivalu. Sem učiteljica tantre in mojih uric se je udeležilo 110 ljudi z vsega sveta. Nekateri so prišli, da bi pozdravili svoje rane in delali na svoji notranji rasti, drugi so prišli raziskovati svojo spolnost.

Izkušnje z vodenjem delavnic sem že imela, zato sem vedela, kaj pričakovati na takšnem dogodku. Spomnim se, kako sem nazadnje vsem tem učiteljem močno zavidala, da so vso noč seksali drug z drugim. Vendar sva bila takrat z zaročencem zelo monogamno usmerjena in se nisva želela udeležiti skupinskega seksa.

Kakorkoli, to leto sem bila samska in sem se odločila, da bom kul učiteljica. Želela sem stopiti iz svoje cone udobja in imeti kakšno dobro zgodbo za prijatelje.

Jasno, te zgodbe jim zdaj ne bom pripovedovala.

Sogostiteljica moje spodletele orgije je bila še ena učiteljica in moja sostanovalka, Maria. Delili sva si podobne vrednote. Obe sva učili tradicionalno tantro, ne tisto, ki je osredotočena na spolnost. In za nobeno izmed naju ni običajno, da seksava z naključnimi ljudmi ali se udeležujeva poligamnih zadev.

Skupaj sva bili primer konservativnih učiteljic. A vendar sva bili obe pripravljeni raziskati svojo spolnost in stopiti iz cone udobja. Festival je bil najina priložnost.

Marii je bil všeč DJ (res je bil prikupen). In njegov prijatelj Bob ni bil nič slabši. Zato sva si rekli, zakaj ne bi skupaj nečesa počeli?

Z Mario sva vso noč v pižamah načrtovali najin super divji trenutek za naslednji dan.

Kako naj ju povabiva, da se nama pridružita? Kako se bo odvila noč? Kakšne nore stvari bomo počeli na kavču in na kuhinjskem pultu?

Druga drugi sva razkrili najglobje fantazije. Moja je bila, da gledam druge med seksom in se jim morda za kratek čas pridružim. Njena je bila, da se zgolj crklja z DJ-jem, morda z njim tudi seksa. Če bi želela jaz gledati, ji je bilo to okej.

S temi seksi načrti v mislih nisva mogli zaspati vso noč. Mislim, le kdo pa bi lahko? Dve potrebni dekleti, ki načrtujeta avanturo življenja z dvema vročima tipoma.

Jasno, naslednji dan sva bili noro utrujeni. Najine misli so se nekoliko ohladile in najina orgija več ni prišla v poštev, saj sva le želeli oditi zgodaj spat.

Tako sva vsaj mislili, dokler ni Maria ob desetih zvečer prišla do mene med večernim plesom.

"Strinjata se," je rekla. Nekoliko živčna sem vedela, da je čas za akcijo. Srce mi je noro razbijalo in v meni so se začeli porajati dvomi.

Je to res dobra ideja?

Mislim, še nikoli prej nisem seksala z neznancem, še posebej ne s skupino le-teh. A vendar je bilo prepozno, da bi odpovedala. Bila sta povabljena, jaz pa sem bila gostiteljica.

Počakala sem pred vhodom v plesno dvorano, da bi skupaj odšli do moje hotelske sobe. Maria in DJ sta se mi nekaj minut kasneje pridružila, sledil je Bob, najboljši prijatelj ... in nepričakovana gostja. Povabil je še eno dekle, študentko.

Razpoloženje mi je takoj padlo. Moj ego je bil prizadet. Želela sem Boba, on pa je hotel drugo dekle. To je v meni prebudilo moje negotovosti in začutila sem, da se mi srce zapira. Noč se ni odvijala po pričakovanjih.

Še zmeraj smo bili na poti v mojo hotelsko sobo, ampak vedela sem, da več ne bom mogla imeti svoje sanjske orgije. Kako neki naj tri ženske seksamo z dvema moškima? Ena bo gotovo izpadla in prepričana sem bila, da bom to jaz.

Preostanek noči se je odvijal zelo počasi. V moji hotelski sobi nas je vseh pet skočilo na ogromno posteljo in čas se mi je zdel popoln, da premislimo o pravilih.

"To je moja prva takšna zabava," sem zamomljala.

Seveda sem skušala svojo načrtovano orgijo spremeniti v varno, neseksualno zabavo s crkljanjem. Očitno je delovalo, saj smo se začeli crkljati in pogovarjati. Govorili smo o naših mehkih kožah in telesnih dlakah. Govorili smo o dišavah. Zdaj, ko pomislim za nazaj, je bilo pravzaprav precej ogabno in začetniško.

Na neki točki me je DJ skušal poljubiti, ampak to ni bil del načrta. Mislim, on ni bil moja prva izbira, bil je Mariina. Vljudno sem obrnila glavo v prazno, zato je začel poljubljati Mario. Uf, še sreča!

V tistem trenutku je Bob začel poljubljati študentko, jaz pa sem se počutila vedno bolj neprijetno. Niti malo ni bilo podobno vizijam moje fantazije. Bilo je kot zelo neprijetna najstniška zabava s poljubi in prizadetimi čustvi.

Na srečo so uro kasneje še zmeraj ostajali pri poljubih. Nato sta Bob in študentka odšla, jaz pa sem še nekaj časa ostala z Mario in DJ-em. Pogovarjali smo se o naših negotovostih, življenjih in sanjah. Bilo je res prijetno. Na koncu sem zabavo zaključila nekoliko prej. Bil je čas za spanje.

Moja načrtovana orgija se ni odvila po pričakovanjih in morda se mi sanje o skupinskem seksu nikoli ne bodo uresničile, kar je popolnoma v redu. Sem pa vsaj stopila iz svoje cone udobja in se naučila pomembno lekcijo. Zmeraj si zapomni, da se fantazije imenujejo tako, ker niso realnost.

Vir: medium.com

Preberi še: "Moj fant se samozadovoljuje na fotografije prijateljic - je to VARANJE?" (vprašanje bralke)

Priporočamo tudi: "Odkar sem rodila, ima moj partner pri seksu nenavadno željo" (izpoved Slovenke)